Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ensi kauden Liiga-pelit vain Telialta

Tilaa Liiga nyt ja voit voittaa liput NHL Open Practices -tapahtumaan

Alk. 19,90 €/kk
Tilaa Liiga ensi kaudeksi jo nyt ja näet maksutta Liigan preseason-pelit elokuussa ja voit voittaa liput NHL Open Practices -tapahtumaan Hartwall Arenalle. Maksat vasta syyskuussa, ei sitoutumista.

TILAA NYT JA Hyödy enemmän

Kaudelle 2018–2019 voit vihdoin ostaa vain suosikkijoukkueesi pelit. Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena. 

  • Tilaamalla heti osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa liput NHL Open Practices -tapahtumaan Hartwall Arenalle. Lue arvonnan säännöt
  • Katsot kauden 2018–2019 preseason-pelit maksutta.
  • Tilaa nyt ja saat ensimmäisen laskun vasta syyskuussa. Maksat aina vain pelikuukausilta: hinta on automaattisesti 0 €/kk, kun joukkueesi ei pelaa tai Liiga on kesätauolla.

Joukkuepassi

Valitsemasi joukkueen kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
19,90 €/kk
Kun joukkueen pelit loppuvat, hinta 0 €/kk.

Liiga-passi

Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
24,90 €/kk
Kesätauon ajan 0 €/kk

All Stars -passi

Koko Liiga sekä NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
34,90 €/kk
Sama hinta vuoden ympäri

Vain Telia TV:stä

Liiga näkyy ensi kaudesta lähtien vain Telia TV -palvelussa. Se on saatavilla jokaiseen suomalaiseen liittymään, operaattorista riippumatta. Valitse miten, milloin ja miltä ruudulta katsot.

Lue lisää