5G-puhelimet

5G on seuraava teknologinen vallankumous. Tulevaisuuden huippunopeiden mobiiliyhteyksien avulla autot ohjaavat itse itseään eikä vuotava tiskikone jää enää huomaamatta. 5G-puhelimella pääset hyödyntämään nopeinta mahdollista kaistaa.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Salainen huippudiili sinulle

  Salainen huippudiili sinulle

  Tilaa uusi liittymä tai päivitä nykyinen liittymäsi 5G-aikakaudelle. Puhelinnumerosi toimii etukoodina!

  5G-puhelimet

  Jotta voit ottaa kaiken irti huippunopeasta 5G-verkosta, tarvitset 5G-puhelimen. Ensimmäiset 5G-puhelimet sekä muut 5G-laitteet aloittivat esiinmarssinsa vuoden 2019 aikana. Etulinjassa ovat olleet tunnetut valmistajat, kuten Apple sekä Samsung. Nyt löydät meiltä myös 5G-yhteyksiä hyödyntävät OnePlus-puhelimetXiaomi-puhelimet sekä Motorola-puhelimet.

  Laadukasta puhelinta etsivälle 5G-puhelin on varma valinta, sillä 5G-puhelinmallit ovat parhaimmistoa myös muiden ominaisuuksiensa osalta.

  Applen iPhone-puhelinten valikoimasta löydät uusimmat 5G-puhelimet kuten iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max, unohtamatta iPhone 14 -sarjan puhelimia. Houkuttelevia 5G-vaihtoehtoja löytyy, sillä Samsung-puhelinten 5G-valikoimaa puolestaan edustavat Samsung Galaxy S24 -sarjan puhelimet: Galaxy S24, Galaxy S24+ ja Galaxy S24 Ultra.

  Jotta kodin ja uuden 5G-puhelimen yhteydet nousisivat huippuunsa, tutustu ja tilaa uusi 5G-liittymä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin