Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia TV:n käyttöönotto

Katso ohjeet, joiden avulla otat Telia TV sovelluksen, digiboksin tai kaapelikortin käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.

Valitse laitteesi ja seuraa ohjeita

Telia TV sovellus
 1. Tilaa tunnukset. Saat salasanan tekstiviestillä muutaman minuutin kuluessa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Älä yritä kirjautua esimerkiksi pankkitunnuksilla tai Telia-tunnuksella.
 2. Lataa Telia TV sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta, tai katso selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi
 3. Kirjaudu palveluun tunnuksillasi. Jos olet unohtanut tunnuksesi, saat tilattua uudet tv.telia.fi-sivun Kirjaudu-ikkunan kohdasta "Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi?".

Katso tarkat ohjeet

Telia TV digiboksi laajakaistalla
 1. Kytke digiboksi televisioosi ja varmista että laite on päällä. Tarkat ohjeet löydät laitteen mukana tulleesta asennusoppaasta.
 2. Digiboksi tarvitsee toimiakseen Telian laajakaistayhteyden. Yhdistä digiboksi verkkoon.
 3. Jos käynnistät digiboksia ensimmäistä kertaa, laite alkaa ladata ohjelmistoa. Tämä saattaa kestää muutamia minuutteja.
 4. Kirjaudu palveluun Telia TV -tunnuksillasi. Olet saanut tunnukset tekstiviestillä tai sähköpostilla. Unohtuneet tunnukset voit palauttaa kirjautumalla telia.fi:hin.

Katso tarkat ohjeet

Telia TV digiboksi
 1. Kytke digiboksi televisioosi ja varmista että laite on päällä. Tarkat ohjeet löydät laitteen mukana tulleesta asennusoppaasta.
 2. Digiboksi tarvitsee toimiakseen nettiyhteyden. Yhdistä digiboksi verkkoon.
 3. Jos käynnistät digiboksia ensimmäistä kertaa, laite alkaa ladata ohjelmistoa. Tämä saattaa kestää muutamia minuutteja.
 4. Kirjaudu sisään tunnuksillasi. Olet saanut tunnukset tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos olet unohtanut tunnuksesi, saat tilattua uudet tv.telia.fi-sivun Kirjaudu-ikkunan kohdasta "Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi?".

Katso tarkat ohjeet

Telia TV kaapelikortti

Huomioithan, että tarvitset ohjelmien katsomiseen Cable HD Ready -laitteet.

 1. Linkitä kaapelikortti televisiosi kortinlukijaan tai digiboksiin, jotta saat kanavat näkyviin. Voit tehdä linkityksen kirjautumalla telia.fi:hin tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
 2. Aseta kaapelikortti television tai digiboksin kortinlukijaan. 
 3. Kanavat lähtevät näkymään 15–30 minuutin kuluessa kortin asettamisesta. Käynnistä tarvittaessa laitteet uudelleen.

Katso tarkat ohjeet

Telia Helppi auttaa laitepulmissa

Kaipaatko lisäapua?

Autamme käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa mielellämme puhelimitse. Tarvittaessa voit myös tilata asennuspalvelun kotiisi (79 €).

  0600 10 100

2,25 €/min + pvm, jonotusajalta mpm/pvm, ma–pe 8–20, la 9–16.30.

Tilaa asennus

Kysymyksiä Liigasta?

Yhteisöstä löydät apua ja neuvoja. Kysy ja keskustele Liigasta yhdessä muiden fanien kanssa.

Telia TV tarjoaa parasta viihdettä

Telia TV:stä näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuun Game of Thrones -sarjaan. Jääkiekon Liigan pelit näet yksinoikeudella vain Telia TV:stä. Urheilun superpaketti C More Sport välittää Formula 1 -kilpailut suorina lähetyksinä.