Telia Operator Business

Vauhtia ja tehokkuutta liiketoimintaasi uusilla ratkaisuilla. Asiakkaitamme ovat kansalliset ja kansainväliset tietoliikennepalveluita tarjoavat yritykset. Tarjoamme kattavat tuote- ja palveluratkaisut oman liiketoimintasi onnistumiseksi.

Vahva asiantuntemuksemme on tukenasi, sillä täytämme asiakkaiden odotukset nyt ja tulevaisuudessa. Toteutamme laadukkaat operaattoripalvelut yksittäisistä yhteyksistä vaativiin kokonaisratkaisuihin Suomessa ja Telia Company -konsernin muissa maissa. Tutustu palveluihimme ja tule menestymään kanssamme!

Ethernet Nordic

Neljä maata, yksi ratkaisu. Ethernet Nordicilla voit tarjota asiakkaillesi pohjolassa entistä nopeampia, joustavampia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja.

Lue lisää

Telia Carrier

Telia Carrierin tarjoaa maailmanlaajuisesti verkkopalveluita. Euroopassa Telia Carrierin verkossa kulkee jopa 85% koko internetliikenteestä. Telia Carrier on ainoa pohjoismainen operaattori, joka on saanut Tier1-luokituksen, jonka avulla sinulla on siis nopeat yhteydet koko maailmaan.

Siirry Telia Carrierin sivuille

Helsinki Data Center

Telia rakensi Suomen suurimman avoimen datakeskuksen Helsingin Pitäjänmäkeen. Telian datakeskuksen kapasiteetti on 24 megawattia IT-tehoa ja aloituskapasiteetti vähintään 6 megawattia. Datakeskuksessa käytetään uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä. Tavoitteena on kerätä kaikki datakeskuksessa syntyvä lämpö talteen ja hyötykäyttöön.

Datakeskuksistamme voit ostaa laitetilapalveluita, palvelinkapasiteettiä tai infrastruktuuripalveluita.

Lue lisää