Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

JYP-ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
JYP:n ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki jyp-pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään JYP:n peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki JYP:n pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki JYP:n ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso JYPin pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

Kausi 2020–2021: JYP

JYP pelaa suoraviivaista ja kainostelematonta, mutta harkittua kiekkoa, jossa vastustajalle ei turhia kumarrella. Jyväskylän LähiTapiola Areena ei ole vierasjoukkueelle helppo etappi.

Jyväskyläläisten vaihtopenkillä seisoo Pekka Tirkkonen, ja muiltakin osin Keski-Suomessa luotetaan pitkälti tuttuun reseptiin. Hippoksen hallissa vastustajia ahtaalla pitävät ennen kaikkea vanhat ketut: Jarkko Immonen, Mikko Kalteva, Ossi Louhivaara ja Jani Tuppurainen muodostavat joukkueen ydinrungon alkavallakin kaudella. Robert Rooba, Jerry Turkulainen ja Aleksi Salonen tuovat kokemusta vielä entisestään, ja oman lusikkansa soppaan tuikkaavat myös huippumielenkiintoiset nuorukaiset: Patrik Puistolan, Alex Lintuniemen, Brad Lambertin ja Anttoni Hongan esitykset ovat ison suurennuslasin alla.

Tutustu tämän kauden JYP-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

jyväskylän JYP

JYP debytoi itsenäisenä jääkiekkoseurana vuonna 1977, ja seuran kotihallina toimii Jyväskylän LähiTapiola Areena. Kaudella 2020-2021 JYP käynnistää 36. liigakautensa, ja hakee paluuta huipulle. Vuodesta 1985 Liigassa viihtynyt JYP on voittanut mestaruuden kahdesti ja päättänyt kautensa mitaliin yhteensä yhdeksästi, mutta vuoden 2012 jälkeen finaalipaikka on antanut odottaa itseään.

Miten JYP pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport