JYP-pelit C Moressa

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki JYP:n Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki JYP-ottelut C Moressa

Älä missaa yhtäkään JYP-peliä! Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki JYPin koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä C More -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Telia Liigapassin sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun, jolla näet kaikkien Liiga-otteluiden lisäksi paljon muuta huippu-urheilua.

Katso JYPin pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia Play -palveluun
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille

Liiga-joukkue: JYP

JYP on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkeet. Raivaako JYP tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia Playssa ja seuraa JYP:n sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden JYP-joukkueeseen

Jyväskylän JYP

JYP debytoi itsenäisenä jääkiekkoseurana vuonna 1977. Seuran kotihallina toimiva Jyväskylän LähiTapiola Areena ei ole vierasjoukkueelle helppo etappi. JYP on saavuttanut historiansa aikana mm. kaksi Suomen mestaruutta sekä CHL-mestaruuden. JYP lähtee uuteen Liiga-kauteen pelaten suoraviivaista ja kainostelematonta, mutta harkittua kiekkoa, jossa vastustajalle ei turhia kumarrella.

Miten JYP pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta