JYP-pelit Telia Liigapassilla

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki JYP:n Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki JYP-ottelut Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään JYP-peliä! Tilaa Telia Liigapassi ja katso kaikki JYP:n koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

Liittymäasiakkaillemme on tarjolla etuhintainen C Moren suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva tuote C More Total+, joka sisältää Liiga-pelien lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten jääkiekon MM-kisat ja CHL-ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös tilata pelkän Telia Liigapassin tai Telia Liigapassin sisältävän yhdistelmäpaketin Telia TV:seen. Telia TV -palveluun saatavalla Telia Liigapassilla näet pelkästään kaikki Liiga-ottelut, ja paketin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla.

Katso JYPin pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga, NFL ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Valitut pelit saatavilla myös huipputerävällä 4K Ultra HD -laadulla.
Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia TV:seen
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL, sekä C Moren leffat ja sarjat.

Liiga-joukkue: JYP

JYP on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkeet. Raivaako JYP tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia TV:ssä ja seuraa JYP:n sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden JYP-joukkueeseen

Jyväskylän JYP

JYP debytoi itsenäisenä jääkiekkoseurana vuonna 1977. Seuran kotihallina toimiva Jyväskylän LähiTapiola Areena ei ole vierasjoukkueelle helppo etappi. JYP on saavuttanut historiansa aikana mm. kaksi Suomen mestaruutta sekä CHL-mestaruuden. JYP lähtee uuteen Liiga-kauteen pelaten suoraviivaista ja kainostelematonta, mutta harkittua kiekkoa, jossa vastustajalle ei turhia kumarrella.

Miten JYP pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta