Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

JYP-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki jyp-pelit joukkuepassilla

Älä missaa yhtäkään JYP:n peliä. Tilaamalla JYP:n joukkuepassin, näet kaikki JYP:n Liiga-ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain kuukausilta joina JYP pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun JYP ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun JYP pelaa kauden viimeisen pelinsä. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain.
 

Katso JYPin pelit Telia TV:stä

JYP-passi
JYP:n kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
JYP-passi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Liiga + nettiliittymä + Telia TV tallennuspalvelulla

nauti parhaasta katselukokemuksesta

Ota Liigasta kaikki irti ja hanki Liigapassi UHD, nopea laajakaista ja Telia TV digiboksi tallennuspalvelulla yhteishintaan alk. 29,90 €/kk.

Lopullinen hinta riippuu laajakaistasaatavuudestasi.

Tutustu ja tilaa

Kausi 2019–2020: JYP

JYP pelaa suoraviivaista ja kainostelematonta, mutta harkittua kiekkoa, jossa vastustajalle ei turhia kumarrella. Jyväskylän LähiTapiola Areena ei ole vierasjoukkueelle helppo etappi.

Jyväskyläläisten vaihtopenkillä seisoo uusi päävalmentaja Pekka Tirkkonen, mutta muilta osin Keski-Suomessa luotetaan tuttuun reseptiin. Hippoksen hallissa vastustajia ahtaalla pitävät ennen kaikkea vanhat ketut: Juha-Pekka Hytönen, Jarkko Immonen, Mikko Mäenpää, Ossi Louhivaara ja Jani Tuppurainen muodostavat joukkueen ydinrungon alkavallakin kaudella. Nuori puolustaja Anttoni Honka hakee lopullista läpimurtoa Pelicansista siirtyneen keskushyökkääjä Miska Siikosen tuodessa lisää leveyttä hyökkäysarsenaaliin.

Tutustu tämän kauden JYP-joukkueeseen

jyväskylän JYP

JYP debytoi itsenäisenä jääkiekkoseurana vuonna 1977, ja seuran kotihallina toimii Jyväskylän LähiTapiola Areena. Kaudella 2019-2020 JYP käynnistää 35. liigakautensa, ja hakee paluuta korkeammalle kauden 20182019 päätyttyä heti ensimmäiselle kierrokselle. Vuodesta 1985 Liigassa viihtynyt JYP on voittanut mestaruuden kahdesti ja päättänyt kautensa mitaliin yhteensä yhdeksästi, mutta vuoden 2012 jälkeen finaalipaikka on antanut odottaa itseään.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko vaihtaa JYP-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa JYPin ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa JYP-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.