10.10. alkaen C More on MTV Katsomo
Lue lisää

MM-ralli 2023

Katso kaikki MM-rallin erikoiskokeet suorana C More -suoratoistopalvelussa tai Telia Playssa. Valitse itsellesi sopiva rallipaketti ja nauti WRC-luokan vauhdista!

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: MM-ralli

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille

MM-ralli suorana televisiossa

MM-ralli 2023 starttaa Monte Carlosta 19.–22. tammikuuta. MM-sarjassa ajetaan yhteensä 13 kilpailua, ja kausi päättyy Japanin ralliin 16.–19. marraskuuta. Rallin MM-sarja 2022 päättyi historialliseen Kalle Rovanperän voittoon, joten odotettavissa on jälleen suomalaisittain jännittävä rallivuosi. Koe koko rallin MM-sarja 2023 yksinoikeudella suorana C Moressa! WRC-vauhtiin pääset joko C More -suoratoistopalvelussa C More Total+-paketilla tai Telia Play -palvelussa C More Sport- tai C More Total -kanavapaketilla

C Moren rallitarjontaan sisältyy myös EM-ralli ja moottoriurheilun ystäville lisäksi Rallicrossin MM-sarja, Motocrossin MM-sarja, Extreme E -sarja ja Race of Champions -autourheilutapahtuma. Rallin lisäksi näet C Moren urheilukanavilta jääkiekon MM-kisat, Sveitsin liigan ja Mestiksen, jalkapallon Mestarien liigan, yleisurheilun Timanttiliigan, amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan sekä paljon muuta urheilua.

Kiinnostaako rallin lisäksi myös formulat? Formula 1 -kisat näet V premium -kanavapaketilla suorana läpi kauden. V sport -urheilukanavat näyttävät formuloiden lisäksi myös muuta huippu-urheilua, kuten NHL-ottelut, Valioliigan, Bundesliigan, hiihtolajeja, MotoGP™ -kisoja sekä golfia. Tutustu myös discovery+-suoratoistopalvelun urheilutarjontaan, josta näet esimerkiksi snookeria, tennistä ja olympialaiset.

Urheilun lisäksi tarjolla on runsaasti viihdettä eri kanavapaketeissamme ja suoratoistopalveluissa, kuten SkyShowtime, HBO Max, C More ja V film. Näet MM-rallin ja muun huippu-urheilun sekä viihteen kätevästi kaikilla laitteillasi. Katso verkkokauppamme kattava valikoima, jos esimerkiksi puhelin, televisio tai tabletti kaipaa päivitystä.