MM-ralli

Katso kaikki MM-rallin erikoiskokeet suorana C More -suoratoistopalvelussa tai Telia TV:ssä. Valitse itsellesi sopiva kanavapaketti ja nauti WRC-luokan vauhdista!

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: MM-ralli

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga, NFL ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, CHL, NFL ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL, NFL ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL, sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, MM-kiekko, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.

MM-ralli suorana televisiossa

Koe koko MM-rallikausi 2022 suorana C Moressa! WRC-vauhtiin pääset joko C More -suoratoistopalvelussa C More Total+-paketilla tai Telia TV:ssä C More Sport- tai C More Total -kanavapaketilla

C More tarjoilee moottoriurheilun ystävälle MM-rallin lisäksi myös EM-rallia, Rallicrossin MM-sarjaa ja Motocrossin MM-sarjaa. Rallin MM-sarjan lisäksi näet C Moren urheilukanavilta jääkiekon MM-kisat, Sveitsin liigan, Mestiksen, Mestarien liigan, Timanttiliigan, NFL:n ja paljon muuta.

Kiinnostaako rallien lisäksi myös formulat? Formula 1 -kisat näet V premium -kanavapaketilla suorana läpi kauden. V sport -urheilukanavat näyttävät formuloiden lisäksi myös muuta huippu-urheilua, kuten NHL-ottelut, Valioliigan, Bundesliigan, hiihtolajeja sekä golfia. Tutustu myös discovery+-suoratoistopalvelun urheilutarjontaan, josta näet esimerkiksi snookeria, MotoGP:n, tennistä ja olympialaiset.

Urheilun lisäksi tarjolla on runsaasti viihdettä eri kanavapaketeissamme ja suoratoistopalveluissa, kuten SkyShowtime, HBO Max, C More ja V film. Näet MM-rallin ja muun huippu-urheilun sekä viihteen kätevästi kaikilla laitteillasi. Katso verkkokauppamme kattava valikoima, jos esimerkiksi puhelin, televisio tai tabletti kaipaa päivitystä.