Ilves-ottelut Telia Liigapassilla

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk ja katso kaikki Ilveksen Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Liiga, Serie A ja paljon muuta huippu-urheilua

C More Total+ sisältää kaikki C Moren urheilu- ja viihdesisällöt suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk.

Kaikki Ilveksen pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Ilveksen peliä. Tilaa Telia Liigapassi ja katso kaikki Ilves-pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki Ilveksen ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut. Liittymäasiakkaillemme on tarjolla etuhintainen C Moren suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva tuote C More Total+ (alk. 29,95 €/kk), joka sisältää Telia Liigapassin lisäksi myös paljon muuta huippukiekkoa, kuten jääkiekon MM-kisat ja CHL-ottelut, urheilua sekä C Moren viihdesisällöt. Tutustu C More -suoratoistopalvelun Liiga-tuotteisiin

Voit myös tilata pelkän Telia Liigapassin tai Telia Liigapassin sisältävän yhdistelmäpaketin Telia TV:seen. Telia Liigapassilla näet pelkästään Liiga-ottelut. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

 

Katso kaikki Ilveksen pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Sisältää 1.9.2022 alkaen myös Liiga UHD -kanavan.
Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia TV:seen
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga ja huikea määrä muuta huippu-urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga ja rallin MM-sarja, sekä C Moren kaikki viihdesisällöt.

Liiga-joukkue: Ilves

Ilves on mukana jääkiekon Liiga-kaudella. Ilves saa kauden aikana vastaansa Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Onko Ilves mukana kauden playoffs-otteluissa? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa ja seuraa Ilveksen sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden Ilveksen joukkueeseen

 

Tampereen Ilves

Tampereen Ilveksellä on takanaan kunnioitettava pelihistoria jääkiekon pääsarjatasolla eikä menestystä lukuisista pelatuista kausista puutu. Vuonna 1931 perustettu Ilves lukeutuu Suomen kiekkokartan pitkäikäisimpiin ja menestyneimpiin seuroihin. Nykyiseksi kodikseen Ilveksen edustusjoukkue kutsuu Hakametsän jäähallia. Tiivistä tahtokiekkoa pelaava petolauma ei suostu profiloitumaan pisteautomaatiksi alkavallakaan kaudella.

Miten Ilves pärjää uudella Liiga-kaudella? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.