Ilves-pelit C Moressa

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Ilveksen Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Ilves-ottelut C Moressa

Älä missaa yhtäkään Ilves-peliä! Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Ilveksen koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä C More -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Telia Liigapassin sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun, jolla näet kaikkien Liiga-otteluiden lisäksi paljon muuta huippu-urheilua.

Katso Ilveksen pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Valitut pelit saatavilla myös huipputerävällä 4K Ultra HD -laadulla.
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia Play -palveluun
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.

Liiga-joukkue: Ilves

Ilves on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkeet. Raivaako Ilves tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia Playssa ja seuraa Jukurien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden Ilveksen joukkueeseen

Tampereen Ilves

Tampereen Ilveksellä on takanaan kunnioitettava pelihistoria jääkiekon pääsarjatasolla, eikä menestystä lukuisista pelatuista kausista puutu. Vuonna 1931 perustettu Ilves lukeutuu Suomen kiekkokartan pitkäikäisimpiin ja menestyneimpiin seuroihin. Ilves palasi pitkän tauon jälkeen mitalikantaan, kun Liiga-kausi 2021–2022 päättyi riemukkaisiin pronssijuhliin ja joukkue uusi pronssinsa kaudella 2022-2023. Ilveksen nykyisenä kotihallina toimii uusi Nokia Arena Tampereen keskustassa.

Miten Ilves pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta