Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ilves-ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
Ilveksen ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

KAIKKI ILVEKSEN PELIT Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Ilveksen peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki Ilveksen pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki Ilveksen ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

 

Katso Ilveksen pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

Kausi 2020-2021: ILVES

Hakametsässä haikaillaan kohti Liigan kärkeä, ja suunta osoittaakin ylöspäin. Kahden viime kauden lupaavat esitykset ovat jo antaneet osviittaa ”Ipan” uudesta tulemisesta, ja tamperelaisten katse on tiukasti vieläkin korkeammalla. Tiivistä tahtokiekkoa pelaava petolauma ei suostu profiloitumaan pisteautomaatiksi alkavallakaan kaudella.

Yksi Ilveksen vahvuuksista löytyy maalinsuulta: Ville Kolppanen ja jo kahdella viime kaudella kovat näytöt pöytään lyönyt nuori tsekki Lukas Dostal muodostavat vahvan parivaljakon. Kokoonpanoon profiilipelaajiin lukeutuvat muun muassa Ville Meskanen, Taavi Vartiainen ja Eemeli Suomi. Nuoret Lassi Thomson ja Matias Maccelli puolestaan hakevat tosissaan saumaa murtautua Liigan kärkipelaajien kaartiin.

Tutustu tämän kauden Ilveksen joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

tampereen ILVES

Tampereen Ilveksellä on takanaan kunnioitettava pelihistoria jääkiekon pääsarjatasolla. Kaudella 2019-2020 Ilveksellä alkaa pääsarjatasolla jo 86. kausi. Liigassa Ilveksellä puolestaan starttaa 45. kausi. Menestystäkään ei lukuisista pelatuista kausista puutu.

Vuonna 1931 perustettu Ilves lukeutuu Suomen kiekkokartan pitkäikäisimpiin ja menestyneimpiin seuroihin, mutta tuorein kuudestatoista mestaruudesta on vuodelta 1985. Finaalitunnelmasta tupsukorvat ovat nauttineet viimeksi vuonna 1998, kun tamperelaisten kaulaan ripustettiin kauden 1997-1998 päätteeksi hopeiset mitalit. Kultaisten kaularipustimien lisäksi Ilves on ehtinyt kerätä kunnioitettavat 9 hopeamitalia sekä 13 pronssimitalia.

Nykyiseksi kodikseen Ilveksen edustusjoukkue kutsuu Hakametsän jäähallia. 

Miten Ilves pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

 

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport