Jukurit-pelit Telia Liigapassilla

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Jukurien Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Jukurit-ottelut Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Jukurit-peliä! Tilaa Telia Liigapassi ja katso kaikki Jukurien koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

Liittymäasiakkaillemme on tarjolla etuhintainen C Moren suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva tuote C More Total+, joka sisältää Liiga-pelien lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten jääkiekon MM-kisat ja CHL-ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös tilata pelkän Telia Liigapassin tai Telia Liigapassin sisältävän yhdistelmäpaketin Telia TV:seen. Telia TV -palveluun saatavalla Telia Liigapassilla näet pelkästään kaikki Liiga-ottelut, ja paketin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla.

Katso Jukurien pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga, NFL ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Valitut pelit saatavilla myös huipputerävällä 4K Ultra HD -laadulla.
Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia TV:seen
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL, sekä C Moren leffat ja sarjat.

Liiga-joukkue: Jukurit

Jukurit on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkeet. Raivaako Jukurit tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia TV:ssä ja seuraa Jukurien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

Mikkelin Jukurit

Moniin muihin jääkiekkoseuroihin verrattuna vuonna 1970 perustettu Mikkelin Jukurit on suhteellisen nuorehko jääkiekkoseura. Jukurit viihtyi pitkään alemmilla sarjatasoilla, mutta nousi Liigaan kaudeksi 2016–2017. Historiallinen pudotuspeleihin pääsy kaudella 2021–2022 oli Jukureille kova saavutus. Päävalmentaja vaatii pelaajiltaan paljon ja luisteluttaa paikallisen Ikioma Areenan jäälle yritteliään ja yhteen hiileen puhaltavan haastajajoukkueen.

Miten Jukurit pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta