Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Jukurit-ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
Jukureiden ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kAIKKI jukurien PELIT Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Jukurien peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki Jukurien pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki Jukurien ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso Jukurit-pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

Kausi 2020–2021: Jukurit

Omaan sapluunaansa luottavan pikkukaupungin seuran kokoonpano ei liiasta tähtiloisteesta kimaltele, mutta päävalmentaja Marko Kauppinen luisteluttaa paikallisen Kalevankankaan jäähallin jäälle yritteliään ja yhteen hiileen puhaltavan haastajajoukkueen. 

Jukureista löytyy kiekollista taitoa ja Jesper Piitulaisen, Anssi Löfmanin ja Ville Leskisen kaltaiset runkopelaajat ovat jo todistaneet pystyvänsä tuloksentekoon liigatasolla. Maalia vartioi jo paljon liigakaukaloita nähnyt Sami Rajaniemi. Oman mausteensa kokonaisuuteen tuovat mielenkiintoiset ulkomaalaisvahvistukset Simon Stransky, Joachim Rodin ja Vitali Abramov, joilta Jukurit odottaa alkavalla kaudella paljon. 

Tutustu tämän kauden joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

mikkelin jukurit

Moniin muihin jääkiekkoseuroihin verrattuna, vuonna 1970 perustettu Mikkelin Jukurit on suht nuorehko jääkiekkoseura. Jukurit on viihtynyt pitkään alemmilla sarjatasoilla, mutta nousi Liigaan kaudeksi 2016–2017, ja aloittaa kaudella 2020-2021 viidennen kautensa pääsarjassa. Pudotuspelikiekkoa Mikkelissä ei olla vielä liigatasolla päästy todistamaan, mutta Jukurien tavoitteena on tuoda tähän muutos.

Liigaa sarjatasoa alemmassa, jääkiekkoliiton mestaruussarjassa, Jukurit on jo niittänyt menestystä. Jääkiekkoliiton mestaruussarjasta Jukurit on korjannut kotiin seitsemän kultamitalia, neljä hopeamitalia sekä yhden pronssimitalin.

Miten Jukurit pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport