Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Jukurit-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kAIKKI jukurien PELIT JOUKKUEPASSILLA

Älä missaa yhtäkään Jukurien peliä. Ostamalla Jukurien joukkuepassin, näet kaikki Jukurien Liiga-pelit, ja maksat Liigasta vain kuukausilta joina Jukurit pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Jukurit ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun Jukurit pelaa viimeisen Liiga-pelinsä.
 

Katso Jukurit-pelit Telia TV:stä

Jukurit-passi
Jukurien kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
Jukurit-passi
Liiga-passi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liiga-passi
Liiga 2019-2020 Liigaa kympillä

liigaa kympillä

Kun tilaat nyt huippuedullisen Rajaton 200 M tai Rajaton 100 M -puhelinliittymän 12 kk ajaksi, saat loppuvuodeksi Liiga-passin alennettuun hintaan 10 €/kk.

Liittymissä 12 kk määräaika. Liiga-passi 1.1.2020 alkaen 24, 90 €/kk. Liiga-passin tilaus on voimassa toistaiseksi.

Tutustu ja tilaa

 

Liiga + nettiliittymä + Telia TV tallennuspalvelulla

nauti parhaasta katselukokemuksesta

Ota Liigasta kaikki irti ja hanki Liiga-passi UHD, nopea laajakaista ja Telia TV digiboksi tallennuspalvelulla yhteishintaan alk. 29,90 €/kk.

Lopullinen hinta riippuu laajakaistasaatavuudestasi.

Tutustu ja tilaa

Kausi 2019–2020: Jukurit

Omaan sapluunaansa luottavan pikkukaupungin seuran kokoonpano ei liiasta tähtiloisteesta kimaltele, mutta päävalmentaja Pekka Kangasalusta luisteluttaa paikallisen Kalevankankaan jäähallin jäälle yritteliään ja yhteen hiileen puhaltavan haastajajoukkueen. 

Jukureista löytyy kiekollista taitoa ja Jesper Piitulaisen kaltaiset runkopelaajat ovat jo todistaneet pystyvänsä tuloksentekoon liigatasolla. Oman mausteensa kokonaisuuteen tuovat mielenkiintoiset ulkomaalaisvahvistukset, joilta Jukurit odottaa alkavalla kaudella paljon.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

 

mikkelin jukurit

Moniin muihin jääkiekkoseuroihin verrattuna, vuonna 1970 perustettu Mikkelin Jukurit on suht nuorehko jääkiekkoseura.  Jukurit on viihtynyt pitkään alemmilla sarjatasoilla, mutta nousi Liigaan kaudeksi 2016–2017, ja aloittaa kaudella 2019-2020 neljännen kautensa pääsarjassa. Pudotuspelikiekkoa Mikkelissä ei olla vielä liigatasolla päästy todistamaan, mutta Jukurien tavoitteena on tuoda tähän muutos.

Liigaa sarjatasoa alemmassa, jääkiekkoliiton mestaruussarjassa, Jukurit on jo niittänyt menestystä. Jääkiekkoliiton mestaruussarjasta Jukurit on korjannut kotiin seitsemän kultamitalia, neljä hopeamitalia sekä yhden pronssimitalin.

 

 

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa Jukurit-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liiga-passiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liiga-passin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa Jukurien ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa Jukurit-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.