Jukurit-pelit C Moressa

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Jukurien Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Jukurit-ottelut C Moressa

Älä missaa yhtäkään Jukurit-peliä! Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Jukurien koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä C More -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Telia Liigapassin sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun, jolla näet kaikkien Liiga-otteluiden lisäksi paljon muuta huippu-urheilua.

Katso Jukurien pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia Play -palveluun
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille

Liiga-joukkue: Jukurit

Jukurit on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkeet. Raivaako Jukurit tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia Playssa ja seuraa Jukurien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

Mikkelin Jukurit

Moniin muihin jääkiekkoseuroihin verrattuna vuonna 1970 perustettu Mikkelin Jukurit on suhteellisen nuorehko jääkiekkoseura. Jukurit viihtyi pitkään alemmilla sarjatasoilla, mutta nousi Liigaan kaudeksi 2016–2017. Historiallinen pudotuspeleihin pääsy kaudella 2021–2022 oli Jukureille kova saavutus. Päävalmentaja vaatii pelaajiltaan paljon ja luisteluttaa paikallisen Ikioma Areenan jäälle yritteliään ja yhteen hiileen puhaltavan haastajajoukkueen.

Miten Jukurit pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta