Jukurit-ottelut Telia Liigapassilla

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk ja katso kaikki Jukurien Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Liiga, Serie A ja paljon muuta huippu-urheilua

C More Total+ sisältää kaikki C Moren urheilu- ja viihdesisällöt suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk.

Kaikki Jukurien pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Jukurien peliä. Tilaa Telia Liigapassi ja katso kaikki Jukurit-pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki Jukurien ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut. Liittymäasiakkaillemme on tarjolla etuhintainen C Moren suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva tuote C More Total+ (alk. 29,95 €/kk), joka sisältää Telia Liigapassin lisäksi myös paljon muuta huippukiekkoa, kuten jääkiekon MM-kisat ja CHL-ottelut, urheilua sekä C Moren viihdesisällöt. Tutustu C More -suoratoistopalvelun Liiga-tuotteisiin

Voit myös tilata pelkän Telia Liigapassin tai Telia Liigapassin sisältävän yhdistelmäpaketin Telia TV:seen. Telia Liigapassilla näet pelkästään Liiga-ottelut. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso kaikki Jukurit-pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso muut Liigapassi-paketit
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Sisältää 1.9.2022 alkaen myös Liiga UHD -kanavan.
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga ja huikea määrä muuta huippu-urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta

Liiga-joukkue: Jukurit

Jukurit on mukana jääkiekon Liiga-kaudella. Jukurit saa kauden aikana vastaansa Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Onko Jukurit mukana kauden playoffs-otteluissa? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa ja seuraa Jukurien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

 

Mikkelin Jukurit

Moniin muihin jääkiekkoseuroihin verrattuna, vuonna 1970 perustettu Mikkelin Jukurit on suhteellisen nuorehko jääkiekkoseura. Jukurit on viihtynyt pitkään alemmilla sarjatasoilla, mutta nousi Liigaan kaudeksi 2016–2017. Omaan sapluunaansa luottavan pikkukaupungin seuran kokoonpano ei liiasta tähtiloisteesta kimaltele, mutta päävalmentaja luisteluttaa paikallisen Kalevankankaan jäähallin jäälle yritteliään ja yhteen hiileen puhaltavan haastajajoukkueen.

Miten Jukurit pärjää uudella Liiga-kaudella? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.