Elämäsi laajakaista – tilaa nopea netti kotiin

Pelikäyttöön, perussurffailuun tai ison perheen lukuisille laitteille – meiltä löydät elämäsi laajakaistan. Tilaa nyt nopea netti 14 päivän peruutusoikeudella. Saat käyttöösi myös reilut asiakasedut.

Mihin osoitteeseen tarvitset laajakaistan?

Oletko jo asiakkaamme? Näin muutat netin uuteen kotiin. Muut muutokset laajakaistaliittymääsi teet helposti kirjautumalla Minun Teliaan.

Luotettava ja nopea yhteys

Kun käytössäsi on vakaa ja tarpeisiisi riittävän nopea nettiyhteys, sujuvat netin kautta tehtävät askareet ja kotona viihtyminen mutkitta ilman hidastelua ja pätkimistä. Luotettava laajakaista tarjoaa hyvät yhteydet niin netissä surffailuun, pelaamiseen, etätöihin sekä ohjelmien ja leffojen katseluun.

14 päivän peruutusoikeus

Jos verkkokaupasta tilattu laajakaistaliittymä ei syystä tai toisesta vastaa odotuksiasi, voit perua sopimuksen 14 vuorokauden kuluessa. Tämä pätee sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassa oleviin liittymiin. Voit ilmoittaa peruutuksesta helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

C More ja muut liittymäasiakkaan edut

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä, kiinteä laajakaista tai mobiilinetti, saat yllättävän reiluja etuja.

 • Viikoittain vaihtuvat laitetarjoukset
 • Pidennetty takuu puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G -tietokoneille
 • Etuja liittymistä
 • Etuja C More -suoratoistopalvelun tuotteista, kuten C More 3 kk 0 € (jonka jälkeen 8,95 €/kk) ja C More Total+ 1 kk 0 € (jonka jälkeen 32,95 €/kk). 

Lue lisää asiakaseduista

Luotettava nettiyhteys kotiin

Luotettava laajakaista tarjoaa hyvät yhteydet monenlaiseen tekemiseen, kuten netissä surffailuun, pelaamiseen, etätöihin sekä ohjelmien ja leffojen katseluun.

Hyvä ja tarpeisiin nähden riittävän nopea nettiyhteys mahdollistaa sen, että useampi perheenjäsen voi käyttää nettiyhteyttä samaan aikaan sujuvasti. Voit myös koska tahansa päivittää tilaamasi laajakaistaliittymän nopeampaan vaihtoehtoon, jos sellainen on osoitteeseesi tarjolla.

Näin tilaat itsellesi sopivimman nettiliittymän

Tarvitseko apua laajakaistan valinnassa?

Jätä soittopyyntö, niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Jätä soittopyyntö

Valitse nettiliittymän nopeus käyttösi mukaan

Laajakaistan nopeusluokat S–XXL
Kiinteän laajakaistan nopeudet ja vaihteluvälit
S
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
ADSL 8/1 Mbit/s 5,6–8 Mbit/s
Kaapeli 10/5 Mbit/s 7–10 Mbit/s
Valokuitu 10/5 Mbit/s tai 10/10 Mbit/s 7–10 Mbit/s
VDSL2 10/10 Mbit/s 7–10 Mbit/s
3G/4G 21/21 Mbit/s 7–10 Mbit/s
M
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
ADSL 24/1 Mbit/s 11–16 Mbit/s
Kaapeli 50/5 Mbit/s 35–50 Mbit/s
Valokuitu (sisäverkon tekniikka ADSL) 24/2 Mbit/s 14–20 Mbit/s
Valokuitu 50/10 Mbit/s tai 50/50 Mbit/s 35–50 Mbit/s
VDSL2 50/10 Mbit/s 35–50 Mbit/s
3G/4G 50/50 Mbit/s 10–50 Mbit/s
L
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 100/5 Mbit/s 70–100 Mbit/s
Valokuitu 100/10 Mbit/s tai 100/100 Mbit/s 70–100 Mbit/s
3G/4G 100/50 Mbit/s
150/50 Mbit/s
10–100 Mbit/s
XL
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 200/10 Mbit/s 80–200 Mbit/s
Valokuitu 200/200 Mbit/s 100–200 Mbit/s
5G 200/50 Mbit/s 10–200 Mbit/s
XL+
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 500/100 Mbit/s 200–500 Mbit/s
Valokuitu 500/500 Mbit/s 250–500 Mbit/s
5G 400/100 Mbit/s 5–400 Mbit/s
XXL
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 1000/50 Mbit/s 300–1000 Mbit/s
Valokuitu 1000/500 Mbit/s 500–1000 Mbit/s
5G 1000/100 Mbit/s 10–1000 Mbit/s

Laajakaistan nopeus vaihtelee mm. puhelinlinjan pituudesta, talon sisäverkon kunnosta ja verkkoon liitettyjen laitteiden määrästä. Taulukosta näet arvioidut maksiminopeudet sekä nopeuden vaihteluvälit liittymätyypeittäin. Verkkokaupassa ilmoitamme nopeudet vaihteluväleillä sekä arvioituina maksiminopeuksina. Liittymän tyyppi riippuu kiinteistöösi saatavilla olevasta tekniikasta. Tarkista osoitteeseesi saatavilla oleva liittymätyyppi saatavuuskyselyllä. Arvioitu maksiminopeus on nopeus, jonka liittymä parhaimmillaan saavuttaa. Nopeuden vaihteluväli kuvaa laajakaistan nopeuden todellista ylä- ja alarajaa.

 

Laajakaistatyypit

Tutustu eri laajakaistatyyppien ominaisuuksiin ja tarkista saatavuushaun avulla, millaisen netin saat kotiisi.

5G

5G

5G on nopein saatavilla oleva mobiiliyhteys, joka tarjoaa kiinteän laajakaistan kaltaisen käyttökokemuksen. 5G-netillä kaistaa riittää kodin kaikille laitteille.

Tutustu

Valokuitu

Valokuitu

Valokuitu päihittää nopeudessa kaikki muut yhteydet ja takaa pätkimättömän netin usealle laitteelle samanaikaisesti.

Tutustu

Kaapeli

Kaapeli

Laajakaista-klassikko, joka yhdistää kotisi nettiin telkkarin antennijohdon avulla, Telian kaapeli-TV-verkon kautta.

Tarkista saatavuus

Mobiili

Mobiili

Langaton peto, joka yhdistää kotisi nettiin 4G-mobiililiittymän avulla.

Tarkista saatavuus

Taloyhtiö

Taloyhtiö

Taloyhtiösopimuksella kiinteä laajakaista on edullisempi, kuin jokaisen asukkaan erikseen ostamana. Taloyhtiönetin asiakkaana saat myös huippuetuja muista tuotteistamme.

Tutustu

Oletko yritysasiakas? Netti kotiin yrityksille

Keskittäminen kannattaa

Kun sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen matkapuhelinliittymä, säästät uuden laajakaistan kuukausimaksuissa.

Taloyhtiö- sekä Avoin kuitu -asiakkaille 12 kk etujakso ja muille asiakkaille 24 kk määräaikainen sopimus.
 

Telia Dot -laajakaista kaikkiin koteihin

Telia Dot tarjoaa mobiililaajakaistan kotiisi ilman määräaikaa. Kun sinulla on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää saat keskittämisbonusta 10 % joka kuukausi.

Telia Dot -laajakaista kaikkiin koteihin

Telia Dot tarjoaa mobiililaajakaistan kotiisi ilman määräaikaa. Kun sinulla on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää saat keskittämisbonusta 10 % joka kuukausi.

C More -edut Telian liittymäasiakkaille

Liittymäasiakkaalle C More 3 kk 0 €

Kun sinulla on meiltä liittymä, saat C Moren veloituksetta 3 kk ajaksi, jonka jälkeen 8,95 €/kk. Tutustu myös muihin liittymäasiakkaan C More -suoratoistopalvelun etutuotteisiin.

Tutustu etuihin

Onko sinulla jo laajakaista meiltä?

Hoida liittymäasioita Minun Teliassa

Minun Teliaan kirjautuneena pääset tarkastelemaan laajakaistaliittymäsi tietoja ja hallinnoimaan liittymääsi.

Kirjaudu

Lisää ohjeita asiakastuestamme

Asiakastuestamme löydät kattavat ohjeet kodin nettiyhteyksistä aina käyttöönotosta lisäpalveluihin ja irtisanomiseen asti.

Katso ohjeet

'
'

Usein kysyttyä nettiliittymistä

Tarvitsetko apua? Kuluttaja-asiakaspalvelusta saat apua ostamiseen, liittymien ja palveluiden valitsemiseen sekä vikatilanteisiin. Yhteystiedot

Mitä jos laajakaistaliittymä ei vastaa odotuksiani?

Jos tilaat laajakaistaliittymän verkkokaupasta (etäkauppa), sinulla on oikeus perua sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruutusoikeus on sama niin määräaikaisiin kuin toistaiseksi voimassa oleviin liittymiin. Perumisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen perumisoikeuden käytöstä ennen määräajan päättymistä. Ilmoituksen voi tehdä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Jos peruutusoikeuden 14 päivän määräaika on jo mennyt, eikä sinulla ole liittymässäsi määräaikaisen sopimuksen sopimuskautta jäljellä, voit irtisanoa kodin nettiliittymäsi koska tahansa. Kodin laajakaistan irtisanomisaika on 2 viikkoa ilmoituksen tekemisestä. Irtisanomisajalta laskutetaan normaalisti kaikki maksut, jotka muodostuvat sen aikana. Loppulasku veloitetaan päiväkohtaisesti, ellei laajakaistaliittymää irtisanota juuri laskutuskauden vaihteessa.

Mitä tarkoittaa määräaikainen sopimus ja voiko sitä irtisanoa?

Kiinteän laajakaistan määräaikainen sopimus on voimassa tietyn ajanjakson. Määräaikaisen ajanjakson jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Sinulla on kuitenkin oikeus irtisanoa määräaikainen sopimus päättymään kahden viikon kuluttua irtisanomisesta, jos olet joutunut maksuvaikeuksiin sairauden, työttömyyden tai vastaavan sinusta riippumattoman syyn takia, tai jos sopimuksen pitäminen voimassa muun erityisen syyn takia olisi kohtuutonta. Jos liittymään kuuluu kytkykaupan yhteydessä luovutettu päätelaite, meillä on kuitenkin oikeus periä se takaisin.

Miksi laajakaista kannattaa tilata verkkokaupasta ja miten teen sen?

Kun tilaat kiinteän laajakaistan verkkokaupastamme, saat tilaukselle aina 14 päivän peruutusoikeuden (etäkauppa) jota voit hyödyntää, jos liittymä ei vastaakaan odotuksiasi. Verkkokaupassa voit myös vaivatta vertailla eri nettiliittymiä ja valita yhteensopivan reitittimen mukaan tilaukseen. Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden, joten voit tilata laajakaistan juuri kun sinulle sopii ja ilman jonottamista.

Laajakaistan tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa:

 1. Tee saatavuushaku:
  Tilattavissa olevat laajakaistaliittymät riippuvat osoitteestasi, sillä eri taloissa on käytössä eri laajakaistatekniikoita. Selvitä saatavuushaulla, millaisia yhteyksiä osoitteeseesi on tarjolla.
 2. Vertaile ja valitse:
  Mitä enemmän käytät nettiä, sitä nopeampi laajakaista kannattaa valita. Suosituimmat paketit ovat M- ja L-koot, jotka soveltuvat hyvin mm. sarjojen katsomiseen ja surffailuun netissä usealle käyttäjälle samaan aikaan. Lisää eri nopeuksista voit lukea nettiliittymien nopeuksien vertailusta.
 3. Lisää koriin ja tilaa:
  Kun sait valittua sopivan laajakaistan, voit lisätä ostoskoriin sen kanssa yhteensopivan reitittimen, jonka avulla jaat laajakaistan kotisi laitteille. Valinnan jälkeen tunnistaudu, valitse toimituspäivämäärä ja vahvista tilaus. 

Laajakaista asennetaan valitsemanasi päivänä ja asennuksen jälkeen nopea netti on valmiina surffailuun!

Mistä tiedän mitkä nettiliittymät toimivat asunnossani?

Kun olet tehnyt saatavuushaun osoitteesi perusteella, kaikki sen jälkeen tarjolla olevat nettiliittymät ovat sellaisia jotka toimivat asunnossasi. Verkkokaupastamme ei ole mahdollista tilata kotiin laajakaistaa sellaisella tekniikalla, joka ei toimisi kyseisessä osoitteessa. 

Mikä on reititin ja mistä sen voi tilata?

Voit tilata reitittimen helposti verkkokaupastamme laajakaistan tilaamisen yhteydessä.

Reititin on helposti asennettava laite, jonka avulla saat laajakaistaliittymäsi käyttöön ja jaettua netin kotisi muille laitteille. Reitittimellä voit jakaa netin kotiisi johdolla tai langattomasti wifillä.

Kun olet ostamassa meiltä laajakaistaa, sinulla on aina mahdollisuus tilata myös reititin, joka on yhteensopiva tilaamasi laajakaistan tekniikan kanssa. Joissain laajakaistatuotteissamme reititin sisältyy laajakaistan hintaan ja joissain se pitää tilata erikseen. Joskus reitittimen tilaaminen laajakaistan kanssa saattaa myös olla pakollista, jotta voimme taata yhteyden toimivuuden. Joidenkin laajakaistojemme kanssa voit käyttää muualta hankittua reititintä, mutta silloin emme voi taata nettiyhteyden toimivuutta ja tietoturvaa.

Toimiiko vanha reitittimeni Telian laajakaistan kanssa?

Kun tilaat laajakaistaliittymää, siihen sisältyy laajakaistatekniikasta riippuen reititin joko pakollisena tai valinnaisena. Suosittelemme kuitenkin ostamaan kiinteän laajakaistan tilauksen yhteydessä meiltä myös reitittimen, sillä emme voi taata muun laitteen toimivuutta tai tietoturvaa. Kiinteän laajakaistan tilaamisen yhteydessä saat meiltä uuden ja laadukkaan reitittimen fiksuun hintaan.

Jos silti tahdot käyttää muualta hankittua reititintä, tarvitset asuntosi nettiyhteyden tekniikkaan yhteensopivan laitteen: 

 • Yhteys kotiin Kaapeli: kaapelimodeemi (Docsis)
 • Yhteys kotiin Valokuitu (Ethernet): tarvittaessa reititin langatonta verkkoa varten
 • Yhteys kotiin Valokuitu (VDSL2): VDSL2-modeemi
 • Yhteys kotiin Valokuitu (FTTH): kuitumuunnin (sekä tarvittaessa reititin langatonta verkkoa varten)
 • Yhteys kotiin Mobiili: 4G-reititin (Telian 4G-reititin myydään aina laajakaistan yhteydessä)

Asiakastuestamme löydät tarkemmat laiteohjeet eri reitittimille sekä ohjeita nettiyhteyksien käyttöönottoon ja ongelmatilanteisiin.
 

Voinko käyttää nettiä langattomasti (wifi) Telian laajakaistalla?

Langaton lähiverkko eli wifi on käytettävissä kaikilla laajakaistoillamme. Jokainen laajakaistan yhteydessä myytävillä oleva reitittimemme tukee langatonta yhteyttä, eli voit muodostaa wifi-verkon kotiin helposti. Wifilä yhdistät laitteet nettiin ilman hankalia johtoja.

Milloin saan laajakaistan käyttööni?

Laajakaistan toimitusaika riippuu siitä, vaatiiko laajakaistan kytkentä asentajakäyntiä. Useimmiten asennusajankohta vaihtelee muutamasta päivästä pariin viikkoon riippuen toimitettavasta laajakaistatekniikasta ja kohteen sijainnista.

Jos asentajakäyntiä ei tarvita ja kotoa löytyy sopiva reititin, laajakaistayhteys alkaa toimimaan jopa muutaman minuutin kuluessa tilauksen tekemisestä. Jos olet tilannut laajakaistan kanssa myös reitittimen, on sen toimitusaika yleensä pari arkipäivää.

Onko laajakaistaliittymässä avausmaksua?

Useimmiten laajakaistaliittymissämme on avausmaksu 7,99 €. Jos uuteen nettiliittymään liittyy avausmaksu, on se erikseen ilmoitettu hintatietojen yhteydessä. Voit myös tarkistaa kaikki hinnoitteluun liittyvät asiat helposti klikkaamalla Hintatiedot-painiketta, joka löytyy sivuilta kun teet saatavuuskyselyn ja valitset tuotteen.

Milloin saan ensimmäisen laskun?

Laskutuskausi on yksi (1) kuukausi. Laskutus alkaa liittymän toimitusta seuraavasta päivästä. Mahdollisten maksullisten palveluiden käyttömaksut veloitetaan jälkikäteen. Laajakaistalasku toimitetaan sähköisessä muodossa. Laskun voi myös saada maksullisena paperilaskuna. Paperilaskun hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kuinka nopean laajakaistaliittymän tarvitsen?

Mitä enemmän netille on käyttöä, sitä nopeampi laajakaistaliittymän kannattaa olla. Netin käyttäminen hidastuu ja alkaa ns. pätkimään, jos samanaikaisia käyttökohteita on netin nopeuteen nähden liikaa. Jos taloudessasi asuu useampi ihminen tai käytät nettiä paljon elokuvien ja sarjojen katseluun, kannattaa harkita nopeamman paketin valintaa. Voit milloin vain päivittää tilaamasi laajakaistaliittymän nopeampaan vaihtoehtoon, jos sellainen on osoitteesi tarjolla.

Suosituin laajakaistaliittymämme on L-paketti, jonka nopeus riittää monenkin asukkaan samanaikaiseen netin käyttöön sekä sekä elokuvien ja sarjojen katsomiseen. M-paketti on myös oiva valinta jokapäiväiseen peruskäyttöön sekä elokuvien ja sarjojen töllöttämiseen. XL- ja XXL-paketit ovat erittäin nopeita ja ne riittävät vaativiinkin tarpeisiin. Lue lisää eri nopeuksista nettiliitymien nopeuksien vertailustamme.

Muista että pakettien saatavuus vaihtelee osoitteesta riippuen, jonka vuoksi esimerkiksi XXL-pakettia ei ole saatavilla kaikkiin osoitteisiin.

Mitä tarkoittaa nettiliittymän nopeuden vaihteluväli?

Kaikille laajakaistaliittymille, operaattorista riippumatta, on määritelty maksimi- ja miniminopeudet. Tätä kutsutaan nopeuden vaihteluväliksi. Nettiliittymän lataus- ja lähetysnopeudet voivat vaihdella verkon ominaisuuksista johtuen ilmoitetun vaihteluvälin puitteissa. 

Nettiliittymän nopeuteen vaikuttaa myös moni vaikutuspiirimme ulkopuolinen asia, kuten esimerkiksi internetverkon ja sen palveluiden ruuhka, kiinteistön sisäverkon kunto, reitittimen ja tietokoneen kapasiteetti, wifin käyttö, virustorjunta- ja palomuuripalveluiden sekä muiden mahdollisten käytössä olevien ohjelmistojen aiheuttama kuormitus.

Mikä on Telia TV ja mitä kanavia sillä voi katsoa?

Telia TV:n kautta voit katsoa maksuttomia televisiokanavia ja tilata erillisiä maksullisia kanavapaketteja, suoratoistopalveluita ja ohjelmakirjastoja suoraan telkkarin ruudulle katsottavaksi. Telia TV:n avulla voit myös vuokrata elokuvia helposti kaukosäätimen painalluksella. Telia TV toimii myös älypuhelimella ja tietokoneella, joten voit katsoa tilattuja kanavia kodin ulkopuolellakin.

Telia TV:stä voit katsoa mm.:

Kanavakartoista löydät lisää tietoa mm. maksuttomista peruskanavista, jotka tulevat Telia TV:n mukana, sekä listan tilattavissa olevista kanavapaketeista.

Miksi kaikille ei ole tarjolla samoja laajakaistayhteyksiä ja hintoja?

Laajakaistaliittymien saatavuus ja hinta riippuvat käyttöosoitteesta, ja siitä mitä laajakaistatekniikoita osoitteeseen voidaan toimittaa. Joihinkin osoitteisiin yhteyden voi toimittaa esimerkiksi valokuitua pitkin. Jos osoitteeseen ei kulje valokuitua, niin usein yhteys pitää toimittaa muulla tekniikalla, kuten kaapeli-tv-verkolla.

Hintaan vaikuttavat verkkotekniikan ja sijainnin lisäksi myös ylläpitokustannukset. Esimerkiksi harvaan asutuilla alueilla kustannukset ovat liittymää kohti suuremmat kuin kaupungissa. Taloyhtiökohteissa hintaan vaikuttaa myös taloyhtiösi tekemä sopimus. Liittymällä voi olla myös tietyn ajan voimassa oleva etuhinta. Useimmiten edun hyödyntäminen edellyttää määräaikaisen sopimuksen tekemistä.

Mistä löydän tarkempia teknisiä tietoja tuotteista?

Laajakaistan palvelukuvauksesta löydät tarkemmat tekniset tiedot eri laajakaistapaketeista. Katso myös asiakastukemme ohjeet, joissa on kattavasti lisätietoa laajakaistaliittymistä.

Lisäksi voit osallistua keskusteluun laajakaistatuotteista Yhteisössä ja lukea mitä muut puhuvat.

Mikä on Telia Dot?

Telia Dot on asiakkuus, jossa keskittämisestä palkitaan. Kun sinulla on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää, joiden peruskäytön laskutus on yli 5 €/kk/liittymä saat 10 % keskittämisbonusta joka kuukausi. Liittymien hallinta hoituu myös helposti ja nopeasti aina suoraan sovelluksesta. Lisäksi uudelle käyttäjälle ensimmäiset 14 vrk veloituksetta.

Telia Dot tarjoaa kotiisi mobiililaajakaistan ilman määräaikaa. Tarvitset vain yhteensopivan reitittimen, jonka voit tilata laajakaistan yhteydessä.

Tutustu Telia Dot -mobiililaajakaistoihin

 

Nettiliittymä kotiin

Löydät meiltä nettiliittymät monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Laajakaistaliittymä kannattaa valita oman netinkäyttösi mukaan – mitä enemmän käytät ja enemmän käyttäjiä, sitä nopeampi laajakaista kannattaa valita. Tarkemmin eri nopeuksien ominaisuuksista voit lukea nettiliittymien vertailustamme.

Kun harkitset kodin nettiliittymän päivittämistä, pidä mielessä myös huippunopea valokuitu, uusi 5G-netti sekä edullinen taloyhtiönetti. Internetin nopeustesti kertoo nykyisen nettiyhteytesi nopeuden.

Kun tilaat sopivan laajakaistan, saat käyttöösi myös wifi-yhteyden jolla surffaat kotonasi langattomasti eri laitteilla. Jos asut pinta-alaltaan suuressa asunnossa tai kerroksia on useampia, saat kotisi verkosta entistä kattavamman mesh-järjestelmällä. Tutustu esimerkiksi Smart Wifi -palveluun, jolla pääset eroon wifin katvealueista.

Kun netti kotiin on tilattu ja kodin kiinteä laajakaista päivitetty, on aika harkita tarvetta mobiilinetille. Kiinteä laajakaista on varma valinta kodin nettiyhteydeksi, mutta mobiililaajakaista on mainio, kun halutaan esimerkiksi nopea langaton netti mökille. Katso myös etuhintaiset mobiililaajakaistaliittymämme! Löydät valikoimasta myös näppärät prepaid-liittymät, erilaiset 5G-liittymät sekä rajattomat puhelinliittymät.

Sujuvaa työskentelyä ja vapaa-aikaa

Luotettava laajakaistayhteys takaa hyvät lähtökohdat etätyölle ja etäopiskelulle. Varmista myös, että työvälineet on kunnossa. Verkkokaupastamme löydät mm. niin tietokoneet ja näytöt kuin kuulokkeetkin. Oletko yritysasiakas? Tutustu yritysasiakkaidemme nettiliittymiin.

Toimivalla laajakaistalla myös sarjojen, leffojenurheilun ja dokumenttien katselu sujuu huolettomasti. Telia Playn valikoimasta löydät suosituimmat kanavapaketit ja maksukanavat, joissa on mieluisaa katsottavaa kaikille. Liittymäasiakkaanamme voit myös tilata etuhintaan C More suoratoistopalvelun tuotteita, joita et muualta saa. Laajasta elokuvavuokraamosta löydät puolestaan tuoreimmat uutuuselokuvat ja parhaat klassikot.

Pelaamisen ystävälle verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman pelaamisen välineitä olitpa sitten ammattipelaaja tai harrastelija. Katso pelitietokoneet, pelinäytöt ja pelikuulokkeet pelikonsololeita ja pelejä unohtamatta. Jos valinta tuntuu vaikealta, katso esport-artikkeleista ammattilaisten vinkit pelivälineiden valintaan. 

 

Kampanjan ehdot

Lidl-lahjakortti

Uuden määräaikaisen kuluttajalaajakaistan tilaajalle 50 € arvoinen tai uuden Yhteys kotiin XL-, XL+- tai XXL-taloyhtiönetin tilaajalle tai nykyisen taloyhtiönettiliittymänsä XL-, XL+- tai XXL -nopeuteen päivittävälle 30 € arvoinen Lidl-lahjakortti kaupan päälle. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi ja käyttämättä jäänyttä lahjakorttia ei hyvitetä. Lahjakortti on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka. Etu koskee uusia määräaikaisia Yhteys Kotiin-, Kiinteä 5G -palvelun ostajia ja Yhteys Kotiin XL-, XL+- ja XXL-taloyhtiönettisopimuksia. Lidl-lahjakortit toimitetaan 31.10.2023 mennessä. Jos Yhteys Kotiin- tai Kiinteä 5G -tuote ei ole aktiivinen lahjakortin toimitushetkellä, lahjakorttia ei toimiteta. Kampanja on voimassa Telian verkkokaupassa 21. –30.8.2023. Etu ei koske Telia Dot -laajakaistaliittymiä, taloyhtiölaajakaistaliittymien S-, M- tai L-nopeusluokkia eikä laajakaistaliittymiä Telian Avoin kuitu-, Valokuitunen- eikä muissa Telian kumppaniverkoissa (telia.fi/kumppaniverkot). Palvelujen saatavuus, hinnat ja nopeudet vaihtelevat alueittain.

C More -edut liittymäasiakkaillemme

Kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä, olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa ilman määräaikaisuutta. Voit tilata C More -tuotteen liittymäasiakkaan etuhintaan verkkokaupastamme, asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.

C More – kokeile maksutta

✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen perjantaisin

3 kk 0 € tai 5G-asiakkaana 12 kk 0 €, jonka jälkeen 8,95 €/kk. 

C More TV

✔ Sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia (ei BritBox- eikä Hayu-sisältöjä)
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen maanantaisin
✔ Sisältää muutamia mainoksia

6,95 €/kk

C More Total+

✔ Telia Liigapassi, Mestis, jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL
✔ Mestarien liiga, La Liga ja C Moren muu urheilu
✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

32,95 €/kk.

Liittymäasiakkaan edut

Liittymäasiakkaan etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Etu ei koske Prepaid-liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Eikö sinulla ole vielä etuihin oikeuttavaa liittymää?

Tilaa puhelinliittymä

Tilaa kiinteä laajakaista

Tilaa mobiililaajakaista

Wilfa Airfryer -kampanjan ehdot

Laajakaistan tilaajalle kaupan päälle Wilfa Airfryer

Uuden määräaikaisen Yhteys Kotiin- sekä Kiinteä 5G -laajakaistan tilaajalle kaupan päälle Wilfa AF2B-550 -Air fryer, arvo 199 €. Etu koskee uusia määräaikaisia Yhteys Kotiin- sekä Kiinteä 5G -liittymän tilaajia. Jos liittymä ei ole aktiivinen Air fryerin toimitushetkellä, Air fryeria ei toimiteta. Kampanja on voimassa Telian verkkokaupassa 26.5.–12.6.2023 tai niin kauan kun tavaraa riittää. Air fryereita on 100 kpl rajoitettu erä. Wilfa AF2B-550 -Air fryerit toimitetaan 14.7.2023 mennessä. Tarjous ei koske Telia Dot- ja taloyhtiölaajakaistaliittymiä eikä laajakaistaliittymiä Avoin kuitu- ja kumppaniverkkokohteissa. Palvelujen saatavuus, hinnat ja nopeudet vaihtelevat alueittain. Varmista palvelun saatavuus osoitteeseesi telia.fi/laajakaista tai asiakaspalvelun kautta.

PlayStation 5 -kampanjan ehdot

Laajakaista + PlayStation 5

Uuden määräaikaisen Yhteys Kotiin - tai Kiinteä 5G -laajakaistan tilaaja saa laajakaistan tilatessaan samalla osto-oikeuden PlayStation 5 + God of War Ragnarök -konsolipakettiin hintaan 669,00 € (rahoituksella ilman ylimääräisiä kuluja 18,59 €/kk 36 kk maksuajalla). PlayStation 5 + God of War Ragnarök -konsolipaketin ostava asiakas saa lisäksi kaupan päälle PlayStation Store digitaalisen latauskoodin (arvo 30 €), joka toimitetaan jälkikäteen asiakkaan tilaushetkellä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos Yhteys Kotiin - tai Kiinteä 5G -laajakaista ei ole aktiivinen PlayStation 5 + God of War Ragnarök -konsolipaketin toimitushetkellä, konsolipakettia ei toimiteta. Kampanja on voimassa 9.–22.1.2023 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Konsolipaketteja on 320 kpl rajoitettu erä. Konsolipaketit lähtevät toimitukseen 6.2.2023 ja PlayStation Store digitaalinen latauskoodi toimitetaan 10.2.2023 mennessä. Etu koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä uusia määräaikaisia laajakaistasopimuksia. Etu ei koske taloyhtiölaajakaista- tai Avoin kuitu -kohteita eikä Telia Dot -liittymiä.

Ohjeita saatavuuskyselyn tekoon

Huomioithan 

 • Kaikki välilyönnit osoitteessa esim. Hämeentie 30 A 5
 • Osoitteen kokonaisuudessaan, myös rapun tai AS. (pisteen kanssa) esim. Hämeentie 30 A 5 tai Isokatu 2 AS. 8

Kampanjan ehdot

Robot Vacuum-Mop 2 Lite -robotti-imuri

Uuden määräaikaisen kuluttajalaajakaista tuotteen tilaajalle kaupan päälle Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite -robotti-imuri, arvo 249 €. Etu koskee uusia määräaikaisia Yhteys Kotiin- sekä Kiinteä 5G -palvelun ostajia. Jos Yhteys Kotiin- tai Kiinteä 5G -tuote ei ole aktiivinen toimitushetkellä, kaupanpäällistä ei toimiteta. Kampanja on voimassa 26.9.–2.10.2022 tai niin kauan kun tavaraa riittää. Tuotteita on 175 kpl. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite -robotti-imurit toimitetaan 17.10.2022 alkaen. Tarjous ei koske taloyhtiölaajakaistaliittymiä, Telia Dot -palveluita eikä laajakaistaliittymiä Telian Avoin kuitu-, Valokuitunen- tai muissa Telian kumppaniverkkokohteissa (telia.fi/kumppaniverkot). Palvelujen saatavuus, hinnat ja nopeudet vaihtelevat alueittain.

Etuseli -kampanjan ehdot

Uuden määräaikaisen kuluttajalaajakaistan tilaajalle 50 € arvoinen tai Yhteys kotiin XL-, XL+- tai XXL-taloyhtiönetin tilaajalle 30 € arvoinen etuseteli Telia Kauppaan. Kertakäyttöisen etusetelin voi käyttää laitteisiin ja lisätarvikkeisiin ja niitä voi käyttää yhden per ostoskerta. Etuseteliä ei voi vaihtaa rahaksi ja käyttämättä jäänyttä etuseteliä ei hyvitetä. Etuseteli on voimassa vain Telian myymälöissä 31.10.2023 saakka. Etuseteli toimitetaan asiakkaalle sähköpostilla 30.9.2023 mennessä. Jos Yhteys Kotiin- tai Yhteys Kotiin Kiinteä 5G -tuote ei ole aktiivinen etusetelin toimitushetkellä, etuseteliä ei toimiteta. Kampanja on voimassa Telian verkkokaupassa 28.7.–14.8.2023. Etu ei koske Telia Dot -laajakaistaliittymiä, taloyhtiölaajakaistaliittymien S-, M- tai L-nopeusluokkia eikä laajakaistaliittymiä Telian Avoin kuitu-, Valokuitunen- eikä muissa Telian kumppaniverkoissa (telia.fi/kumppaniverkot). Palvelujen saatavuus, hinnat ja nopeudet vaihtelevat alueittain.