Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sport-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki Sport-pelit joukkuepassilla

Älä missaa yhtäkään Sportin peliä. Ostamalla Sportin joukkuepassin, näet kaikki Sportin Liiga-ottelut, ja maksat Liigasta vain kuukausilta joina Sport pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Sport ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun Sport pelaa kauden viimeisen Liiga-pelinsä.
 

Katso Sportin pelit Telia TV:stä

Sport-passi
Sportin kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
Sport-passi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Liiga + nettiliittymä + Telia TV tallennuspalvelulla

nauti parhaasta katselukokemuksesta

Ota Liigasta kaikki irti ja hanki Liigapassi UHD, nopea laajakaista ja Telia TV digiboksi tallennuspalvelulla yhteishintaan alk. 29,90 €/kk.

Lopullinen hinta riippuu laajakaistasaatavuudestasi.

Tutustu ja tilaa

Kausi 2019–2020: Sport

Työteliäs vaasalaisnippu laittaa mielellään kapuloita isompiensa rattaisiin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman johdolla. Kuparisaaressa vierailijoita odottaa kotkapaitainen kotijoukkue, joka ei pelkää mennä pieniin väleihin.

Kokoonpanosta löytyy viime kaudelta tuttuja kasvoja, mutta myös uusia vahvistuksia. Jukureista siirtyvä keskushyökkääjä Turo Asplund, Tapparan riveistä Vaasaan matkaava kokenut Antti Erkinjuntti ja Liigaan paluun tekevä vikkelä, kiekollinen kanadalaispakki Steven Seigo pyrkivät aiheuttamaan Pohjanmaalla vierailijoille kosolti harmaita hiuksia. Kapteenina tahtipuikkoa heiluttaa kulttipelaaja Erik Riska.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liigan live-klippejä

vaasan Sport

Sportin emoseura, IF Sport, perustettiin jo vuonna 1939. Kiekon jäällä lätkiminen ei kuitenkaan kuulunut seuran toimintaan vielä sen perustamishetkellä. Vaasan jääkiekkoylpeys, Sport, perustettiin IF Sportin jääkiekkojaostoksi vasta vuonna 1962.

Kaudella 2019-2020 Vaasan Sport aloittaa seitsemännen kautensa pääsarjatasolla. Kaudella 2018-2019 niukasti playoffeista rannalle jäänyt Sport ei ole lyhyen liigataipaleensa aikana ehtinyt vielä menestystä niittää, mutta vaasalaisten katse on tiukasti pudotuspeliviivan yläpuolella.

Miten Sport pärjää kaudella 2019-2020? Liiga-sarjataulukko näyttää ajankohtaisen pistetilanteen Liiga-joukkueiden välillä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa Sport-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa Sportin ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa Sport-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.