Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sport-ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
Sportin ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki Sport-pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Sportin peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki Sportin pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki Sportin ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso Sportin pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

Kausi 2020–2021: Sport

Työteliäs vaasalaisnippu laittaa mielellään kapuloita isompiensa rattaisiin värikkään päävalmentajansa Risto Dufvan johdolla. Kuparisaaressa vierailijoita odottaa kotkapaitainen kotijoukkue, joka ei pelkää mennä pieniin väleihin.

Kokoonpanosta löytyy viime kaudelta tuttuja kasvoja, mutta myös mielenkiintoisia vahvistuksia. Taikurimainen taitohyökkääjä Niclas Lucenius ja nallekarhumainen kulttipelaaja Jonne Virtanen astuvat uusina kasvoina eturiviin, ja punapaidassa jatkavat Turo Asplund, Roope Talaja ja Riskan veljekset pyrkivät aiheuttamaan Pohjanmaalla vierailijoille kosolti harmaita hiuksia.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

vaasan Sport

Sportin emoseura, IF Sport, perustettiin jo vuonna 1939. Kiekon jäällä lätkiminen ei kuitenkaan kuulunut seuran toimintaan vielä sen perustamishetkellä. Vaasan jääkiekkoylpeys, Sport, perustettiin IF Sportin jääkiekkojaostoksi vasta vuonna 1962.

Kaudella 2020-2021 Vaasan Sport aloittaa kahdeksannen kautensa pääsarjatasolla. Sport ei ole lyhyen liigataipaleensa aikana ehtinyt vielä menestystä niittää, mutta vaasalaisten katse on tiukasti pudotuspeliviivan yläpuolella.

Miten Sport pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport