Katso Salatut elämät ja muut suosikkisarjat C Moressa – kokeile nyt 3 kk 0 €
Lue lisää

TV-ohjelmat

Katso viikon TV-ohjelmat maksuttomilta ja maksullisilta kanavilta.
Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Tutustu kanavapakettien valikoimaan

Laajasta valikoimastamme löydät parhaat leffat ja sarjat, lastenohjelmat ja runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville.

Tutustu kanavapakettien valikoimaan

Laajasta valikoimastamme löydät parhaat leffat ja sarjat, lastenohjelmat ja runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville.

TV-opas – tiesi viihteeseen

Kattava TV-opas on suunnannäyttäjäsi matkalla viihteeseen, etsitpä sitten tietoa päivän TV-ohjelmista, illan TV-elokuvista taikka loppuviikon televisiotärpeistä. TV-ohjelmaopas pitää sisällään sekä ilmaiskanavien että maksukanavien kaikki ohjelmat.

Voit katsoa TV-ohjelmat netissä tietokoneella ja puhelimella tai televisiosta Telia TV -palvelun kautta. Viihdyt myös varmasti monipuolisten kanavapakettien parissa. Löydät meiltä esimerkiksi suositut C Moren ja Discoveryn kanavapaketit, V sport, series & film -kanavapaketit (ent. Viasat) sekä SkyShowtime-suoratoistopalvelun. Kanavapaketit tarjoavat viihdettä koko perheelle, ja löydät niistä monipuolisesti urheilua, lastenohjelmia, kiinnostavia elokuvia sekä parhaat sarjat.

Vuokraa elokuva hetkessä – Telia TV:n Vuokraamosta löydät niin uutuuselokuvat, ikivihreät klassikot kuin perheen pienimpien rakastamat lasten elokuvatkin.

Maksimaalinen viihdenautinto edellyttää sujuvaa nettiyhteyttä. Päivitä nopea kodin nettiliittymä tai löydä huippudiili tarpeisiisi sopivasta puhelinliittymästä. Meiltä löydät myös laitteet, kuten puhelimet ja televisiot, edullisin hinnoin.