10.10. alkaen C More on MTV Katsomo
Lue lisää

Jalkapallon Mestarien liiga

Kannusta mukana ja katso kaikki Mestarien liigan ottelut C Moressa! Tilaa C More Total+ nyt liittymäasiakkaan etuhintaan.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Mestarien liiga

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille

Jalkapallon Mestarien liiga TV-ruudussa

UEFA Champions League, Champions League, Mestarien liiga – millä nimellä kyseisen liigan tunnetkaan, yksi asia on varma: Mestarien liigassa tavoitellaan yhtä seurajalkapallon halutuimmista pokaaleista. Mestarien liigan lohkovaiheessa on mukana yhteensä 32 joukkuetta, joiden riveissä nähdään tälläkin kaudella maailman parhaita jalkapalloilijoita. Liigan lohkovaihetta pelataan syksyllä, pudotuspelit käynnistyvät helmikuussa ja kausi huipentuu finaaliin kesäkuussa. Mestarien liigan hallitseva mestari on Manchester City.

Mestarien liigan pelejä voit katsoa C More -suoratoistopalvelussa tai C More Sport- ja C More Total -kanavapakettien urheilukanavilla Telia Play -palvelussa. C More välittää kaikki ottelut suorina ja suomeksi selostettuina. Pitkissä studiolähetyksissä seurataan jokaista otteluiltaa asiantuntijoiden johdolla. Mestarien liigan lisäksi C Moren urheilutarjontaan kuuluvat mm. jalkapallon La Liga, jääkiekon SHL ja Sveitsin liiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL sekä yleisurheilun Timanttiliiga.

Kun kodin kanavapaketit on valittu, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien televisiot sekä kaiuttimet.