Luurinmetsästyspäivät ovat nyt täällä! Katso huipputarjoukset ja päivitä TV-ruutusi sekä muut laitteet ajan tasalle.
Lue lisää

Jalkapallon Mestarien liiga

Kannusta mukana ja katso kaikki Mestarien liigan ottelut MTV Katsomossa! Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu nyt liittymäasiakkaan etuhintaan.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Mestarien liiga

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Jalkapallon Mestarien liiga TV-ruudussa

UEFA Champions League, Champions League, Mestarien liiga – millä nimellä kyseisen liigan tunnetkaan, yksi asia on varma: Mestarien liigassa tavoitellaan yhtä seurajalkapallon halutuimmista pokaaleista. Mestarien liigan lohkovaiheessa on mukana yhteensä 32 joukkuetta, joiden riveissä nähdään tälläkin kaudella maailman parhaita jalkapalloilijoita. Liigan lohkovaihetta pelataan syksyllä, pudotuspelit käynnistyvät helmikuussa ja kausi huipentuu finaaliin kesäkuussa. Mestarien liigan hallitseva mestari on Manchester City.

Mestarien liigan pelejä voit katsoa MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa tai MTV Katsomo -kanavapakettien urheilukanavilla Telia Play -palvelussa. MTV Katsomo välittää kaikki ottelut suorina ja suomeksi selostettuina. Pitkissä studiolähetyksissä seurataan jokaista otteluiltaa asiantuntijoiden johdolla. Mestarien liigan lisäksi MTV Katsomon urheilutarjontaan kuuluvat mm. jalkapallon La Liga, jääkiekon Liiga, SHL ja Sveitsin liiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL sekä yleisurheilun Timanttiliiga.

Kun kodin kanavapaketit on valittu, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien televisiot sekä kaiuttimet.