Asiakasedut

Liittymäasiakkaanamme sinulle kuuluu useita pikkasen parempia etuja, kuten pidennetty takuu laitteille sekä etuja MTV Katsomon, Netflixin sekä Maxin sisällöistä.

Liittymäasiakkaan edut

Liittymäasiakkaan etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Etu ei koske prepaid-liittymiä, yritysliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Mikäli olet uusi liittymäasiakas, edut ovat käytettävissäsi heti kun liittymäsi on aktiivinen.

Eikö sinulla ole vielä etuihin oikeuttavaa liittymää?

Tilaa puhelinliittymä
Tilaa kiinteä laajakaista
Tilaa mobiililaajakaista

Liittymällä saat etuja

Kokosimme tälle sivulle tietoa asiakaseduistamme. Kun sinulla on meiltä liittymä*, tarjolla on useita rahanarvoisia etuja niin laitteista, nähtävistä kuin liittymistäkin. Onko mielessä ollut esimerkiksi uusi puhelin tai tutustuminen suosituimpiin suoratoistopalveluihin? Meiltä saat etuja eri suoratoistopalveluihin, kuten MTV Katsomo, Netflix sekä Max. Vai haluaisitko kenties laajakaistan pikkasen parempaan hintaan? Nämä ja monet muut edut löydät täältä.

Yleisten etujen lisäksi saat juuri sinulle suunnattuja henkilökohtaisia etuja. Tutustu henkilökohtaisiin etuihisi Minun Teliassa.

Jos haluat helposti tietoa vaihtuvista eduista ja muista diileistä, muista myös tilata uutiskirje.

Liittymäasiakkaan etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Etu ei koske prepaid-liittymiä, yritysliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.
 

Edut laitteista

Edut nähtävistä

Liittymäasiakkaanamme nautit MTV Katsomon laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan.

MTV Katsomo+
MTV-alkuperäissarjat, kotimaiset ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaillemme 1 kk 0 € MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
MTV Katsomo ja Netflix
MTV Katsomo ja Netflix tarjoavat ainutlaatuisen kattauksen sisältöä kahdesta suositusta suoratoistopalvelusta liittymäasiakkaan etuhintaan.
Liittymäasiakkaille
Max Standard
Max tarjoaa HBO:lta ja Discoverylta tuttuja ikonisia sarjoja, menestysleffoja ja alkuperäisuutuuksia. Pariisin olympialaiset ilman muuta urheilua.
Liittymäasiakkaille
Max Standard Sports
Max tarjoaa HBO:lta ja Discoverylta tuttuja ikonisia sarjoja, menestysleffoja ja alkuperäisuutuuksia. Lisäksi runsaasti liveurheilua (mm. Pariisin olympialaiset, snookeria, PGA-golfia, Grand Slam -tennistä).
Liittymäasiakkaille

Edut liittymistä

Valikoimastamme löydät turvallisessa verkossa toimivat liittymät kaikkiin tarpeisiisi.

Kodin laajakaista etuhintaan

Keskittäjäetu kodin laajakaistasta

Kun sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen matkapuhelinliittymä (pois lukien Prepaid-, Dot- ja yritysliittymät), pääset säästämään laajakaistasi laskuissa. Esim. Yhteys kotiin L -valokuitulaajakaista on normaalisti 29,99 €/kk, mutta keskittäjälle vain 22,99 €/kk (24 kk määräaikainen sopimus). Etu on saatavilla sekä uusiin laajakaistaliittymiin, että jo tilattuihin laajakaistaliittymiin liittymän päivityksen kautta.

Etujakson pituus taloyhtiöasiakkaille nopeusluokasta riippuen 3–12 kk ja Valokuitusen Avoin kuitu -asiakkaille 12 kk. Muille asiakkaille 24 kk määräaikainen sopimus. Lue edun tarkemmat ehdot.

Tutustu ja tilaa laajakaista

Keskittäjän mobiilinetti

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista*, saat mobiililaajakaistan huippuedulliseen keskittäjähintaan. Keskittäjän mobiilinettiliittymien joukosta löydät liittymät sukkelaan surffailuun, sekä edullisen yhteyden kodin laitteiden hallintaan.

*Keskittäjän etuliittymä ei koske Telia Prepaid -liittymiä, Telia Dot -liittymiä, mobiilinettiliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeutta.

Yhteys mukaan keskittäjälle 100M

4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 30 Gt /kk

Yhteys mukaan keskittäjälle 200M

4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 32 Gt /kk

Yhteys mukaan laitteeseen

Keskittäjän etuliittymä
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s
Hinta muille kuin puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaillemme 7,99 €/kk.

Liittymäasiakkaanamme saat myös nämä

Usein kysyttyä asiakaseduista

Ketkä ovat oikeutettuja etuihin?

Liittymäasiakkaan etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Mikäli olet uusi liittymäasiakas, edut ovat käytettävissäsi heti kun liittymäsi on aktiivinen.

Liittymäasiakkaiksi luetaan liittymän omistajat, eli sellaiset henkilöt, joiden nimissä on liittymäsopimus. Jos käytössäsi on liittymä, jonka esimerkiksi perheenjäsenesi omistaa, et ole itse suoraan oikeutettu etuihin. Liittymän omistaja sen sijaan on oikeutettu asiakasetuihin.

Liittymäasiakkaan edut eivät koske prepaid-liittymiä, yritysliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Eikö sinulla ole vielä etuihin oikeuttavaa liittymää?

Tilaa puhelinliittymä
Tilaa kiinteä laajakaista
Tilaa mobiililaajakaista

Millaisia asiakasetuja tarjoatte?

Tarjoamme liittymäasiakkaillemme etuja laitteista, nähtävistä ja liittymistä. Ylempänä tällä sivulla kerromme eduista tarkemmin, mutta tässä yleiset etumme listattuna:

  • Vaihtuva valikoima laitteita etuhintaan
  • 3 vuoden pidennetty takuu puhelimille, tableteille, 4G-kelloille ja 4G sekä 5G-tietokoneille
  • Suoratoistopalveluita etuhintaan (MTV Katsomo, Netflix ja Max)
  • Telia Play -kanavapaketteja etuhintaan
  • Hintaetu kodin laajakaistasta asiakkaille, joilla on mobiililiittymä
  • Uudet mobiililaajakaistat keskittäjähintaan asiakkaille, joilla on puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista.

Lisäksi saat henkilökohtaisia juuri sinulle suunnattuja etuja. Jotta saat tietoa eduistasi etkä missaa mitään mainiota etua, suosittelemme uutiskirjeen tilaamista.

Miten saan edut käyttööni?

Kun sinulla on etuihin oikeuttava liittymä, pääset hyödyntämään asiakasetujasi liittymiä, palveluita ja laitteita tilatessa. Jos olet vasta tilannut asiakasetuun oikeuttavan liittymän, odota ensin että liittymä on aktivoitu.

Laajakaistan keskittäjäetu on mahdollista aktivoida myös jo olemassaolevalle laajakaistatilaukselle.
Tutustu laajakaistan keskittäjäedun käyttöön

Entä jos irtisanon asiakasetuihin oikeuttavan liittymän?

Jos irtisanot ainoan asiakasetuihin oikeuttavan liittymäsi, päättyy samalla oikeus myös asiakasetuihin irtisanomisajan viimeisen päivän jälkeen.

  • Kuukausilaskutteiset asiakasetuhintaiset palvelut jatkuvat normaalihintaisina.
  • Ostamiesi laitteiden pidennetty takuu päättyy.

Etkö ole vielä liittymäasiakas?

Hanki liittymä nyt meiltä, niin pääset hyödyntämään kaikki huikeat asiakasedut. Etu ei koske prepaid-liittymiä, yritysliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.