Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tappara-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

KAUSI 2019–2020: TAPPARA

Seitsemäntoista mestaruuden ja yhteensä 32 mitalin suurseura Tampereen Tappara lukeutuu kotimaisen kiekkohistorian ikonisiin instituutioihin. Edeltäjänsä TBK:n historian mukaan lukien Tappara aloittaa jo 77. pääsarjakautensa, ja viime vuosina kirvesrinnat ovat profiloituneet Liigan kestomenestyjiksi. Tamperelaiset ovat olleet mitaleilla yhtäjaksoisesti vuodesta 2013, ja kyseiseen jaksoon mahtuu kaksi mestaruutta vuosilta 2016 ja 2017. Viime kaudella Tappara kompastui välierissä HPK:hon, mutta nappasi kauden päätteeksi pronssia.

Tapparan kokenut päävalmentaja Jukka Rautakorpi taitaa taktiikkakirjansa, ja taitavat tamperelaiset rytmittävät pelin virtausta parhaimmillaan dominoivin elkein. Ratkaisuvoimaa löytyy laajalta skaalalta, ja Hakametsässä vierailijat saavatkin varautua tekemään täyden iltapuhteen pitääkseen tähdet loitolla maalintekosektorilta ja välttääkseen Tapparan korkeaoktaanisen rumputulen.

Kauden 2019-2020 Tappara on tuttua teräksistä tekoa. Nippua vahvistavat mm. näppärä ranskalainen Charles Bertrand, Vaasasta Tampereelle siirtyvä Olavi Vauhkonen sekä Patrik Virta ja Tyler Morley. Joukkueen kapellimestareina hääräävät edelleen tuore maailmanmestari Kristian Kuusela, kokenut Tuukka Mäntylä ja luottoratsu Juhani Jasu. Nuoret lupaukset Patrik Puistola ja Kasper Simontaival hakevat tosissaan paikkoja vakiokokoonpanosta, ja oman mausteensa keittoon kaataa mielellään myös isännän ottein operoiva Ben Blood.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

Tappara-passi

Katso Tapparan kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
19,90 €/kk
Kun Tapparan pelit loppuvat, hinta 0 €/kk.

Liiga-passi

Haluatko sittenkin koko Liigan? Kaikkien joukkueiden kaikki pelit vain 5 € lisähintaan.
24,90 €/kk
Kesätauon ajan 0 €/kk

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa Tappara-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liiga-passiin, päivitys tapahtuu automaattisesti kun tilaat Liiga-passin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, niin sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa Tapparan ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa Tappara-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja paketteja voi katsoa myös suoraa selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.