Liiga Telia Playssa

Kaikki Liiga-ottelut näet Telia Play -palvelusta Liigan sisältämällä MTV Katsomo -kanavapaketilla ja saat Liigan kylkeen myös muuta urheilua tai viihdettä.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Liiga Telia Playssa

349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta
Yksittäinen Liiga-peli
Voit ostaa yksittäisen Liiga-pelin Telia Playn käyttöliittymän kautta. Peli on katsottavissa 48 tunnin ajan lähetyksen alun jälkeen.
Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
MTV Katsomon koko urheilutarjonta, kuten Liiga, Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä uutuussarjat, huippuelokuvat ja viihdettä koko perheelle. Sisältää myös Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.
Etuhinta
Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Näe huikea määrä huippu-urheilua, kuten NHL, Formula 1, Liiga ja Mestarien liiga. Lisäksi valtavasti elokuvia ja sarjoja sekä lasten suosikkeja. Sisältää myös Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.
Etuhinta