Pelaaminen

Olitpa esports-harrastaja, satunnainen sunnuntaipelailija tai vasta lajista kiinnostunut aloittelija, löydät meiltä pelaamisen välineet aina hiiristä ja näppäimistöistä tietokoneisiin. Nappaa uudenkarhea DualShock-ohjain vanhan tilalle tai kaveria varten moninpeliin, tilaa mekaaninen näppäimistö parempaa tuntumaa varten tai osta jokin kymmenistä peleistä, joiden parissa vierähtää tunti jos toinenkin.

kuvitus kuva aiheesta Pelaaminen

Pikavalinnat

561 tuotetta

search
Näytetään 48/561
Päivitä nettisi mestaruussarjaan
Netti kotiin

Päivitä nettisi mestaruussarjaan

Kun laitteisto ja nettiyhteys ovat mahdollisimman nopeat, ei menestys verkkopeleissä jää välineistä kiinni. Tarkista laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

Telia esports
E-urheilu

Telia esports

Olemme mukana tekemässä Suomesta e-urheilun ykkösmaata. Tsekkaa esports-sivustomme ja tutustu muun muassa artikkeleihin esportsin maailmasta.

Telia X ENCE
e-urheilu

Telia X ENCE

Tutustu Suomen tunnetuimman kilpapeliorganisaation ENCEn ammattipelaajiin ja tsekkaa meiltä löytyvät pelaajien suosittelemat laitteet.

Telia esports series e-urheilusarjat
e-urheilu

Telia esports series e-urheilusarjat

Kovinta esportsia meiltä ja maailmalta! Telia Esports Seriesin sateenvarjon alla pelataan e-urheilusarjoja suosituimmista peleistä. Seuraa suomalaisten pelaajien nousua huipulle.

Tarvikkeet kaikenlaisille pelaajille

Tee pelikokemuksistasi ainutlaatuisia huipputason pelitarvikkeilla, olitpa sitten harrastelija tai ammattipelaaja. Verkkokaupastamme löydät helposti itsellesi uuden pelitietokoneen, sopivan pelituolinpelikuulokkeetpelinäytön ja muita pelitarvikkeita. Jos valitseminen on vaikeaa, lue esports-artikkeleistamme ammattilaisten vinkit erilaisten pelivälineiden valintaan.

Älä myöskään unohda päivittää pelikonsolia ajan tasalle. Olipa kotonasi sitten XboxPlayStation 4Nintendo Switch tai muu konsoli, löydät laitteiden ja pelien valikoimastamme taatusti uudet suosikkisi omaan viihdekeskukseesi. Lue myös mitä uutta on odotettavissa pelikonsolirintamalta - PlayStation 5 on vihdoin tulossa!

Jos taas haluat pelata mieluummin puhelimella, löydät meiltä huipputehokkaat pelipuhelimet juuri sinulle sopivaan käyttöön. Vaihda samalla myös liittymäsi uuteen ja laita kodin kiinteä laajakaista kuntoon tai hanki esimerkiksi reititintä varten nopea mobiililaajakaista.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme