eSIM – sähköinen SIM-kortti

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa eSIMin käyttöösi. Valikoimastamme löydät nyt Apple Watchit ja Samsung Watchit eSIMillä.

Uuden aikakauden SIM-kortti

Muoviset SIM-kortit ovat pian historiaa, sillä olemme tuoneet ensimmäisenä suomalaisena operaattorina saatavillesi eSIMin eli sähköisen SIM-kortin. eSIM mahdollistaa yhä useampien laitteiden verkkoon kytkemisen, ja siksi voit esimerkiksi soittaa, vastaanottaa puheluita ja lähettää viestejä suoraan älykellostasi. Tutustu eSIM-tuellisiin laitteisiin

Sähköinen eSIM on saatavilla kaikkiin liittymiimme.

Tilaa liittymä puhelimeenTilaa liittymä älykelloon

Oletko yritysasiakas? Tutustu eSIM ohjeisiin yrityksille.

eSIMiä tukevat laitteet

Tällä hetkellä täysi eSIM-tuki on saatavilla yhä useammalle laitteelle. Tutustu ja tilaa verkkokaupastamme eSIM-ominaisuudella tuetut laitteet.

PuhelimetÄlykellotTabletit

 

Lue käyttäjäkokemuksia

Telia Yhteisöstä voi lukea muiden käyttäjien kokemuksia eSIM-palvelusta ja kysyä heiltä sinua askarruttavia kysymyksiä.

Yhteisöön

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on eSIM?

eSim tarkoittaa sitä, että laite sisältää valmiiksi erityisen eSIM-kortin, jolloin perinteistä muovista SIM-korttia ei tarvitse asentaa. eSIM-profiilin luonti ja liittymän tilaus voidaan tehdä täysin sähköisesti ja jopa ennen kuin laite otetaan käyttöön.

Voiko eSIMiin kytkeä minkä tahansa liittymän?

eSIMiin voi kytkeä minkä tahansa Telian kuluttaja- tai yritysliittymän.

Apple Watch ja Samsung Galaxy Watch -kelloihin on tilattavissa Yhteys Multi -palvelu. Palvelu on tilattavissa kätevästi suoraan iPhonen Watch- tai Samsungin Galaxy Wearable -sovelluksen kautta. Lue lisää Yhteys Multi -palvelusta

Minulla on jo Telian liittymä. Voiko saman liittymän yhdistää älykelloon?

Kyllä voi, ja se onnistuu Yhteys Multi -palvelun avulla.

eSIMin sisältävät älykellot mahdollistavat mobiiliyhteyden käytön suoraan kellolla. Tämän ansiosta esimerkiksi puhelut, viestit sekä nettiyhteyden vaativan sisällön käyttö onnistuvat kellolla ilman, että puhelimen tarvitsee olla lähettyvillä.  

Huom! Yhteys Multi -palvelu tilataan iPhonen Watch tai Samsungin Galaxy Wearable -sovelluksen kautta.

Ota mobiiliyhteys käyttöön älykellossasi

Voiko liittymän siirtää eSIMiltä tavalliselle SIM-kortille?

Voit vaihtaa liittymäsi eSIMistä perinteiselle fyysiselle sim-kortille tilaamalla SIM-kortin vaihdon.

Älykellon ominaisuudet tehokäyttöön

Verkkokaupastamme löydät eSIM-toiminnolla varustetut Samsung Galaxy Watch ja Apple Watch -älykellot.

Apple Watch -älykellon mobiilidatavalmiuden ansiosta voit jättää yhä useammin puhelimen kotiin, kun esimerkiksi puheluiden ja viestien vastaanottaminen ja muu kommunikointi sekä maksaminen sujuvat pelkän kellon avulla.

Samsung Galaxy Watch on tyylikäs älykello, jolla keräät laajasti dataa vaikka treeneistäsi. eSIM-ominaisuuden ansiosta voit soittaa, vastata puheluihin ja lähettää viestejä suoraan Galaxy Watch -kellostasi. Jotta saat täyden hyödyn Samsung-kellostasi, yhdistä se Samsung-puhelimen kanssa.

Myös muut älykellot löydät helposti verkkokaupastamme. Tutustu lisäksi esimerkiksi Samsung Galaxy -puhelimiin tai uusiin iPhone-puhelimiin. Uuteen puhelimeen löydät meiltä niin suojakuoret kuin kuulokkeetkin.

Päivitä samalla liittymäsi. Meiltä löydät puhelinliittymät niin satunnaisselailijalle, perusnettiä tarvitsevalle kuin aktiivisurffaajallekin. Esimerkiksi 5G-liittymät tarjoavat huippunopeuksia. Liittymissä on aina rajaton netti kotimaassa. Voit kytkeä eSIMiin minkä tahansa puhelinliittymämme. Tutustu myös laajakaistatarjontaamme ja tilaa nopea laajakaistaliittymä kotiisi.