Tilauksen seuranta ja toimitus

Oletko tilaamassa meiltä tuotteen tai liittymän? Tältä sivulta löydät tuotteiden ja liittymien tilausta ja toimitusta koskevaa tietoa.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille. Näytä yritysasiakkaiden ohje.

Voit seurata tilauksesi etenemistä kätevästi tilauksen seurannalla. Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen mukana koodin, jolla voit seurata tilausta jo ennen kuin toimitus on Postin seurantatunnuksen piirissä. Kun paketti on lähetetty, saat sähköpostitse vielä Postin seurantatunnuksen. Tunnuksen avulla voit seurata paketin kulkua Postin verkkosivuilla.

tilauksen seuranta

Alta löydät myös tilaukseen ja toimitukseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen.

Onko asiointi verkkokaupassa luotettavaa?

Tilaaminen on turvallista, koska varmistamme henkilöllisyytesi mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Tunnistautumistavan voit valita itse. Teemme yhteistyötä suurimpien suomalaisten pankkien kanssa: Aktia, OP, Nordea, Tapiola, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken ja S-Pankki.

Miten voin maksaa tilaukseni?

Verkkokaupassamme tehdyt tilaukset ja mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä e-maksulla. Voit hankkia laitteen myös Telia Rahoituksella.

Kuinka pitkä takuu laitteilla on?

Laitteiden takuuaika ilmoitetaan tuotetiedon yhteydessä. Useimmilla laitteilla takuu on 24 kuukautta. Jos laitteessa ilmenee takuun piiriin kuuluva vika, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Lue lisää takuusta ja huollosta

Liittymäasiakkaillemme tarjoamme asiakasetuna takuun 36 kuukauden ajaksi.

Lue lisää pidennetystä takuusta

Miten tilaukseni toimitetaan ja kauanko siihen menee?

Toimitamme tilauksesi valintasi mukaan kotiovelle tai lähipostiisi viikossa, mutta useimmiten jopa 1–2 päivässä. Matkapuhelinliittymä toimitetaan postitse ja toimitusaika on normaalisti 2–3 arkipäivää.

Kotiinkuljetuksia toimitetaan arkisin (ma–pe). Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Jos valitset toimitustavaksi noudon lähipostista, paketti postitetaan lähimpään postiisi.

Minne tilauksia toimitetaan? Minne allekirjoitan liittymäsopimuksen? 

Matkapuhelintilauksia toimitetaan vain kotimaahan (myös Ahvenanmaalle). Telia Rahoituksella ostetut laitteet toimitetaan aina vain viralliseen kotimaan kotiosoitteeseen eli toimitusosoitetta ei voi muuttaa. Verkkokaupassa liittymäsopimuksen allekirjoittamiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, joilla henkilöllisyytesi varmennetaan .

Verkkopankkitunnusten käyttäminen henkilöllisyyden varmennukseen on maksutonta ja yhtä turvallista kuin nettipankissa asiointi. Tunnusten on oltava tilaajan omalla nimellä ja asioimista varten tarvitset Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Säästö-/Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin, Tapiolan, Ålandsbankenin tai S-Pankin verkkopankkitunnukset.

Miten voin muuttaa tilaustani?

Tilauksen muuttaminen verkkokaupassa ei ole mahdollista sen jälkeen, kun tilauksessa on edetty Kiitos tilauksesta -sivulle, koska tilaus lähtee välittömästi toimitukseen.

Laitteen sekä liittymän muodostaman paketin tilausta voit kuitenkin muuttaa ottamalla pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kun liittymä on toimitettu, voit muokata matkapuhelin- ja laajakaistaliittymien palveluja kirjautumalla Minun Teliaan.

Kirjaudu

Voinko ostaa puhelimen tai muun laitteen ilman liittymää?

Kyllä voit. Pelkän laitteen ostaminen verkkokaupasta on mahdollista edullisella kuukausimaksulla tai kertasuorituksena.

Puhelimet
Tabletit
Tietokoneet
Reitittimet ja nettitikut

Voit ostaa pelkän laitteen myös Telia Kaupasta.

Etsi lähin Telia Kauppa

Miten vien erimielisyyden kuluttajariitalautakuntaan?

Pyrimme aina ratkaisemaan kiistat rakentavasti ja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Jos sinun ja Telian väliseen erimielisyyteen ei kuitenkaan löydy yhteistä ratkaisua, voit viedä asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (kuluttajariita.fi).

Ennen kuluttajariitalautakuntaa sinun tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta).

Kuluttajariitalautakunnan nettisivuille
Kuluttajaneuvonnan nettisivuille

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Minun Telia

Minun Teliassa maksat laskut helposti, hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi, löydät puk-koodin, teet vikailmoituksen ja keskustelet asiakaspalvelun kanssa.

Kirjaudu selaimella
Tutustu Minun Telia -sovellukseen

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Chat

Chatbottimme Tellu osaa auttaa monissa asioissa. Tellu ohjaa sinut tarvittaessa asiakaspalvelijalle ympäri vuorokauden, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen.
 

Avaa chat >
Kirjaudu

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Telia somessa

Tavoitat meidät Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.