Laitenetti laitteiden etäohjaukseen

Hanki kätevä laitenetti esimerkiksi ilmalämpöpumppuun tai riistakameraan, jonka haluat liittää verkkoon – myös siellä, missä ei ole wifiä.

Alk. 4,99 €/kk
Tutustu ja tilaa
Mielenrauhaa mökin tai lemmikin omistajalle
Toimiva valinta etäohjattaviin laitteisiin
Rajaton netti kotimaassa

Liittymä etäohjattaviin laitteisiin

Laitenetti on nappivalinta erilaisten älylaitteiden etäohjaukseen. Laitenetillä voit helpottaa arkeasi yhdistämällä vaikkapa valvontakameran tai ilmalämpöpumpun näppärästi verkkoon. Aseta SIM-kortti esimerkiksi valvontakameraan, niin saat vaivattomasti yhteyden laitteeseesi syrjäisemmässäkin paikassa, jossa ei ole wifiä.

Riistakameraan – seuraat helposti eläinten liikkeitä esimerkiksi mökkisi pihalla.
Valvontakameraan – saat etänä kuvayhteyden esimerkiksi kotiisi.
Ilmalämpöpumppuun – säädä kotisi lämpötilaa kätevästi etäyhteydellä.
Koirapantaan – voit seurata puhelimesi avulla, missä koirasi liikkuu.

Edullinen laitenetti

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista*, saat laitenetin huippuedulliseen keskittäjähintaan 4,99 €/kk, muille norm. 7,99 €/kk.

*Keskittäjän etuliittymä ei koske Telia Prepaid -liittymiä, Telia Dot -liittymiä, mobiilinettiliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeutta.

Yhteys mukaan laitteeseen

Keskittäjän etuliittymä
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s
Hinta muille kuin puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaillemme 7,99 €/kk.

Yhteys mukaan laitteeseen

4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s

Hanki laitenetti esimerkiksi näihin

Telia Yhteyspiste

Telia Yhteyspiste helpottaa sovelluksien etäkäyttöä ja valvontaa mobiiliverkossa. Asiakastuen ohjeesta tai Telia Helpistä löydät apua käyttöönottoon ja asetusten määrittelyyn liittyviin kysymyksiin.

Ohjeisiin

Ota yhteys Helppiin

Kysymyksiä ja vastauksia

Pystyykö laitenetillä soittamaan ja lähettämään tekstiviestejä?

Laitenetillä voit lähettää tekstiviestejä rajattomasti. Liittymästä soitetut puhelut maksavat 0,09 €/min.

Onko laitenettiä saatavilla yrityksille?

Kyllä on. Yrityksille tarkoitetuilla M2M-laiteliittymillä on mahdollista saada yrityksen liiketoimintaa tukevat laitteet kommunikoimaan keskenään, sekä hallita etänä esimerkiksi valvontakameroita, hälyttimiä ja maksupäätteitä.

M2M-liittymät yrityksille

Sopiiko laitenetti älykelloon liittymäksi?

Laitenettiä ei ole tarkoitettu älykellon yhteydeksi, vaan älylaitteiden etäohjauksen tueksi. Sen sijaan Yhteys Multi -liittymää voit hyödyntää älykellossasi, ja käyttää kellossa kätevästi puhelinliittymäsi yhteyttä ja numeroa. Tutustu Yhteys Multi -liittymään.

Miten liittymä toimitetaan?

Toimitamme SIM-kortin kotiisi kirjepostilla 1-2 arkipäivässä tai eSIM-kortin heti sähköpostiisi.

Kätevä laitenetti

Edullinen laiteliittymä sopii esimerkiksi riistakameraan, koiratutkaan tai valvontakameraan. Nettiin kytketyillä turvalaitteilla saat esimerkiksi kuvayhteyden kotiisi etänä tai tiedon hälytyksestä puhelimeesi välittömästi.

Riistakameran avulla saat ajantasaista tietoa siitä, mitä riistakameran kuvaamalla alueella tapahtuu. Sen avulla voit kuvata riistaeläimiä esimerkiksi ruokintapaikalla. Laitenetillä varustettu riistakamera tai valvontakamera auttaa myös pitämään silmällä mökkiäsi silloin, kun se on tyhjillään pitkiä aikoja.

Kun koirapannassa on netti, seuraat kätevästi puhelimella, missä koirasi liikkuu. Koiratutkaan suosittelemme laiteliittymää, joka sisältää rajattoman netin kotimaassa.

Meiltä löydät myös etuhintaiset mobiililaajakaistat, jotka sopivat esimerkiksi tablettiin. Kodin kiinteäksi laajakaistaksi sopii huippunopeat valokuitu tai 5G-netti kotiin. Eri nettiliittymien nopeudet sopivat erilaisiin tarkoituksiin, joten valitse itsellesi sopivin oman käyttötarkoituksesi mukaan. Jos kotiisi jää wifin katvealueita, mesh varmistaa wifin toimivuuden suurenkin kodin jokaisessa huoneessa.