Supernopea ja luotettava 5G-netti kotiin

Kohta mikä tahansa on kotona mahdollista, sillä 5G-laajakaistan nopeus riittää kaikkeen ja kaikille laitteille. Laajakaistaan kuuluu myös nähtävää - saat C Moren 3 kk veloituksetta.

Tarkista 5G-netin saatavuus kotiisi

5G on toistaiseksi saatavilla vain rajoitetuilla alueilla, mutta laajennamme verkkoa vauhdilla. Tarkista 5G-kuuluvuustilanne.

Jos 5G-yhteyttä ei ole saatavilla kotiisi, näytämme muut parhaat laajakaistavaihtoehtomme.

5G-laajakaista – se nopein mobiiliyhteys

Kodin 5G-laajakaista on supernopea, uuden sukupolven mobiililaajakaista. Se ei hyydy kovassakaan käytössä, vaan tarjoaa vakaan nettiyhteyden niin etätöihin, streamaamiseen kuin pelaamiseenkin. Yhteys hyödyntää 5G-verkkoa, joka takaa nopean netin ja runsaasti kapasiteettia samanaikaisille käyttäjille.

5G-laajakaista on paras valinta kotiin, kun haluat nopean netin, mutta osoitteeseesi ei ole saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa.

Saatavilla on kaksi erilaista 5G-laajakaistaa:

  • Yhteys kotiin kiinteä 5G tarjoaa parhaan 5G-yhteyden pientalon sisätiloihin kiinteän asennuksen ansiosta.
  • Yhteys kotiin 5G tuo nopean 5G-yhteyden asuntoon ja on oiva valinta esimerkiksi kerrostaloon.

Oletko yritysasiakas? 5G-netti kotiin yrityksille

Kodin 5G-laajakaistat

Näin kiinteän 5G-netin hankkiminen tapahtuu

Miksi valita 5G-laajakaista?

5G-nopeus mahdollistaa lähes viiveettömät yhteydet sujuvoittaen niin etätöitä, videopuheluita kuin vapaa-ajan viettoa, kuten elokuvien ja sarjojen katsomista, streamaamista ja online-pelaamista.

Keskittäminen kannattaa

Kun sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen matkapuhelinliittymä, säästät uuden laajakaistan kuukausimaksuissa.

Taloyhtiö- sekä Avoin kuitu -asiakkaille 12 kk etujakso ja muille asiakkaille 24 kk määräaikainen sopimus.
Katso saatavuus Lue ehdot

Keskittäminen kannattaa

Kun sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen matkapuhelinliittymä, säästät uuden laajakaistan kuukausimaksuissa.

Taloyhtiö- sekä Avoin kuitu -asiakkaille 12 kk etujakso ja muille asiakkaille 24 kk määräaikainen sopimus.
Katso saatavuus Lue ehdot

Lue lisää kodin 5G-laajakaistasta

'
'

Kysymyksiä ja vastauksia 5G-laajakaistasta

Katso myös nämä

Kuinka voimme auttaa?

5G-netti kotiin

Huippunopea 5G-laajakaista tuo lisää valinnanvaraa, kun kodin laajakaista vaatii päivitystä. Jos oikean nopeuden valinta askarruttaa, lue lisää nettiliittymistä. Nykyisen yhteytesi nopeuden voit tarkistaa helposti netin nopeustestillä. 5G-nettiliittymä on nappivalinta siinä tilanteessa, jos haluat kotisi netiltä paljon, mutta osoitteeseesi ei vielä ole saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa. Jos asut taloyhtiössä, muista tarkistaa myös onko taloyhtiölläsi käytössä edullinen taloyhtiönetti

Kun netti kotiin on tilattu ja kodin kiinteä laajakaista on päivitetty, olisiko aika harkita onko tarvetta myös mobiilinetille? Kiinteä laajakaista on varma valinta kodin nettiyhteydeksi, mutta mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto kun halutaan saada esimerkiksi nopea langaton netti mökille. Tutustu myös etuhintaisiin mobiililaajakaistaliittymiimme!

Kun sukkela 5G-internetyhteys on hankittu kotiin, kannattaa muistaa tarkistaa myös puhelinliittymän tilanne. Meiltä löydät myös puhelinliittymät 5G-netillä. Jotta saat 5G-puhelinliittymästäsi kaiken riemun irti, tarvitset sen kaveriksi 5G-puhelimen. 5G:tä tukevien puhelimien valikoima kasvaa jatkuvasti ja niitä on tarjolla jo lukuisilta tunnetuilta brändeiltä.

Yhteys kotiin kiinteä 5G asennuspalvelu

Asennuspalvelu varmistaa parhaan mahdollisen yhteyden avaimet käteen -periaatteella. Asentaja mittaa parhaan paikan johon ulkoyksikkö kannattaa sijoittaa, kiinnittää sen kiinteistön ulkoseinään ja yhdistää seinän läpi vietävällä kaapelilla sisätilan reitittimeen, josta jaat nettiyhteyden kaikille kodin laitteille. Ulkoyksikön myötä 5G-signaali ei pääse vaimenemaan talon seinän vaikutuksesta ja tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden kotikäyttöön. Asentaja myös varmistaa yhteyden toimivuuden. Jos vaikuttaa siltä, ettei yhteys yltäisi toivottuihin nopeuksiin, puramme tilauksesi veloituksetta.

Asennuspalvelun hinta 495 € kerralla tai 24 kk maksuajalla 20,63 €/kk. Asennuskulun voi sisällyttää kokonaisuudessaan kotitalousvähennykseen. 

Yhteys kotiin kiinteä 5G -hintatiedot

Liittymissä 24 kk määräaikainen sopimus.

  • L-paketin sopimuskauden kokonaishinta 789,60 €
  • XL+-paketin sopimuskauden kokonaishinta 957,72 €
  • XXL-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1077,72 €

Smart wifi -kampanjan ehdot

Smart Wifi -laajentimet (2 kpl) käyttöön veloituksetta 24 kk ajan sekä toimitusmaksu veloituksetta (norm. 30 €). 24 kk määräaikainen sopimus, Smart Wifi -laitteiden sopimuskauden kokonaishinta 0 €. Tilaus jatkuu 24 kk määräaikaisen sopimuskauden jälkeen hintaan 7,90 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla. Smart Wifi -laajentimet ovat Telian omaisuutta.