Supernopea 5G-netti kotiin

Kohta mikä tahansa on kotona mahdollista, sillä 5G-laajakaistan nopeus riittää kaikkeen ja kaikille laitteille. 5G-laajakaistaan kuuluu myös nähtävää - saat C More TV:n 12 kk veloituksetta.

Tarkista 5G-netin saatavuus kotiisi

5G-kuuluvuus on toistaiseksi saatavilla vain rajoitetuilla alueilla, mutta laajennamme verkkoa vauhdilla. Tarkista 5G-kuuluvuustilanne.

Jos 5G-yhteyttä ei ole saatavilla kotiisi, näytämme muut parhaat laajakaistavaihtoehtomme.

5G-laajakaista – Se nopein mobiiliyhteys

Telia Yhteys kotiin 5G on supernopea, uuden sukupolven mobiililaajakaista. Tämä yhteys ei hyydy kovassakaan käytössä vaan tarjoaa vakaan nettiyhteyden niin etätöihin, streamaamiseen kuin pelaamiseenkin. Mobiilitekniikalla toteutettava Yhteys kotiin hyödyntää 5G-verkkoa, joka takaa nopean netin ja aiempaa enemmän kapasiteettia samanaikaisille käyttäjille.

5G-laajakaista on paras valinta kotiin silloin, kun haluat netiltä paljon nopeutta, mutta osoitteeseesi ei ole saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa.

Yhteys kotiin tuotteisiin kuuluu kaksi eri 5G-laajakaistaa.

Yhteys kotiin 5G -laajakaistat

Näin kiinteän 5G-netin hankkiminen tapahtuu

Miksi valita 5G-laajakaista?

5G-nopeus mahdollistaa lähes viiveettömät yhteydet sujuvoittaen niin etätöitä, videopuheluita kuin vapaa-ajan viettoa, kuten elokuvien ja sarjojen katsomista, streamaamista ja online-pelaamista.

Kysymyksiä ja vastauksia 5G-laajakaistasta

Miten hyödyn Yhteys kotiin 5G:stä?

5G-yhteys tarjoaa aikaisempiin mobiiliyhteyksiin verrattuna huomattavasti enemmän nopeutta ja tuo saumattoman nettiyhteyden kotiisi. 5G-laajakaista on paras ratkaisu, jos alueellasi ei ole valokuitua tai kaapeliverkkoa. Parhaimmillaan ulkoyksiköllinen 5G-laajakaista, joka tunnetaan myös nimellä FWA (fixed wireless access), tuo mahdollisuuden päästä käyttämään kiinteänkaltaista laajakaistayhteyttä.

Voinko saada Yhteys kotiin 5G:n käyttööni?

Laajennamme 5G-verkkoamme kiihtyvää tahtia. 5G-verkon peittoalue on siis alkuvaiheessa rajallinen, mutta kasvatamme sitä jatkuvasti. 

Valokuitu- ja kaapelinettialueilla yhteydet ovat ennestään jo niin nopeita, ettei 5G-laajakaista tuo niillä lisänopeutta. Yhteys kotiin kiinteä 5G on saatavilla pientaloihin.

Osoitteeseesi parhaan saatavilla olevan yhteyden näet saatavuushausta

Mitä laitteita tarvitsen, jotta voin käyttää Yhteys kotiin 5G:tä?

Liittymän käyttämiseen tarvitset:

  • Telian Yhteys kotiin -liittymän
  • 5G:tä tukevat laitteet, joilla jaat verkon kodin laitteille
  • tietokoneen tai muun vastaavaan käyttöön sopivan laitteen.

5G-reititin avaa kaistan uuden sukupolven ruuhkattomaan 5G-verkkoon, joka tarjoaa entistä nopeammat ja kattavammat kodin yhteydet. 5G-reititin tukee 5G-verkon lisäksi myös 4G-verkkoa ja jakaa yhteyden langattomasti eteenpäin kaikille kotisi päätelaitteille. Voit siis yhdistää kaikki laitteesi 5G-reitittimeen langattomasti tai verkkokaapelilla eikä päätelaitteidesi tarvitse olla 5G-kykyisiä. 

Lisätiedot:

Mistä saan käyttöönottoon apua?

Pientaloihin saatavilla olevan Yhteys kotiin kiinteä 5G:n käyttöönotto sujuu saumattomasti kun asentaja hoitaa puolestasi kaiken tarvittavan avaimet käteen palveluna. Kun asennus on suoritettu pääset suoraan surffaamaan uudella supernopealla yhteydellä.

Yhteys kotiin 5G:n sisäreitittimen käyttöönotto on puolestaan helppoa mukana tulevan käyttöönotto-oppaan avulla. Löydät käyttöönotto-oppaan myös asiakastuesta. Tutustu oppaaseen

Halutessasi voit myös tilata Telia Helpiltä asennuksen.

Katso myös nämä

Kuinka voimme auttaa?

5G-netti kotiin

Huippunopea 5G-laajakaista tuo lisää valinnanvaraa, kun kodin laajakaista vaatii päivitystä. Nykyisen yhteytesi nopeuden voit tarkistaa helposti netin nopeustestillä. 5G-nettiliittymä on nappivalinta siinä tilanteessa, jos haluat kotisi netiltä paljon, mutta osoitteeseesi ei vielä ole saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa. Jos asut taloyhtiössä, muista tarkistaa myös onko taloyhtiölläsi käytössä edullinen taloyhtiönetti

Kun netti kotiin on tilattu ja kodin kiinteä laajakaista on päivitetty, olisiko aika harkita onko tarvetta myös mobiilinetille? Kiinteä laajakaista on varma valinta kodin nettiyhteydeksi, mutta mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto kun halutaan saada esimerkiksi nopea langaton netti mökille. Tutustu myös mobiililaajakaistatarjouksiimme!

Kun sukkela 5G-internetyhteys on hankittu kotiin, kannattaa muistaa tarkistaa myös puhelinliittymän tilanne. Meiltä löydät myös puhelinliittymät 5G-netillä. Jotta saat 5G-puhelinliittymästäsi kaiken riemun irti, tarvitset sen kaveriksi 5G-puhelimen. 5G:tä tukevien puhelimien valikoima kasvaa jatkuvasti ja niitä on tarjolla jo lukuisilta tunnetuilta brändeiltä.

Yhteys kotiin kiinteä 5G asennuspalvelu

Tuotteeseen kuuluva asennuspalvelu varmistaa parhaan mahdollisen yhteyden. Asentaja mittaa parhaan paikan johon ulkoyksikkö kannattaa sijoittaa, kiinnittää sen kiinteistön ulkoseinään ja yhdistää seinän läpi vietävällä kaapelilla sisätilan reitittimeen josta jaat nettiyhteyden kaikille kodin laitteille. Ulkoyksikön myötä 5G-signaali ei pääse vaimenemaan talon seinän vaikutuksesta ja tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden kotikäyttöön.

Yhteys kotiin kiinteä 5G hintatiedot

Liittymissä 24 kk määräaikainen sopimus. Liittymä ja asennus 24 kk maksuajalla, XL+-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1452,72 €, XXL-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1572,72 €.