KooKoo-pelit C Moressa

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki KooKoon Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki KooKoon ottelut C Moressa

Älä missaa yhtäkään KooKoo-peliä! Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki KooKoon koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä C More -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten jääkiekon MM-kisat ja CHL-ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Telia Liigapassin sisältävän yhdistelmäpaketin Telia TV:seen, jolla näet kaikkien Liiga-otteluiden lisäksi paljon muuta huippu-urheilua.

Katso KooKoon pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi), MM-kiekko ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia TV:seen
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, MM-kiekko, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga, CHL ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.

Liiga-joukkue: KooKoo

KooKoo on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Raivaako KooKoo tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia TV:ssä ja seuraa KooKoon sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden KooKoo-joukkueeseen

Kouvolan KooKoo

Kouvolan KooKoo perustettiin jo 1965, ja joukkue on pelannut pitkän uran eri alasarjoissa. Liigassa KooKoon ura on vielä hieman nuorempi. KooKoo nousi 1980-luvun lopun lyhyen Liiga-visiittinsä jälkeen takaisin pääsarjaan kaudella 2015–2016. Sitkeät oranssipaidat eivät päästä vastustajiaan helpolla, ja joukkue eteni keväällä 2022 ensimmäistä kertaa seurahistoriassa välieriin asti. KooKoon kotipelien näyttämönä toimii Lumo Areena.

Miten KooKoo pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta