Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

KooKoo-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

KAUSI 2019–2020: Kookoo

Kouvolan KooKoo perustettiin jo 1965, ja se nousi 1980-luvun lopun lyhyen visiittinsä jälkeen takaisin Liigaan kaudeksi 2015–2016. Oranssipaidoilla ei ole ollut tapana päästää vastustajiaan helpolla, vaikka pudotuspelipaikat ovatkin karanneet toistaiseksi tavoittamattomiin. Viime kauden 13. sija jätti kouvolalaisille rutkasti hampaankoloon, ja uuden päävalmentajan tavoitteena onkin nostaa KooKoo haastajasta playoff-joukkueeksi.

Kymenlaaksolaiset lähtevät seurahistoriansa kahdeksanteen pääsarjakauteen tutuin avuin: tasapainoisesta kokoonpanosta löytyy nopeutta ja taitoa. KooKoon penkin taakse astuvan päävalmentaja Jussi Ahokkaan palkintokaapissa kimaltelevat jo U18- ja U20-kultamitalit, joten Lumon Areenan yleisölle viihdettä tarjoilee taisteluvalmis ja peräänantamaton kotijoukkue, joka janoaa kärkisijoitusten kantaan eikä pelkää paiskia hommia tavoitteensa eteen.

KooKoon tiiviin ryhmän kulmakivinä luutivat muun muassa konkari Juha-Pekka Haataja, juonikas Anrei Hakulinen ja pirteä norjalaispakki Alexander Bonsaksen, mutta vahvistuksiakin riveistä löytyy. Maalia vartioi TPS:stä siirtynyt huippuvahti Henrik Haukeland ja läpimurtoa on lupa odottaa nuorelta Joonas Odenilta. 

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

Katso KooKoon pelit Telia TV:stä

KooKoo-passi

Katso KooKoon kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
19,90 €/kk
Kun KooKoon pelit loppuvat, hinta 0 €/kk.

Liiga-passi

Haluatko sittenkin koko Liigan? Kaikkien joukkueiden kaikki pelit vain 5 € lisähintaan.
24,90 €/kk
Kesätauon ajan 0 €/kk

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa KooKoo-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liiga-passiin, päivitys tapahtuu automaattisesti kun tilaat Liiga-passin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, niin sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa KooKoon ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa KooKoo-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja paketteja voi katsoa myös suoraa selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.