Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

KooKoo-ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
KooKoon ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki kookoon pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään KooKoon peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki KooKoon pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki KooKoon ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso KooKoon pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

KAUSI 2020–2021: Kookoo

Kymenlaaksolaiset lähtevät seurahistoriansa yhdeksänteen pääsarjakauteen tutuin avuin: tasapainoisesta kokoonpanosta löytyy nopeutta ja taitoa. KooKoon penkin taakse astuvan päävalmentaja Jussi Ahokkaan palkintokaapissa kimaltelevat jo U18- ja U20-kultamitalit, joten Lumon Areenan yleisölle viihdettä tarjoilee taisteluvalmis ja peräänantamaton kotijoukkue, joka janoaa kärkisijoitusten kantaan eikä pelkää paiskia hommia tavoitteensa eteen. Keskeytykseen päättynyt viime kausi oli tuloksellisesti kouvolalaisten nuoren liigahistorian ylivoimaisesti paras, joten odotukset ovat varsin korkealla.

KooKoon tiiviin ryhmän kulmakivinä luutivat muun muassa norjalaispakki Alexander Bonsaksen, Pohjois-Amerikasta saapuva Joni Tuulola, viime kaudella vakuuttanut taitava laitahyökkääjä Trevor Mingoia sekä nuoret lupaukset Kasper Björkqvist ja Joonas Oden.

Tutustu tämän kauden KooKoo-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

kouvolan Kookoo

Kouvolan KooKoo perustettiin jo 1965, ja joukkue on pelannut pitkän uran eri alasarjoissa. Liigassa KooKoon ura on vielä hieman nuorempi. KooKoo nousi 1980-luvun lopun lyhyen Liiga-visiittinsä jälkeen takaisin Liigaan kaudella 2015–2016.

Oranssipaidoilla ei ole ollut tapana päästää vastustajiaan helpolla, vaikka pudotuspelimenestys onkin antanut odottaa itseään. Viime kauden runkosarjassa kouvolalaiset kiilasivat jo tukevasti playoff-paikalle, mutta kauden päätyttyä karvaaseen keskeytykseen hampaankolossa on varmasti kyltymätöntä menestyksennälkää.

KooKoon kotipelien jännitysnäyttämönä toimii Lumo Areena.

Miten KooKoo pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport