Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

KalPa-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

Kausi 2019–2020: KAlpa

Vuonna 1929 perustettu Kuopion ylpeys, Kalevan Pallo eli KalPa aloittaa 28. kautensa Liigassa. KalPa palasi pääsarjatasolle kuuden vuoden tauon jälkeen vuonna 2005, ja on siitä asti kiusannut isompiaan suurella sydämellä. Hopeamitaleihin päättyneen menestyskauden 2016–2017 ja vuoden 2018 Spengler Cup -mestaruuden jälkeen KalPa hakee paluuta huipulle uuden valmentajan johdolla. Perinteikkään savolaisseuran palkintokaapista löytyy kolme mitalia, kaksi hopeaa ja yksi pronssi, mutta keltamusta kuopiolaisyleisö janoaa lisää menestystä.

Sinnikäs yhteispeli, pitkäjänteisesti rakennettu joukkue ja kuopiolaisen yleisön vankkumaton tuki muodostavat KalPan reseptin kärkisijojen tavoitteluun myös kaudella 2019-2020. Seuran omistavat kuopiolaislegendat Sami Kapanen ja Kimmo Timonen pitävät huolta, että joukkueen juuret Kallaveden rannalla näkyvät ja kuuluvat kaikessa seuran toiminnassa.

Kuopion Olvi Areenalla eli ”Niiralan Montussa” taisteleva KalPa lähtee kauteen 2019-20 maltillisesti uudistuneena. Joukkuetta luotsaa uusi päävalmentaja Tommi Miettinen, joka lähettää jäälle tunnollisen ja työteliään joukkueen. Joukkueen tähtenä säkenöi maalinsuulle palaava huippuvahti Eero Kilpeläinen ja hyökkäystä alkavalle kaudelle vahvistavat mm. Janne Keränen, Miikka Pitkänen ja Matti Järvinen.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

Katso KalPan pelit Telia TV:stä

KalPa-passi

Katso KalPan kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
19,90 €/kk
Kun KalPan pelit loppuvat, hinta 0 €/kk.

Liiga-passi

Haluatko sittenkin koko Liigan? Kaikkien joukkueiden kaikki pelit vain 5 € lisähintaan.
24,90 €/kk
Kesätauon ajan 0 €/kk

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa KalPa-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liiga-passiin, päivitys tapahtuu automaattisesti kun tilaat Liiga-passin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, niin sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa KalPan ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa KalPa-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja paketteja voi katsoa myös suoraa selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.