Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

KalPa-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki KAlpa-pelit joukkuepassilla

Katso kaikki KalPan pelit. Tilaamalla KalPan joukkuepassin, näet kaikki KalPan Liiga-ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain kuukausilta joina KalPa pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun KalPa ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun KalPa pelaa kauden viimeisen pelinsä. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain.
 

Katso KalPan pelit Telia TV:stä

KalPa-passi
KalPan kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
KalPa-passi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Liiga + nettiliittymä + Telia TV tallennuspalvelulla

nauti parhaasta katselukokemuksesta

Ota Liigasta kaikki irti ja hanki Liigapassi UHD, nopea laajakaista ja Telia TV digiboksi tallennuspalvelulla yhteishintaan alk. 29,90 €/kk.

Lopullinen hinta riippuu laajakaistasaatavuudestasi.

Tutustu ja tilaa

Kausi 2019–2020: KAlpa

Sinnikäs yhteispeli, pitkäjänteisesti rakennettu joukkue ja kuopiolaisen yleisön vankkumaton tuki muodostavat KalPan reseptin kärkisijojen tavoitteluun myös kaudella 2019-2020. Seuran omistavat kuopiolaislegendat Sami Kapanen ja Kimmo Timonen pitävät huolta, että joukkueen juuret Kallaveden rannalla näkyvät ja kuuluvat kaikessa seuran toiminnassa.

Kuopion Olvi Areenalla eli ”Niiralan Montussa” taisteleva KalPa lähtee kauteen 2019-20 maltillisesti uudistuneena. Joukkuetta luotsaa uusi päävalmentaja Tommi Miettinen, joka lähettää jäälle tunnollisen ja työteliään joukkueen. Joukkueen tähtenä säkenöi maalinsuulle palaava huippuvahti Eero Kilpeläinen ja hyökkäystä alkavalle kaudelle vahvistavat mm. Janne Keränen, Miikka Pitkänen ja Matti Järvinen.

Tutustu tämän kauden KalPa-joukkueeseen

kuopion KAlpa

Vuonna 1929 perustettu Kuopion ylpeys, Kalevan Pallo eli KalPa aloittaa kaudella 2019-2020 jo 28. kautensa Liigassa. KalPa palasi pääsarjatasolle kuuden vuoden tauon jälkeen vuonna 2005, ja on siitä asti kiusannut isompiaan suurella sydämellä. Hopeamitaleihin päättyneen menestyskauden 2016–2017 ja vuoden 2018 Spengler Cup -mestaruuden jälkeen KalPa hakee paluuta huipulle uuden valmentajan johdolla.

Perinteikkään savolaisseuran palkintokaapista löytyy kolme kultamitalia, kaksi hopeaa ja yksi pronssi, mutta keltamusta kuopiolaisyleisö janoaa lisää menestystä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa KalPa-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa KalPan ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa KalPa-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.