Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

KalPan ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
KalPan ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki KAlpa-pelit telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään KalPan peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki KalPan pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki KalPan ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso KalPan pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

Kausi 2020–2021: KAlpa

Sinnikäs yhteispeli, pitkäjänteisesti rakennettu joukkue ja kuopiolaisen yleisön vankkumaton tuki muodostavat KalPan reseptin kärkisijojen tavoitteluun myös kaudella 2020-2021. 

Kuopion Olvi Areenalla eli ”Niiralan Montussa” taisteleva KalPa lähtee kauteen maltillisesti uudistuneena. Päävalmentaja Tommi Miettinen, luisteluttaa jäälle tunnollisen ja työteliään joukkueen. Joukkueen tähtenä säkenöi maalinsuulla huippuvahti Eero Kilpeläinen ja hyökkäystä alkavalla kaudella pitävät pystyssä mm. Kai Kantola, Miikka Pitkänen ja Alexander Ruuttu. Rapakon takaa joukkuetta saapuvat vahvistamaan nuoret Otto Leskinen, Eetu Luostarinen ja Aapeli Räsänen, joilta on lupa odottaa tulosta.

Tutustu tämän kauden KalPa-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

kuopion KAlpa

Vuonna 1929 perustettu Kuopion ylpeys, Kalevan Pallo eli KalPa aloittaa kaudella 2020-2021 jo 29. kautensa Liigassa. KalPa palasi pääsarjatasolle kuuden vuoden tauon jälkeen vuonna 2005, ja on siitä asti kiusannut isompiaan suurella sydämellä. Hopeamitaleihin päättyneen menestyskauden 2016–2017 ja vuoden 2018 Spengler Cup -mestaruuden jälkeen KalPa hakee paluuta huipulle valmentaja Tommi Miettisen johdolla.

Perinteikkään savolaisseuran palkintokaapista löytyy kaksi hopeaa ja yksi pronssi, mutta keltamusta kuopiolaisyleisö janoaa lisää menestystä.

Miten KalPa pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport