Lukko-pelit MTV Katsomossa

Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Lukon Liiga-pelit MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Lukon ottelut MTV Katsomossa

Älä missaa yhtäkään Lukko-peliä! Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Lukon koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä MTV Katsomon huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Liiga-pelit sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun.

Katso Lukon pelit suorana

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Liiga-joukkue: Lukko

Lukko on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Raivaako Lukko tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana MTV Katsomossa tai Telia Playssa ja seuraa Lukon sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden Lukko-joukkueeseen

Rauman Lukko

Vuonna 1936 perustettu Rauman Lukko on pelannut jo pitkän uran pääsarjatasolla. Perinteikäs satakuntalaisjoukkue tarjoilee Äijänsuolla kotiyleisölle kiekkokontrollijääkiekkoa ja koettelee vastustajiensa kärsivällisyyttä huolellisesti rytmitetyllä viisikkopelillä. Vuosikymmenien odotus päättyi seurahistorian toiseen Suomen mestaruuteen kaudella 2020–21. Sinikeltaisten huippujoukkue on jälleen valmis tavoittelemaan Liiga-mestaruutta.

Miten Lukko pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta