Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Lukko-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki lukko-pelit joukkuepassilla

Älä missaa yhtäkään Lukon peliä. Tilaa Lukko-joukkuepassi, ja katso kaikki Lukon pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Ostamalla Lukon joukkuepassin, näet kaikki Lukko-pelit, ja maksat Liigasta vain kuukausilta joina Lukko pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Lukko ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun Lukko luistelee Liiga-kauden viimeisen pelinsä.
 

Katso Lukon pelit Telia TV:stä

Lukko-passi
Lukon kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
Lukko-passi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Liigapassi + HBO Nordic
Nappaa Chernobyl, Vikings, Game of Thrones ja muut HBO Nordicin laatusarjat Liigan kylkeen edullisella yhdistelmäpassilla.
Liigapassi + HBO Nordic

Kausi 2019–2020: LuKKO

Äijänsuolla kotiyleisölle tarjoillaan kiekkokontrollijääkiekkoa. Lukko jatkaa päävalmentaja Pekka Virran tutussa komennossa, ja joukkue koettelee alkavallakin kaudella vastustajiensa kärsivällisyyttä huolellisesti rytmitetyllä viisikkopelillä.

Ratkaisuvoimaa Raumalle tuovat ennen kaikkea sinikeltaisessa paidassa jatkava, viime kaudella huippupisteet takonut kanadalaissentteri Justin Danforth sekä sveitsiläisestä Langnausta Lukkoon paluun tekevä Eero Elo. Muihin runkopelaajiin lukeutuvat muun muassa Vili Sopanen, Toni Koivisto ja läpimurron viime kaudella tehnyt nuori pakki Tarmo Reunanen. Lukon nuoret talentit, Linus Nyman ja Ville Heinola, ovat niin ikään varmasti Kivikylän Areenan yleisön suurennuslasin alla.

Tutustu tämän kauden Lukko-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

rauman LuKKO

Vuonna 1936 perustettu Rauman Lukko on pelannut jo pitkän uran pääsarjatasolla. Kaudella 2019-2020 Lukko aloittaa jo 63. kautensa pääsarjatasolla. Perinteikäs satakuntalaisseura lähtee jälleen kerran tavoittelemaan historiansa toista mestaruutta – ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kun on jo vuodelta 1963. 2000-luvullakin raumalaisten kaulaan on ripustettu vain kaksi pronssista mitalia, joten Lukon tavoitteena on nyt nousu takaisin kohti kärkeä.

Pääsarjatasolla Lukko on uransa aikana ansainnut yhden kultamitalin, kolme hopeamitalia sekä kuusi pronssinhohtoista mitalia. Liigan sarjataulukosta näet miten Lukko pärjää kaudella 2019-2020.

 

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa Lukko-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa Lukon ottelut?
 • Tietokoneella / läppärillä
 • Puhelimella 
 • Tabletilla
 • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

 • Mac, PC
 • iOS, Android
 • Chromecast, Apple TV
 • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa Lukko-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi suoratoistopalveluita, ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.

Liigan yhdistelmäpaketit

 • Liigapassi + Viasat Jääkiekko
 • Liigapassi + HBO Nordic
 • Liigapassi + C More Sport
 • Liigapassi + C More Total
 • Liigapassi + C More Sport + Viasat Urheilu

C More -kanavapaketti sisältää

 • C Moren viihdekanavat: C More First, C More Stars, C More Hits, C More Series, SF-kanalen ja C More Juniori 
 • C More -ohjelmakirjaston
 • C Moren oman suoratoistopalvelun, jota voit käyttää Telia TV -tunnuksillasi.

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

Saat käyttöösi Telia TV -tunnuksillasi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja sen viihdesisällöt. C More -suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Hotel Swan Helsinki, Onnela ja Roba. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.