0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

ME TEEMME TEKNIIKASTA SINULLE HAUSKAA JA HELPPOA

Kuntosalilla käytetään personal traineria apuna hikoiluun, mutta vastapainoksi kenties vielä coolimpaa on ottaa välillä tukea Helpistä, kun ei huvita hikoilla tekniikan kanssa.

Helppi tekee ja ratkoo puolestasi puhelimitse, kotonasi ja valituissa Telia Kaupoissa. Helpin palvelut ovat Suomessa kaikkien saatavilla nopeasti ja helposti.

#helppiratkoo #helppivalinta

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkaisemme hetkessä ongelmat ja opastamme sinua, kuin olisimme vieressäsi.

Lähituki

Oma henkilökohtainen asiantuntija kotiin ratkomaan ongelmat? Kuulostaa jopa liian hyvältä, mutta näin toimii lähitukemme. Asiantuntijamme palvelevat läpi koko Suomen ja ovat saatavilla luoksesi jopa saman päivän aikana.

Palvelupiste

Uusi puhelin, tabletti tai tietokone mielessä? Mikä sen helpompaa, kuin astua palvelevaan Telia Kauppaan. Asiantuntijamme tekevät uuden laitteen ostamisesta sinulle helppoa ja vanhan laitteen tiedot siirtyvät käsissämme vaivattomasti uuteen laitteeseen. Helppi palvelee valituissa Telia Kaupoissa.

SUOSITUIMMAT PALVELUT

PUHELIMEN TAI TABLETIN KÄYTTÖÖNOTTO

Oletko hankkinut uuden laitteen tai harkitsetko sellaisen hankkimista?

Onneksi olkoon, me teemme käyttöönotosta sinulle helppoa ja huolehdimme tietojen siirtämisen vanhasta laitteesta uuteen

Lue lisää

ETÄTUELLA HELPOSTI APUA – SOITA MEILLE

Etätuen avulla pystymme ratkaisemaan näppärästi tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia koskevia ongelmia. Aivan kuin olisimme vierelläsi!

Lue lisää

Pitääkö olla tietotekniikan guru tai velho voidakseen nauttia uusimmasta tekniikasta?

Kun mieli tekisi, mutta ei uskalla. Haluaisit uuden tietokoneen, mielesi tekisi hankkia valvontakamera, tahtoisit paremman äänen televisioon... Monesti hienot asiat voivat jäädä kokematta ja näkemättä. Meidän tehtävä on tehdä sen kaiken kokeminen sinulle mahdolliseksi.

Tutustu meihin