0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm

Kun hyvät neuvot ovat tarpeen, ota Helpin asiantuntija avuksesi

On tärkeää pitää yhteydet, laitteet ja ohjelmat kunnossa ja ajantasalla sekä ottaa niistä kaikki hyödyt irti. 

Jos tekniikka temppuilee, asennukset askarruttavat tai haluat vain keskittyä käyttämään valmiiksi asennettuja laitteita ja ohjelmia, niin muistathan, että Helpin asiantuntijat ovat valmiina tekemään nämä asiat puolestasi, antamaan parhaat käyttövinkit ja palvelemaan kaikissa teknisissä asioissa.

#helppipalvelee #helppivalinta #helppiratkoo #helppiasentaa

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Helpon etätukiohjelmamme avulla ratkaisemme ongelmat ja opastamme sinua, aivan kuin olisimme vieressäsi. Puheluiden keskimääräinen kesto on n. 7 min.

Lähituki

Helpin asiantuntija voi myös tulla luoksesi tekemään esim. laitteiden ja liittymien käyttöönotot puolestasi sekä samalla opastamaan niiden käytössä. Voit saada verotuksessasi kotitalousvähennystä 60% Helpin palvelukäyntien työn osuudesta (omavastuu on 100 € vuodessa): vero.fi/kotitalousvahennys

Suosituimmat palvelut

Etätuella helposti apua – soita meille

Helpolla etätukisovelluksellamme voimme ohjata ja määritellä luvallasi puolestasi puhelimia, tabletteja ja tietokoneita - sinun tehtäväksesi jää vain katsoa, kun asiantuntijamme tekee puolestasi.

Lue lisää

Uuden tietokoneen käyttöönotto luonasi

Oletko hankkinut uuden tietokoneen tai harkitsetko sellaisen hankintaa? Anna Helpin asiantuntijan asentaa uusi tietokoneesi toivomillasi asetuksilla, liittää siihen olemassa olevat lisälaitteesi ja varmistaa, että pääset käyttämään tarvitsemiasi sovelluksia.

Tutustu palveluun