0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

ME TEEMME TEKNIIKASTA SINULLE HAUSKAA JA HELPPOA

Kuntosalilla käytetään personal traineria apuna hikoiluun, mutta vastapainoksi kenties vielä coolimpaa on ottaa välillä tukea Helpistä, kun ei huvita hikoilla tekniikan kanssa.

Helppi tekee ja ratkoo puolestasi puhelimitse, kotonasi ja valituissa Telia Kaupoissa. Etätuki sovelluksella ohjaamme puolestasi puhelimia, tabletteja ja tietokoneita - sinun tehtäväksi jää vain katsoa, kun asiantuntijamme tekee puolestasi. Helpin palvelut ovat koko Suomessa kaikkien saatavilla nopeasti ja helposti.

#helppiratkoo #helppivalinta

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkaisemme hetkessä ongelmat ja opastamme sinua, kuin olisimme vieressäsi. Puheluiden keskimääräinen kesto alle 8min (5/2018)

Lähituki

Oma henkilökohtainen asiantuntija kotiin ratkomaan ongelmat? Kuulostaa jopa liian hyvältä, mutta näin toimii lähitukemme. Asiantuntijamme palvelevat läpi koko Suomen ja ovat saatavilla luoksesi jopa saman päivän aikana.

Palvelupiste

Uusi puhelin, tabletti tai tietokone mielessä? Mikä sen helpompaa, kuin astua palvelevaan Telia Kauppaan. Asiantuntijamme tekevät uuden laitteen ostamisesta sinulle helppoa ja vanhan laitteen tiedot siirtyvät käsissämme vaivattomasti uuteen laitteeseen. Helppi palvelee valituissa Telia Kaupoissa.

SUOSITUIMMAT PALVELUT

Miten katson liigaa?

Helpistä saat helposti apua Liigan katsomiseen. Kokosimme myös ohjeet omatoimiseen asennukseen.

Lue lisää

ETÄTUELLA HELPOSTI APUA – SOITA MEILLE

Etätuki sovelluksella ohjaamme puolestasi puhelimia, tabletteja ja tietokoneita - sinun tehtäväksi jää vain katsoa, kun asiantuntijamme tekee puolestasi.

Lue lisää

PUHELIMEN TAI TABLETIN KÄYTTÖÖNOTTO

Oletko hankkinut uuden laitteen tai harkitsetko sellaisen hankkimista?

Onneksi olkoon, me teemme käyttöönotosta sinulle helppoa ja huolehdimme tietojen siirtämisen vanhasta laitteesta uuteen ja laitamme uuden laitteen puolestasi täysin käyttövalmiiksi.

Tutustu palveluun

Vinkkejä Telian palveluiden omatoimiseen asennukseen

Haluaisitko vielä yrittää itse ohjeiden avulla? Olemme koonneet Telian sivuille käyttöösi ison määrän ohjeita, joiden avulla voit halutessasi itsekin koittaa ratkoa tekniikan ongelmia.

Katso ohjeita