0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

ME TEEMME TEKNIIKASTA SINULLE HAUSKAA JA HELPPOA

Kuntosalilla käytetään personal traineria apuna hikoiluun, mutta vastapainoksi kenties vielä coolimpaa on ottaa välillä tukea Helpistä, kun ei huvita hikoilla tekniikan kanssa.

Helppi tekee ja ratkoo puolestasi kotonasi, valituissa Telia Kaupoissa ja puhelimitse. Etätuki sovelluksella ohjaamme puolestasi puhelimia, tabletteja ja tietokoneita - sinun tehtäväksi jää vain katsoa, kun asiantuntijamme tekee puolestasi. Helpin palvelut ovat koko Suomessa kaikkien saatavilla nopeasti ja helposti.

#helppiratkoo #helppivalinta

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkaisemme hetkessä ongelmat ja opastamme sinua, kuin olisimme vieressäsi. Puheluiden keskimääräinen kesto alle 7min (8/2019)

Lähituki

Oma asiantuntija kotiin asentamaan tai ratkomaan pulmat? Kuulostaa jopa liian hyvältä, mutta näin toimii lähitukemme. Asiantuntijamme palvelevat läpi koko Suomen ja ovat saatavilla luoksesi jopa saman päivän aikana. Hinnat alkaen 79 € (Telia TV:n ja laajakaistan asennus + opastus). Ajankohtaista, klikkaa TUTUSTU.

Palvelupiste

Uusi puhelin, tabletti tai tietokone mielessä? Mikä sen helpompaa, kuin astua palvelevaan Telia Kauppaan. Asiantuntijamme tekevät uuden laitteen ostamisesta sinulle helppoa ja vanhan laitteen tiedot siirtyvät käsissämme vaivattomasti uuteen laitteeseen. Helppi palvelee valituissa Telia Kaupoissa.

SUOSITUIMMAT PALVELUT

ETÄTUELLA HELPOSTI APUA – SOITA MEILLE

Etätuki sovelluksella ohjaamme puolestasi puhelimia, tabletteja ja tietokoneita - sinun tehtäväksi jää vain katsoa, kun asiantuntijamme tekee puolestasi.

Lue lisää

PUHELIMEN TAI TABLETIN KÄYTTÖÖNOTTO

Oletko hankkinut uuden laitteen tai harkitsetko sellaisen hankkimista?

Onneksi olkoon, me teemme käyttöönotosta sinulle helppoa ja huolehdimme tietojen siirtämisen vanhasta laitteesta uuteen ja laitamme uuden laitteen puolestasi täysin käyttövalmiiksi.

Tutustu palveluun

Aina maksuton kuntokartoitus

Laitteetkin kaipaavat huolenpitoa - Helpin pisteeltä saat aina maksuttoman kuntokartoituksen prakailevaan puhelimeen, tablettin tai köhivään tietokoneeseen.

Lue lisää