0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm

Kun hyvät neuvot ovat tarpeen, ota Helpin asiantuntija avuksesi

Tänä aikana on tärkeää pitää yhteydet, laitteet ja ohjelmat kunnossa sekä ottaa niistä kaikki hyödyt irti. 

Jos tekniikka temppuilee tai asennukset askarruttaa, niin muistathan, että Helpin asiantuntijat ovat valmiina hoitamaan asennukset puolestasi, antamaan parhaat käyttövinkit ja palvelemaan kaikissa teknisissä asioissa.

#helppipalvelee #helppivalinta #helppiratkoo #helppiasentaa

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätukiohjelmamme avulla ratkaisemme hetkessä ongelmat ja opastamme sinua, aivan kuin olisimme vieressäsi. Puheluiden keskimääräinen kesto n. 7 min.

Lähituki

Miksi lähteä mihinkään saadakseen palvelua, kun asiantuntijamme voi tulla luoksesi? Niin helppoa tekniikka on kanssamme. Iloinen ja osaava asiantuntijamme saapuu luoksesi ja tekee asennukset puolestasi ja opastaa laitteiden ja ohjelmien käytössä.

Suosituimmat palvelut

Etätuella helposti apua – Soita meille

Etätuki sovelluksella ohjaamme puolestasi puhelimia, tabletteja ja tietokoneita - sinun tehtäväksi jää vain katsoa, kun asiantuntijamme tekee puolestasi.

Lue lisää

Uuden tietokoneen käyttöönotto luonasi

Oletko hankkinut uuden tietokoneen tai harkitsetko sellaisen hankintaa? Anna Helpin asiantuntijan asentaa uusi tietokoneesi toivomillasi asetuksilla, liittää siihen olemassa olevat lisälaitteesi ja varmistaa, että pääset käyttämään tarvitsemiasi sovelluksia.

Tutustu palveluun