TPS-pelit C Moressa

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki TPS:n Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki TPS:n ottelut C Moressa

Älä missaa yhtäkään TPS-peliä! Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki TPS:n koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä C More -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Telia Liigapassin sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun, jolla näet kaikkien Liiga-otteluiden lisäksi paljon muuta huippu-urheilua.

Katso TPS:n pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia Play -palveluun
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille

Liiga-joukkue: TPS

Turun Palloseura eli TPS on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Raivaako TPS tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia Playssa ja seuraa TPS:n sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden TPS-joukkueeseen

Turun TPS

Vuonna 1922 perustettu legendaarinen Turun Palloseura lukeutuu suomalaisen jääkiekon menestyneimpiin organisaatioihin. 1990- ja 2000-lukujen taitteen menestysvuosia seurasi pitkä korpivaellus: turkulaiset onnistuivat voittamaan Suomen mestaruuden 2010, mutta ovat viime vuosina hiljalleen hiipineet takaisin kohti kärjen tuntumaa.

TPS on yksi Suomen suurimpia urheiluseuroja. Siksi ei ole ihme, että seurasta ponnistaa niin monia nuoria, suuren potentiaalin jääkiekkolupauksia. Pelkästään jääkiekossa TPS:stä löytyy edustusjoukkueen lisäksi yli 30 juniorijoukkuetta.

Miten TPS pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta