Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

TPS-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki TPS:n pelit Telia joukkuepassilla

Älä missaa yhtäkään TPS:n peliä. Ostamalla TPS-passin, näet kaikki TPS:n Liiga-pelit, ja maksat Liigasta vain kuukausilta, joina TPS pelaa. Telia Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun TPS ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Telia Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun TPS pelaa Liiga-kauden viimeisen pelinsä.

Katso TPS:n pelit Telia TV:stä

TPS-passi
TPS:n kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
TPS-passi
Telia Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi
Yhdistelmäpassit
Nappaa HBO Nordicin laatusarjat, F1, NHL-pelit tai C Moren huippuviihde Liigan kylkeen edullisella yhdistelmäpassilla.
Yhdistelmäpassit

Kausi 2019–2020: TPS

Viimeisin luku TPS:ssän menestystarinassa katkesi HPK:n käsittelyssä jo puolivälieriin, mutta kaudella 2019-2020 Aurajoen rannoilla valmistaudutaan mennyttä kautta pidempään kevääseen. Nuori supertähti Kaapo Kakko poistuu kasvattajaseuransa rosterista, mutta joukkueesta löytyy potentiaalia korkealle.

Mustavalkoisten päävalmentaja Kalle Kaskinen ja apuvalmentajina toimivat turkulaislegendat luisteluttavat alkavallakin kaudella Gatorade Centerin jäälle tasokkaan joukkueen. Huippunimet Lauri Korpikoski, Ilari Filppula ja Zach Budish saavat seurakseen mm. sentterivahvistukset Topi Nättisen sekä takaisin SHL-visiitiltään TPS-paitaan palaavan Petteri Wirtasen. Tehoja on lupa odottaa ainakin Simon Suorannalta, ja joukkueesta löytyy myös kosolti pilkettä silmäkulmasta Aleksi Salosen muodossa.

Tutustu tämän kauden TPS-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

turun TPS

Vuonna 1922 perustettu legendaarinen Turun Palloseura aloittaa kaudella 2019-2020 73. pääsarjakautensa. TPS lukeutuu suomalaisen jääkiekon menestyneimpiin organisaatioihin: 11 mestaruutta puhuvat puolestaan. Kultaisten mitalien lisäksi turkulaisten mitalisaldoon lukeutuvat kunnioitettavat 11 hopeamitalia sekä 4 pronssimitalia.

1990- ja 2000-lukujen taitteen menestysvuosia seurasi pitkä korpivaellus: turkulaiset onnistuivat voittamaan Suomen mestaruuden 2010, mutta ovat vasta viime vuosina päässeet kunnolla takaisin kärkeen kiinni.

TPS on yksi Suomen suurimpia urheiluseuroja. Siksi ei ole ihmekään, että seurasta ponnistaa niin monia nuoria, suuren potentiaalin jääkiekkolupauksia. Pelkästään jääkiekossa TPS:stä löytyy edustusjoukkueen lisäksi yli 30 juniorijoukkuetta.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa TPS-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Telia Joukkuepassin Telia Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Telia Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa TPS:n ottelut?
 • Tietokoneella / läppärillä
 • Puhelimella 
 • Tabletilla
 • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

 • Mac, PC
 • iOS, Android
 • Chromecast, Apple TV
 • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa TPS-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi suoratoistopalveluita, ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.

Liigan yhdistelmäpaketit

 • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
 • Telia Liigapassi + HBO Nordic
 • Telia Liigapassi + C More Sport
 • Telia Liigapassi + C More Total
 • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport

Yhdistelmäpassit

C More -kanavapaketti sisältää

 • C Moren viihdekanavat: C More First, C More Stars, C More Hits, C More Series, SF-kanalen ja C More Juniori 
 • C More -ohjelmakirjaston
 • C Moren oman suoratoistopalvelun, jota voit käyttää Telia TV -tunnuksillasi.

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

Saat käyttöösi Telia TV -tunnuksillasi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja sen viihdesisällöt. C More -suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Hotel Swan Helsinki, Onnela ja Roba. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.