TPS-pelit MTV Katsomossa

Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki TPS:n Liiga-pelit MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.

Kaikki TPS:n ottelut MTV Katsomossa

Älä missaa yhtäkään TPS-peliä! Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki TPS:n koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä MTV Katsomon huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Liiga-pelit sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun.

Katso TPS:n pelit suorana

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Liiga-joukkue: TPS

Turun Palloseura eli TPS on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Raivaako TPS tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana MTV Katsomossa tai Telia Playssa ja seuraa TPS:n sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden TPS-joukkueeseen

Turun TPS

Vuonna 1922 perustettu legendaarinen Turun Palloseura lukeutuu suomalaisen jääkiekon menestyneimpiin organisaatioihin. 1990- ja 2000-lukujen taitteen menestysvuosia seurasi pitkä korpivaellus: turkulaiset onnistuivat voittamaan Suomen mestaruuden 2010, mutta ovat viime vuosina hiljalleen hiipineet takaisin kohti kärjen tuntumaa.

TPS on yksi Suomen suurimpia urheiluseuroja. Siksi ei ole ihme, että seurasta ponnistaa niin monia nuoria, suuren potentiaalin jääkiekkolupauksia. Pelkästään jääkiekossa TPS:stä löytyy edustusjoukkueen lisäksi yli 30 juniorijoukkuetta.

Miten TPS pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta