Maksumuistutuspalvelu

Ota maksumuistutuspalvelu käyttöön, jotta laskujen maksaminen ei unohdu.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille. Näytä yritysasiakkaiden ohje.

Kun maksumuistutuspalvelu on päällä, saat muistutuksen sähköpostilla haluamaasi osoitteeseen tai tekstiviestinä haluamaasi Telian liittymään, kun laskun eräpäivästä on kulunut noin viikko ja lasku on yhä maksamatta.

Jos maksat laskun heti muistutuksen saatuasi, vältyt ylimääräisiltä muistutuskuluilta. Maksumuistutuspalvelu muistuttaa myös, jos maksamatta jäänyt lasku uhkaa aiheuttaa liittymän sulkemisen. Ehdit estää liittymän sulkemisen maksamalla laskun heti sulusta varoittavan viestin saatuasi.

Maksumuistutuspalvelu on maksuton palvelu.

Kytke MAKSUMUISTUTUSpalvelu

Jos olet hakenut laskulle lisää maksuaikaa eli tehnyt maksusopimuksen, emme lähetä alkuperäisen eräpäivän mukaista maksumuistutusta.

Maksumuistutuspalvelun käyttöönotto
  1. Kun painat alla olevasta napista, sinut ohjataan kirjautumaan, jos et ole vielä kirjautunut Minun Teliaan.
    Kytke maksumuistutuspalvelu
  2. Valitse laskunumero sen laskutyypin kohdalta, jolle haluat kytkeä muistutuksen tai jonka muistutusta haluat päivittää. Jos sinulla on useita eri laskutyyppejä (matkapuhelin-, laajakaista- tai yhteislaskuja), tee muutokset kullekin laskutyypille erikseen.
  3. Etene ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.
Usein kysyttyä maksumuistutuksesta
Miksi sain maksumuistutuksen, vaikka laskusta on jo tehty maksusopimus?

Jos maksusopimuksen tekeminen ja maksumuistutuksen lähettäminen ajoittuvat kovin lähelle toisiaan, saatat saada alkuperäisen eräpäivän mukaisen maksumuistutuksen. Toimi tällaisessa tilanteessa maksusopimuksen mukaisesti.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Minun Telia

Minun Teliassa maksat laskut helposti, hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi, löydät puk-koodin, teet vikailmoituksen ja keskustelet asiakaspalvelun kanssa.

Kirjaudu selaimella
Tutustu Minun Telia -sovellukseen

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Chat

Chatbottimme Tellu osaa auttaa monissa asioissa. Tellu ohjaa sinut tarvittaessa asiakaspalvelijalle ympäri vuorokauden, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen.
 

Avaa chat >
Kirjaudu

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Telia somessa

Tavoitat meidät Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.