Jääkiekon Sveitsin liiga

Sveitsin jääkiekkoliiga National League on osa MTV Katsomon monipuolista jääkiekkotarjontaa. MTV Katsomosta näet kaksi Sveitsin liigan ottelua viikoittain suomeksi selotettuna.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Sveitsin liiga

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Sveitsin liiga ja muu urheilu MTV Katsomossa

Sveitsin jääkiekkoliiga, National League, edustaa maan korkeinta sarjatasoa. Sveitsin liigassa pelataan kovatasoista eurooppalaista kiekkoa, ja neljäntoista joukkueen kokoonpanot vilisevät kansainvälisiä kiekkotähtiä. Mukana on myös useita suomalaisia MM- ja olympiavoittajia, joiden otteita voit seurata MTV Katsomossa. MTV Katsomo välittää viikoittain kaksi suomeksi selostettua Sveitsin liigan huippuottelua, jotka voit nähdä MTV Katsomo -suoratoistopalvelusta ja muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilta.

Sveitsin liigan ottelut näet tilaamalla MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteen MTV Katsomon suoratoistopalveluun, ja samaan pakettiin sisältyvät myös kaikki Liiga-ottelut. Vaihtoehtoisesti voit tilata MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin Telia Play -palveluun. MTV Katsomon urheilutarjontaan sisältyy lisäksi mm. SHL- ja Mestis-pelit, jalkapallon Mestarien liigan ottelut, amerikkalaisen jalkapallon NFL sekä MM-ralli. MTV:n maksukanavien päivittäiset ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmaoppaasta.​​​​