10.10. alkaen C More on MTV Katsomo
Lue lisää

Jääkiekon Sveitsin liiga

Sveitsin jääkiekkoliiga National League on osa C Moren monipuolista jääkiekkotarjontaa. C Moresta näet kaksi Sveitsin liigan ottelua viikoittain suomeksi selotettuna.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Sveitsin liiga

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille

Sveitsin liiga ja muu urheilu C Morella

Sveitsin jääkiekkoliiga, National League, edustaa maan korkeinta sarjatasoa. Sveitsin liigassa pelataan kovatasoista eurooppalaista kiekkoa, ja neljäntoista joukkueen kokoonpanot vilisevät kansainvälisiä kiekkotähtiä. Mukana on myös useita suomalaisia MM- ja olympiavoittajia, joiden otteita voit seurata C Moressa. C More välittää viikoittain kaksi suomeksi selostettua Sveitsin liigan huippuottelua, jotka voit nähdä C More -suoratoistopalvelusta ja muusta urheilutarjonnasta riippuen myös C Moren tv-kanavilta.

Sveitsin liigan ottelut näet tilaamalla C More Total+ -tuotteen C Moren suoratoistopalveluun, ja samaan pakettiin sisältyvät myös kaikki Liiga-ottelut. Vaihtoehtoisesti voit tilata C More Sport- tai C More Total -kanavapaketin Telia Play -palveluun. C Moren urheilutarjontaan sisältyy lisäksi mm. SHL- ja Mestis-pelit, jalkapallon Mestarien liigan ottelut, amerikkalaisen jalkapallon NFL sekä MM-ralli. C More -kanavien päivittäiset ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmaoppaasta.​​​​