Apple iPhone 15

iPhone 15 ja iPhone 15 Pro. Koe iPhone parhaimmillaan. Loistavat ja kestävät materiaalit, supertarkat kuvat ja Dynamic Island. Tilaa omasi nyt!

Kuule Apple-uutuuksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje
23-09-teliafi-crosslink-iphone uutuudet-256x256 (1)
iPhone 15 Pro. Nyt titaanista tehtynä.
iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro. Nyt titaanista tehtynä.

iPhone 15 Prossa on kestävä ja kevyt avaruusalalle kehitetystä titaanista valmistettu kuori ja erikoisvalmisteinen mattalasitausta. Siinä on myös Ceramic Shield ‑etulasi, A17 Pro -siru, muokattava toimintopainike ja entistä monipuolisempi ammattitason kamerajärjestelmä.

iPhone 15. Ihanuutta.
iPhone 15

iPhone 15. Ihanuutta.

iPhone 15:n uusia ominaisuuksia ovat muun muassa Dynamic Island, 48 Mpix pääkamera ja USB-C – kaikki pakattuina kestävään värikyllästettyyn lasiin ja alumiinirunkoon. Tutustu uutuuteen ja tilaa omasi.

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

iPhone 15 ja iPhone 15 Pro

12.9.2023 Apple julkaisi uudet iPhone 15 -mallit. Sarja kattaa kaksi perusmallia, iPhone 15, iPhone 15 Plus, sekä kaksi Pro-mallia, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Vaikuttavien iPhone 15 Pro -mallien valmistusmateriaalina on upea titaani ja niiden sisällä jyllää mullistava A17 Pro ‑siru. Lisäksi niissä on muokattava toimintopainike ja entistä monipuolisempi ammattitason kamerajärjestelmä. iPhone 15 ja iPhone 15 Plus -mallien uusia ominaisuuksia ovat muun muassa Dynamic Island, 48 MP pääkamera ja USB-C-liitäntä.

Katso myös muut puhelimet Applelta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi syksyn 2022 iPhone 14 -mallit. Valikoimasta löydät lisäksi edeltävät iPhone 13 ja iPhone 13 mini -mallit sekä kaikki iPhone 12 -mallit, eli iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max. Tutustu myös aikaisempiin iPhone-malleihin, kuten iPhone 11iPhone 11 Pro sekä iPhone SE. Lisäksi Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet.

iPhone 15 -mallin kumppaniksi

Kun uusi iPhone 15 tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista. Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Apple-laitteet. Tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa uusimmat Apple Watch Series 9 sekä Apple Watch Ultra 2 -älykellot, jotka julkaistiin 2023 syksyllä. Valikoimassa on myös tarjolla vuoden 2022 Apple Watch Series 8 ja Apple Watch Ultra -kellosarjat. Löydät meiltä myös MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi MacBook Air ja MacBook Pro -kannettaviin, sekä iPad ProiPad Air ja iPad Mini -tabletteihin. Uuden iPhone-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin