Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

HIFK-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

Kaikki hifk-pelit joukkuepassilla

Älä missaa yhtäkään HIFK:n peliä. Tilaa HIFK-joukkuepassi, ja katso kaikki HIFK:n pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Ostamalla HIFK:n joukkuepassin, näet kaikki HIFK:n ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain kuukausilta joina HIFK pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun valitsemasi joukkue ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun joukkueesi pelaa kauden viimeisen pelin. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain.

Katso HIFK:n pelit Telia TV:stä

HIFK-passi
HIFK:n kaikki pelit, niin kotona kuin vieraissa. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
HIFK-passi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Liiga + nettiliittymä + Telia TV tallennuspalvelulla

nauti parhaasta katselukokemuksesta

Ota Liigasta kaikki irti ja hanki Liigapassi UHD, nopea laajakaista ja Telia TV digiboksi tallennuspalvelulla yhteishintaan alk. 29,90 €/kk.

Lopullinen hinta riippuu laajakaistasaatavuudestasi.

Tutustu ja tilaa

Kausi 2019–2020: HIFK

Taitava, nopea ja tarvittaessa ilkeä IFK ei jätä fanejaan kylmäksi. Helsingin jäähalli ei perinteisesti ole ollut helppo paikka vieraille, ja alkava kausi tuskin tekee sääntöön poikkeusta. Pääkaupunkilaiset pelaavat kovaa ja viihdyttävää lätkää, ja kasassa on alkavallakin kaudella ainekset menestykseen.

Kesken viime kauden ohjat ottanut päävalmentaja Jarno Pikkarainen saa kunnian käskyttää Nordiksen jäälle jälleen huippuluokan joukkueen: takalinjoja vahvistavat uusina kasvoina mm. Rony Ahonen ja Mikko Kousa ja maalille luistelee laatuveskari Frans Tuohimaa. Hyökkäyksen kärkeä puolestaan teroittavat hallitsevan mestarin riveistä siirtyvät huippuvahvistukset Otto Paajanen ja Teemu Turunen sekä Pelicansista ja Örebrosta Töölöön matkaavat Jesse Saarinen ja Jere Sallinen. Seuran oma kasvatti Anton Lundell edustaa ikäluokkansa ehdotonta huipputasoa koko maailmassa.

Tutustu tämän kauden HIFK-joukkueeseen

helsingin ifk

Helsingin IFK:n rikas historia juontaa juurensa jo 1800-luvun puolelle, ja suomalaiselta urheilukentältä saakin yhtä ikonista brändiä etsiä toden teolla. Hopeaan päättyneen kauden 2015–2016 jälkeen helsinkiläiset ovat joutuneet katselemaan mitalipelejä muutaman vuoden sivusta, mutta punaisen petolauman tavoitteena on jälleen päästä tarttumaan Kanada-maljaan keväällä.

HIFK:n historia on täynnä jääkiekkoglooriaa. Kauteen 2019 mennessä HIFK on vienyt Liigan mestaruuden jo 7 kertaa, minkä lisäksi joukkueelle on napsahtanut 5 hopeaa sekä 10 pronssia.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa HIFK-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa HIFK:n ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa HIFK-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.