La Liga -ottelut

Nautiskele kaikki La Liga -ottelut suorina lähetyksinä C Moressa. Katso La Ligaa ja muuta kansainvälistä huippujalkapalloa TV:stä samassa paketissa.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: La Liga

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, MM-kiekko ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga ja huikea määrä muuta huippu-urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga ja rallin MM-sarja, sekä C Moren kaikki viihdesisällöt.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, rallin MM-sarja, MM-kiekko sekä C Moren koko viihdetarjonta.

La Liga ja muu liveurheilu

Katso kaikki La Ligan ottelut suorana C Morella! Espanjan pääsarja La Liga tarjoaa huipputason jalkapalloa ja jännitystä kaudesta toiseen. Näet La Liga -pelit tilaamalla joko C More Sport- tai C More Total -kanavapaketin. Näiden kanavapakettien kanavat näyttävät lisäksi muuta huippujalkapalloa, kuten Serie A:n ja Mestarien Liigan pelit. C More -kanavapakettien muu urheilutarjonta kattaa mm. MM-jääkiekon, rallin MM-sarjan ja CHL-pelit. Eri kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat -sivulta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme. Lisää jalkapalloa löydät esimerkiksi kanavapaketista V premium, joka näyttää Valioliigan sekä Bundesliigan pelit sekä monia muita eurooppalaisia jalkapallosarjoja. V sport golf tarjoaa runsaasti katsottavaa golfin ystäville. Eurosportin kanavilla puolestaan näet esimerkiksi tennistä, snookeria ja pyöräilyä.

Kun kodin viihdetarjonta on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät valikoimastamme muun muassa Philips-televisiot, Samsung-televisiot sekä televisiot muilta tunnetuilta valmistajilta. Television äänentoiston täydentävät laadukkaat soundbar-kaiuttimet.