La Liga -ottelut

Nautiskele kaikki La Liga -ottelut suorina lähetyksinä MTV Katsomossa. Katso La Ligaa ja muuta kansainvälistä huippujalkapalloa TV:stä samassa paketissa.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: La Liga

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

La Liga ja muu liveurheilu C Morella

Katso kaikki La Ligan ottelut suorana MTV Katsomossa! Espanjan pääsarja La Liga tarjoaa huipputason jalkapalloa ja jännitystä kaudesta toiseen. Näet La Liga -pelit MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa tai tilaamalla MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin Telia Play -palveluun. MTV Katsomo näyttää lisäksi paljon muuta huippujalkapalloa, kuten Serie A:n ja Mestarien Liigan pelit. MTV Katsomon muu urheilutarjonta kattaa mm. MM-jääkiekon, rallin MM-sarjan, Sveitsin liigan ja NFL:n. Eri kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat -sivulta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme. Lisää jalkapalloa löydät esimerkiksi kanavapaketista V premium, joka näyttää Valioliigan sekä Bundesliigan pelit sekä monia muita eurooppalaisia jalkapallosarjoja. V sport golf tarjoaa runsaasti katsottavaa golfin ystäville. Eurosportin kanavilla puolestaan näet esimerkiksi tennistä, snookeria ja pyöräilyä.

Kun kodin viihdetarjonta on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät valikoimastamme muun muassa Philips-televisiot, Samsung-televisiot sekä televisiot muilta tunnetuilta valmistajilta. Television äänentoiston täydentävät laadukkaat soundbar-kaiuttimet.