La Liga -ottelut

Nautiskele kaikki La Liga -ottelut suorina lähetyksinä C Moressa. Katso La Ligaa ja muuta kansainvälistä huippujalkapalloa TV:stä samassa paketissa.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: La Liga

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga, CHL ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.

La Liga ja muu liveurheilu C Morella

Katso kaikki La Ligan ottelut suorana C Morella! Espanjan pääsarja La Liga tarjoaa huipputason jalkapalloa ja jännitystä kaudesta toiseen. Näet La Liga -pelit C More -suoratoistopalvelussa tai tilaamalla C More Sport- tai C More Total -kanavapaketin Telia TV:seen. C More näyttää lisäksi paljon muuta huippujalkapalloa, kuten Serie A:n ja Mestarien Liigan pelit. C Moren muu urheilutarjonta kattaa mm. MM-jääkiekon, rallin MM-sarjan, Sveitsin liigan, NFL:n ja CHL-pelit . Eri kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat -sivulta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme. Lisää jalkapalloa löydät esimerkiksi kanavapaketista V premium, joka näyttää Valioliigan sekä Bundesliigan pelit sekä monia muita eurooppalaisia jalkapallosarjoja. V sport golf tarjoaa runsaasti katsottavaa golfin ystäville. Eurosportin kanavilla puolestaan näet esimerkiksi tennistä, snookeria ja pyöräilyä.

Kun kodin viihdetarjonta on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät valikoimastamme muun muassa Philips-televisiot, Samsung-televisiot sekä televisiot muilta tunnetuilta valmistajilta. Television äänentoiston täydentävät laadukkaat soundbar-kaiuttimet.