C Moren ja MTV Katsomon sisällöt ovat yhdistyneet uudeksi MTV Katsomo -palveluksi.
Lue lisää

Serie A – Italian kovinta jalkapalloa

Serie A -ottelut suorana MTV Katsomossa! Tilaa nyt MTV Katsomo+ Urheilu -tuote liittymäasiakkaan etuhintaan.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Serie A

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kisakatsomo tarjoilee merkittävimmät urheilulajit, kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat sekä viihdettä koko perheelle
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.
Etuhinta

Serie A ja muuta huippujalkapalloa

Serie A -kaudella 2022–2023 hallitseva mestari Internazionale saa vastaansa Italian kovimmat jalkapallojoukkueet. Perinteiset suuret seurat kuten Inter Milan, AS Roma, Juventus, AC Milan, SS Lazio, SSC Napoli ja Fiorentina pelaavat Italian jalkapallon korkeimmalla sarjatasolla ja kisaavat halutusta mestaruudesta, scudettosta. Italian kovimman jalkapalloliigan Serie A -ottelut ovat katsottavissa MTV Katsomossa. Kaikki Serie A -pelit näytetään suorana suoratoistopalvelussa ja joka kierroksella valikoidut huippuottelut näkyvät suomeksi selostettuina myös MTV:n urheilukanavilla. Tilaa nyt MTV Katsomo+ Urheilu -tuote liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki jännittävät Italian Serie A -ottelut suorana suoratoistopalvelussa!

Serie A:n lisäksi löydät MTV Katsomosta paljon muuta huippujalkapalloa ja urheilua. Jalkapallon tosifanit katsovat MTV Katsomossa Serie A:n lisäksi La Liga- ja Mestarien liiga -ottelut. Tutustu myös muuhun MTV Katsomon kattavaan urheilutarjontaan: Sveitsin liiga, SHL, NFL sekä tietenkin Liiga löytyvät kaikki MTV Katsomosta.

Urheilutarjonnan lisäksi C More on täynnä monipuolista viihdettä koko perheelle. Serie A -pelien ja muun penkkiurheilun ohella viihdyt takuulla C Moren laajan sarja- ja leffatarjonnan parissa. Katso klassikoita kuten Salatut elämät sekä supersuosittuja C Moren omia tuotantoja.