Serie A – Italian kovinta jalkapalloa

Serie A -ottelut suorana C Moressa! Tilaa nyt C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Serie A

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja La Liga, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, MM-kiekko ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Kaikki urheilu ja viihde, kuten Mestarien liiga ja La Liga, MM-kiekko, elokuvat ja sarjat sekä lastenohjelmat.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga ja rallin MM-sarja, sekä C Moren kaikki viihdesisällöt.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, rallin MM-sarja, MM-kiekko sekä C Moren koko viihdetarjonta.

SERIE A ja muuta huippujalkapalloa

Serie A kausi 2021–2022 starttaa 22. elokuuta 2021 C Moressa ja hallitseva mestari Internazionale saa vastaansa Italian kovimmat jalkapallojoukkueet. Serie A tv-oikeudet siirtyvät C Moreen kaudesta 2021–22 alkaen. Italian perinteiset suuret seurat kuten Inter Milan, AS Roma, Juventus, AC Milan, SS Lazio, SSC Napoli ja Fiorentina pelaavat Italian jalkapallon korkeimmalla sarjatasolla ja kisaavat halutusta mestaruudesta, scudettosta. Italian kovimman jalkapalloliigan Serie A -ottelut ovat katsottavissa C Moressa. Kaikki Serie A -pelit näytetään suorana suoratoistopalvelussa ja valikoidut huippuottelut näkyvät suomeksi selostettuna C Moren kanavilla. Tilaa nyt C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki jännittävät Italian Serie A -ottelut suorana suoratoistopalvelussa!

Serie A:n lisäksi löydät C Moresta paljon muuta huippujalkapalloa ja urheilua. Jalkapallon tosifanit katsovat C Moressa Serie A:n lisäksi La Liga- ja Mestarien liiga -ottelut. Tutustu myös muuhun C Moren kattavaan urheilutarjontaan: CHL, SHL, jääkiekon MM-kisat sekä tietenkin Liiga löytyvät kaikki C Moresta.

Urheilutarjonnan lisäksi C More on täynnä monipuolista viihdettä koko perheelle. Serie A -pelien ja muun penkkiurheilun ohella viihdyt takuulla C Moren laajan sarja- ja leffatarjonnan parissa. Katso klassikoita kuten Salatut elämät sekä supersuosittuja C Moren omia tuotantoja. Alkuperäissarjat Roba, Onnela, Paras vuosi ikinä ja Sunnuntailounas ovat katsottavissa C Moressa.