Ässät-pelit C Moressa

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Ässien Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Ässien ottelut C Moressa

Älä missaa yhtäkään Ässät-peliä! Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Ässien koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä C More -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Telia Liigapassin sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun, jolla näet kaikkien Liiga-otteluiden lisäksi paljon muuta huippu-urheilua.

Katso Ässien pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Valitut pelit saatavilla myös huipputerävällä 4K Ultra HD -laadulla.
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia Play -palveluun
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.

Liiga-joukkue: Ässät

Ässät on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkeet. Raivaako Ässät tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia Playssa ja seuraa Ässien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden Ässät-joukkueeseen

Porin Ässät

Porin Ässät on viihtynyt pääsarjatasolla jo vuodesta 1967. Porin Ässien historiasta ei kiekkodraamaa puutu. Ässät syntyi, kun kaksi paikallisseuraa, Porin Karhut sekä Rosenlewin Urheilijat-38, fuusioituivat. Nämä kaksi paikallisseuraa olivat olleet pitkään kilpakumppaneita, ja kisanneet paitsi mitalisijoista myös paikallisten kannattajien suosiosta. Pienen alkukankeuden jälkeen Ässistä kuitenkin sukeutui porilaisten omakseen ottama joukkue, joka on saavuttanut paitsi kannattajiensa kiintymyksen myös menestystä pääsarjatasolla.

Miten Ässät pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta