Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ässät-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki ässien pelit joukkuepassilla

Älä missaa yhtäkään Ässien peliä. Ostamalla Ässien joukkuepassin, näet kaikki Ässien Liiga-pelit, ja maksat Liigasta vain kuukausilta joina Ässät pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Ässät ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun Ässät pelaa Liiga-kauden viimeisen pelinsä.

 

Katso Ässät-pelit Telia TV:stä

Ässät-passi
Ässien kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
Ässät-passi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Liiga + nettiliittymä + Telia TV tallennuspalvelulla

nauti parhaasta katselukokemuksesta

Ota Liigasta kaikki irti ja hanki Liigapassi UHD, nopea laajakaista ja Telia TV digiboksi tallennuspalvelulla yhteishintaan alk. 29,90 €/kk.

Lopullinen hinta riippuu laajakaistasaatavuudestasi.

Tutustu ja tilaa

Kausi 2019–2020: ässät

Ässien pelikurssia kaudella 2019-2020 lähtee kääntämään kokenut liigakoutsi Ari-Pekka Selin. Porilaistaustainen, pelikirjansa salat tunteva päävalmentaja saa jalkeille joukkueen, jossa on aineksia haastajaksi.

Joukkueen soihtua kantavat alkavallakin kaudella runkopelaajat Tommi Taimi, Jyri Marttinen ja Sami Lähteenmäki. Uusina niminä kokoonpanoon liittyvät mm. Ruotsin Örebrosta samassa paketissa saapuvat kanadalaisveljekset Tylor ja Tyson Spink sekä Sportista siirtyvä, Ässien maalia alkavalla kaudella vartioiva huippuvahti Sami Aittokallio.

Tutustu tämän kauden Ässät-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

porin ässät

Vuodesta 1967 pääsarjatasolla viihtynyt Porin Ässät aloittaa 52. liigakautensa. Seurahistorian kolmas mestaruus näki päivänvalon vuonna 2013, mutta sen jälkeen patapaidat ovat jääneet mitalipeleissä sivustakatselijan rooliin. Isomäen hallin vaativat kannattajat hamuavat takaisin ratkaisupelien tunnelmaan, jonne Ässät on tähtäimensä asettanut.

Porin Ässien historiasta ei kiekkodraamaa puutu. Ässät syntyi kun kaksi paikallisseuraa, Porin Karhut sekä Rosenlewin Urheilijat-38, fuusioituivat. Nämä kaksi paikallisseuraa olivat olleet pitkään kilpakumppaneita, ja kisanneet paitsi mitalipaikoista myös paikallisten kannattajien suosiosta. Pienen alkukankeuden jälkeen Ässistä kuitenkin sukeutui porilaisten omakseen ottama joukkue, joka on saavuttanut paitsi kannattajiensa kiintymyksen myös menestystä pääsarjatasolla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko vaihtaa Ässät-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa Ässien ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa Ässät-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.