Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ässät-ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
Ässien ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki ässien pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Ässien peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki Ässien pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki Ässien ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso Ässät-pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

Kausi 2020–2021: ässät

Alkavaan kauteen Ässät luotsaa kokenut liigakoutsi Ari-Pekka Selin. Porilaistaustainen, pelikirjansa salat tunteva päävalmentaja saa jalkeille joukkueen, jossa on aineksia haastajaksi.

Joukkueen soihtua kantavat muun muassa maalilla operoiva Sami Aittokallio, Jasper Lindsten ja keskushyökkääjät Peter Tiivola sekä Roni Hirvonen. NHL-kokemusta puolustukseen tuo Andreas Borgman.

Tutustu tämän kauden Ässät-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

porin ässät

Vuodesta 1967 pääsarjatasolla viihtynyt Porin Ässät aloittaa 53. liigakautensa. Seurahistorian kolmas mestaruus näki päivänvalon vuonna 2013, mutta sen jälkeen patapaidat ovat jääneet mitalipeleissä sivustakatselijan rooliin. Isomäen hallin vaativat kannattajat hamuavat takaisin ratkaisupelien tunnelmaan, jonne Ässät on tähtäimensä asettanut.

Porin Ässien historiasta ei kiekkodraamaa puutu. Ässät syntyi kun kaksi paikallisseuraa, Porin Karhut sekä Rosenlewin Urheilijat-38, fuusioituivat. Nämä kaksi paikallisseuraa olivat olleet pitkään kilpakumppaneita, ja kisanneet paitsi mitalipaikoista myös paikallisten kannattajien suosiosta. Pienen alkukankeuden jälkeen Ässistä kuitenkin sukeutui porilaisten omakseen ottama joukkue, joka on saavuttanut paitsi kannattajiensa kiintymyksen myös menestystä pääsarjatasolla.

Miten Ässät pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

 

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport