Ässät-pelit MTV Katsomossa

Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Ässien Liiga-pelit MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Ässien ottelut MTV Katsomossa

Älä missaa yhtäkään Ässät-peliä! Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Ässien koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä MTV Katsomon huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Liiga-pelit sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun.

Katso Ässien pelit suorana

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Liiga-joukkue: Ässät

Ässät on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkeet. Raivaako Ässät tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana MTV Katsomossa tai Telia Playssa ja seuraa Ässien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden Ässät-joukkueeseen

Porin Ässät

Porin Ässät on viihtynyt pääsarjatasolla jo vuodesta 1967. Porin Ässien historiasta ei kiekkodraamaa puutu. Ässät syntyi, kun kaksi paikallisseuraa, Porin Karhut sekä Rosenlewin Urheilijat-38, fuusioituivat. Nämä kaksi paikallisseuraa olivat olleet pitkään kilpakumppaneita, ja kisanneet paitsi mitalisijoista myös paikallisten kannattajien suosiosta. Pienen alkukankeuden jälkeen Ässistä kuitenkin sukeutui porilaisten omakseen ottama joukkue, joka on saavuttanut paitsi kannattajiensa kiintymyksen myös menestystä pääsarjatasolla.

Miten Ässät pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta