Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yksi kumppani riittää

Olit sitten yrittäjä tai suurempi yritys, löydät ICT-alan laajimmasta valikoimasta kaikki tarvitsemasi palvelut, joilla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.

IPhone XR -mallit nyt ennakkomyynnissä

Täysin uusi kokoleveä Liquid Retina -näyttö, paranneltu Face ID, älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru sekä uskomattomat kamerat. Valitse vain väri. Tätä kaikkea on uusi iPhone XR.

Tilaa nyt ennakkoon

Liiketoiminnan jatkuvuus 15 minuutissa

Telian kompaktissa tietospurtissa tarkennetaan tällä kertaa liiketoiminnan jatkuvuuteen ja sen varmistamiseen. Lue kaikki oleellinen aiheesta ja ilmoittaudu halutessasi webinaariimme 8.11. klo 10:30–11:10, jossa keskustellaan loppukäyttäjäkokemuksen parantamisesta.

Perehdy 15 minuutissa

Ilmoittaudu webinaariin

YRITTÄJÄAAMU: DIGITALISOIDU TAI KATOA – CASE TASOKAS OY

Digitalisaatio on muuttanut ostokäyttäytymistä läpi toimialojen. Tämän huomasi myös huonekalukauppias Juhana Peltoniemi muutama vuosi sitten, kun pelkällä kivijalkamyymälällä ei enää pärjännytkään. Tervetuloa 1.11. kuulemaan inspiroiva tarina siitä, miten Peltoniemi muutti 50-vuotiaan perheyrityksen digitalisaation edelläkävijäksi.

Ilmoittaudu webinaariin

Ajankohtaista

Liiga-ravintolassa eletään kiekosta

Aito tunnelma ja palvelut vetävät Liiga-faneja kotisohvilta ravintolaan. Kävimme Vaasan keskustassa sijaitsevassa OFFICE Barissa tapaamassa ravintoloitsija Jani Mattlaria ja omiaan kannustamaan tulleita lätkäfaneja.

Lue lisää

Aivokuori internetiin – futuristin visiossa teknologia sulautuu ihmiseen

Jos teknologia aiemmin oli osa ulkoista todellisuuttamme, on se nyt siirtymässä sisällemme. Näin visioi futuristi Gerd Leonhard.

Lue lisää

Länsimetro muutti espoolaisten liikkumista - Telian uusi datapalvelu seuloi miljoonia matkoja

Helsingin Seudun Liikenne otti avuksi Telian uuden datapalvelun selvittäessään, miten länsimetro on muokannut espoolaismatkustajien reittejä. Viikon aikana Espoossa tehdään lähes neljä miljoonaa erilaista matkaa.

Lue lisää

Pureskeltavaa palavereihin

Inspiroivimmat asiakastarinat, kiinnostavimmat webinaarit ja tiukkaa asiaa nykyteknologiasta. Sukella sisältöportaaliimme.

One hubiin

EU-roaming kuuluu kuukausimaksuusi

Uusiin puhelinliittymiimme kuuluu rutkasti puhetta, rajaton netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä paketillinen EU-dataa.

Tutustu