Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yksi kumppani riittää – Telia One

Olit sitten yrittäjä tai suurempi yritys, löydät ICT-alan laajimmasta valikoimasta kaikki tarvitsemasi palvelut, joilla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.

Eu-roaming samalla kuukausimaksulla

Työskentele Euroopassa kuin kotona, aina Torinosta Tornioon. Uusien liittymiemme kuukausimaksuun kuuluu rutkasti puhetta, rajaton netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä paketillinen EU-dataa.

Tutustu

Webinaari: 5g on täällä

Huippunopea 5G-verkko on yksi digitaalisen vallankumouksen keskeisimpiä avaimia, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Se selviää tulevassa webinaarissamme. Tule kuulemaan 21.11. klo 10–10:30, kun asiantuntijat avaavat, miten innovaatiot ja kasvu syntyvät 5G:n avulla.

Ilmoittaudu

webinaari: Onko yritystäsi vaikea tavoittaa?

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksesi verkosta? Napakassa 30 minuutin webinaarissa Telian asiantuntija Pekka Reinikainen antaa käytännön vinkkejä siihen, miten voit kehittää yrityksesi tavoitettavuutta aina verkkonäkyvyydestä puhelimitse ja chatissa tapahtuvaan asiakaspalveluun saakka. Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariimme 29.11. klo 10!

Ilmoittaudu

Ajankohtaista

Asiakasarvo kasvaa datojen yhdistämisellä

Matkapuhelinverkosta saatava data ihmisjoukkojen liikkumisesta tarjoaa hyödyllistä tietoa päätöksenteon tueksi. Ymmärrys ja mahdollisuudet kasvavat kuitenkin merkittävästi, kun siihen yhdistetään muita aineistoja. Ideoita aineistojen yhdistämiseen haemme Junction-hackathonista, johon osallistumme Wisdom of Crowds -haasteella.

Lue lisää

”Digitaalinen allekirjoitus on vahvempi kuin käsin kirjoitettu”

Digitaalinen allekirjoitus yleistyy ja on juridisesti yhtä pätevä kuin kynällä kirjoitettu. Telian lakimiehen mukaan se on jopa varmempi kuin paperille tehty allekirjoitus. Miksi näin?

Lue lisää

Oulu on Suomen ensimmäisiä 5G-älykaupunkeja

5G-verkon mahdollisuuksista haluavat hyötyä nyt kaikki, mutta harvassa kaupungissa sen tuloon on valmistauduttu niin mittavasti kuin Oulussa.

Lue lisää

Helpommin Yritysportaalissa

Tiesithän, että Yritysportaalissa tilaat ja hallinnoit yrityksesi palveluita ja laskutusta 24/7? Tutustu ja luo tunnukset!

Yritysportaaliin

kerää koriin uudet iphonet

iPhone XR ja Xs tarjoilevat entistä isompia elämyksiä ja tehoja. Nappaa syksyksi sopivasti kypsynyt omenasato verkkokaupastamme.

Tilaa