Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

YKSI KUMPPANI RIITTÄÄ – TELIA ONE

Olit sitten yrittäjä tai suurempi yritys, löydät ICT-alan laajimmasta valikoimasta kaikki tarvitsemasi palvelut, joilla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.

5g, pelkkiä mahdollisuuksia

5G tuo toki mukanaan AI-, IoT- ja VR-innovaatioita ja älykaupunkihankkeita, mutta huippunopeus mahdollistaa myös vanhojen liiketoimintaprosessien virtaviivaistamisen esimerkiksi datankeruun avulla. Kelkkaan hyppääminen saattaa tuoda etulyöntiaseman markkinoilla. Miten sinun yrityksesi ja toimialasi tulee hyötymään 5G-verkosta? 

Lataa 5G-opas

yrittäjä, tiedätkö tunteen?

Kun hankit työvälineesi palvelulaitteena, bisneksesi pyörii normaalisti, vaikka laitteen kanssa asiat eivät menisi aivan niin kuin elokuvissa.

Tutustu palvelulaitteeseen

Espoossa huristelee jo itsestään ajava 5g-auto

5G-verkon nopeudesta hyötyvät myös itsestään ajavat autot. Katso videolta, kuinka suuren datamäärän nopea hyödyntäminen saa roboauton pyörät pyörimään.

Lue lisää

YRITTÄJÄAAMU: ONKO YRITYSTÄSI VAIKEA TAVOITTAA?

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksesi verkosta? Mistä lähteä liikkeelle tavoitettavuuden parantamisessa? Yhteydenpidon yritykseen tulisi olla mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, jotta hyvä asiakaskokemus voidaan varmistaa. Katso webinaaritallenteesta, mitä asiantuntijamme Pekka Reinikainen vastasi mm. näihin kysymyksiin.

Katso tallenne

Ajankohtaista

Helsinki haluaa olla maailman toimivin kaupunki: “Tarvitsemme valtavasti innovaatioita ja teknologiaa”

Startup-tapahtuma Slushissa puhuneen kaupungin pormestarin Jan Vapaavuoren mukaan epävakaassa maailmassa Helsinki voi tarjota ennakoitavan ympäristön ihmisille.

Lue lisää

Ei pelkkiä kissavideoita – 5G:n kapasiteetti ja nopeus mahdollistavat uudenlaiset palvelut

Telia avaa kaupallisen 5G-verkon vuonna 2019. Mitä sitten tapahtuu? Sen sanelevat kumppaneiden tarpeet ja dataan perustuvat uudet innovaatiot.

Lue lisää

Pienyritys Sointuvalle laitteiden toimintavarmuus on välttämättömyys

Sointuva Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa terapia- ja hyvinvointipalveluita Jyväskylässä. Yritys työllistää tällä hetkellä neljä työntekijää. Ensi vuonna Sointuvan on tarkoitus laajentua avaamalla yksi uusi toimipiste Tampereelle.

Lue lisää