Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

YKSI KUMPPANI RIITTÄÄ – TELIA ONE

Olit sitten yrittäjä tai suurempi yritys, löydät ICT-alan laajimmasta valikoimasta kaikki tarvitsemasi palvelut, joilla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.

Yrittäjä, tiedätkö tunteen?

Palvelulaite on varmempi tapa hankkia työvälineet. Palvelulaitteen kuukausihintaan kuuluu vakuutus, huolto ja tietoturvallinen kierrätys.

Tutustu palvelulaitteeseen

Samsung Galaxy Note10

nyt ennakkomyynnissä

Samsung Galaxy Note -uutuudet ovat nyt täällä! Tilaa ennakkoon joko tehokas mutta kompakti Galaxy Note10 tai suuremmalla näytöllä varustettu Note10+. 

Tilaa ennakkoon

Opi uutta, ota Telia ONEcast kuunteluun

Podcasteissamme eri alojen ekspertit tarjoilevat tiukkaa asiaa teknologian ajankohtaisista ilmiöistä. Kuuntele kaikki tai valitse mieleisesi aiheet.

YKSI KUMPPANI RIITTÄÄ – TELIA ONE

Olemme vahvistaneet IT-kyvykkyyksiämme teknologia-alan kärkiyrityksillä, jotta voimme tarjota yrityksellesi kaikki liiketoiminnan jatkuvuutta tukevat palvelut saman katon alta. Meidän lisäksi yrityksesi kasvua vahvistamassa ovat Telia Cygate, Telia Datainfo ja Telia Inmics-Nebula.

kuukauden kärkilaitteet

Apple
iPhone Xs 256GB
Tutustu
Isoja elämyksiä.
iPhone Xs 256GB
Tilapäisesti loppu
49,74 € kk
Palvelulaitesopimus 24 kk
Lenovo
ThinkPad T490 i5 LTE
Tutustu
Ääriolosuhteisiin sopiva.
ThinkPad T490 i5 LTE
50,92 € kk
Palvelulaitesopimus 36 kk
Apple
iPad WiFi + Cellular 128 Gt (2018)
Tutustu
Huippulaatuiset kamerat.
iPad WiFi + Cellular 128 Gt (2018)
22,72 € kk
Palvelulaitesopimus 24 kk