Matkaile ilman megalaskuja

Passi, hammasharja ja roaming - netin käyttö, puhelut ja viestit EU- ja ETA-alueella sisältyvät liittymäsi kuukausihintaan.

KÄYTÄ PUHELINTA RENNOSTI REISSUSSA

Ole maailmalla kuin kotonasi – surffaa ja käytä gigatavuja huoletta lomalla, jos siltä tuntuu. EU-roaming sisältyy kaikkiin liittymiimme, eli käytät liittymääsi samaan kotoisaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa. Tarjoamme turvallisen netin päivähinnoittelun entistä edullisemmin ja laajemmin myös EU-alueen ulkopuolella. Nautit gigatavuista ilman megalaskuja.

Tutustu liittymiin

Data Roaming map

Roaming on helppoa

Siksi reilu määrä EU-roamingia sisältyy kaikkiin liittymiimme. Se tarkoittaa, että EU- ja ETA -maissa käytät liittymääsi samaan hintaan kuin kotimaassa.

EU:n ulkopuoliset suositut matkakohteet on jaettu kahteen ryhmään. Ja tietenkin liittymäsi toimii muissakin, kuin suosituissa kohteissa. Osaan kohteista on saatavilla myös vaivaton Reissupaketti.

Näin käytät nettiä ulkomailla

Telia Dot - Puhelinlasku ei yllätä

Puhelinlasku ei yllätä ikinä

Telia Dot -liittymän uusilla datapaketeilla yhteydenpito on rentoa vaikka maailman toiselta puolelta! Tilaat paketin suoraan Telia Dot -sovelluksesta ja näet käytön reaaliaikaisesti matkan aikana.

Lue lisää
Prepaid toimii myös ulkomailla

Prepaid mukaan ulkomaille

Telia Prepaid toimii kotimaan lisäksi nyt myös Pohjolassa ja Baltiassa. Nappaa siis prepaid reissukaveriksi mukaan Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan, Viroon, Latviaan tai Liettuaan.

Lue lisää

Mikä on roaming ja miten se toimii?

Kertaa tietosi roamingista ja tsekkaa miten helppoa puhelimen käyttö on ulkomailla!

Netin käyttö ulkomailla

Mitenkäs niitten asetuksien taas tulikaan olla, jotta netin käyttö eli data roaming sujuu ongelmitta ulkomailla?