Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Matkaile ilman megalaskuja

Passi, hammasharja ja roaming - netin käyttö, puhelut ja viestit EU- ja ETA-alueella sisältyvät liittymäsi kuukausihintaan.

KÄYTÄ PUHELINTA RENNOSTI REISSUSSA

Ole maailmalla kuin kotonasi – surffaa ja käytä gigatavuja huoletta lomalla, jos siltä tuntuu. EU-roaming sisältyy kaikkiin liittymiimme, eli käytät liittymääsi samaan kotoisaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa. Tarjoamme turvallisen netin päivähinnoittelun entistä edullisemmin ja laajemmin myös EU-alueen ulkopuolella. Nautit gigatavuista ilman megalaskuja.

Tutustu liittymiin

Data Roaming Map split 1440x800

Roaming on helppoa

Siksi reilu määrä EU-roamingia sisältyy kaikkiin liittymiimme. Se tarkoittaa, että EU- ja ETA -maissa käytät liittymääsi samaan hintaan kuin kotimaassa.

EU:n ulkopuoliset suositut matkakohteet on jaettu kahteen ryhmään. Ja tietenkin liittymäsi toimii muissakin, kuin suosituissa kohteissa. Osaan kohteista on saatavilla myös vaivaton Reissupaketti.

Näin käytät nettiä ulkomailla

Reissaajan rahanarvoinen checklist

vertailu
Hintavertailun tuotteet: Telia Yhteys Rajaton Lite 0,2 M 7,90 €/kk. Elisa Saunalahti Tarkka Mini ensimmäiset 7,90 €/kk. Dna Jämpti ensimmäiset 12 kk 9,90 €/kk, jonka jälkeen 12,90 €/kk. MOI 6 euron simmi. Tuotteiksi valittu edullisin tuote jokaiselta operaattorilta, johon sisältyy netin käyttöä EU/ETA-alueella.

Turvallinen päivähinta EU/ETA-alueella: Telian liittymällä ennakoit mahdollisen paketin ylimevän nettiliikenteen kustannukset. Telia Yhteys puhelimeen -liittymillä paketin ylittävä nettiliikenne 1 €/pvä/400 Mt. Tämän jälkeen netin nopeus laskee 128 kbit/s vuorokauden loppuun asti ilman lisäkustannuksia. Elisa Saunalahti Huoleton 4G Premium ja DNA Jämpti -pakettien ylittävä nettiliikenne käytön mukaan 5,58 €/Gt (esim. 2,18 €/400 Mt). MOI:n kotimaassa rajattomalla nettipaketilla paketin ylittävä nettiliikenne käytön mukaan 3,50€/Gt.

Turvallinen päivähinta EU/ETA-alueen ulkopuolella: Telialla on käytössä turvallinen päivähinnoittelu netin käyttöön myös EU/ETA-alueen ulkopuolisiin matkakohteisiin (48 maata) hintaan 4,99 €/päivä sis. 100Mt tai 9,99 €/päivä sis. 100Mt. Päivähinnoittelu pitää huolen siitä, että asiakas on tietoinen päiväkohtaisesti syntyvistä maksuista eikä yllätyslaskuja siten pääse syntymään.

Eniten 4G-yhteyksiä: Telia tarjoaa asiakkailleen 4G-yhteyden yhteensä 57 maassa ulkomailla. DNA:n tiedossa oleva määrä on 15 maata. Elisan ja MOI:n vastaavat lukumäärät eivät ole tiedossa. Tiedot tarkastettu 11.1.2018.
Telia Dot - Puhelinlasku ei yllätä

Puhelinlasku ei yllätä ikinä

Telia Dot -liittymän uusilla datapaketeilla yhteydenpito on rentoa vaikka maailman toiselta puolelta! Tilaat paketin suoraan Telia Dot -sovelluksesta ja näet käytön reaaliaikaisesti matkan aikana.

Lue lisää

Mikä on roaming ja miten se toimii?

Kertaa tietosi roamingista ja tsekkaa miten helppoa puhelimen käyttö on ulkomailla!

Netin käyttö ulkomailla

Mitenkäs niitten asetuksien taas tulikaan olla, jotta netin käyttö eli data roaming sujuu ongelmitta ulkomailla?