Rajattomia mahdollisuuksia ja kasvunpaikkoja

Olemme inspiroiva kasvun paikka, joka tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia uraansa aloitteleville talenteille.

Kesätyöhaku on päättynyt

Vuoden 2021 kesätyöhakumme on päättynyt  – lämmin kiitos kaikille hakijoille! Saimme tuhansia loistavia hakemuksia ja kesätyöpaikkoja pääsimme tarjoamaan lähes kolmellesadalle.

Palaamme jälleen talvella seuraavan vuoden kesätöiden merkeissä. Kesän aikana julkaisemme tällä sivulla blogikirjoituksia, joista pääset lukemaan lisää kesätyöntekijöidemme kokemuksista. Liity myös Telian Kesäduunit -Facebook-ryhmään, jossa voit tutustua tarkemmin meihin työnantajana ja voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Liity ryhmään

Olemme vastuullinen työnantaja

Hyvä hakijakokemus

Eikö puhelin soi? Pidämme sinut ajan tasalla rekryjen etenemisestä sähköpostitse ja Facebookin kesäduuniryhmässä. Olemme ryhmässä vain sinua varten, joten kysy mitä tahansa. We care.

Mielekäs työ

Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Näemme jokaisessa kesätyöntekijässämme tulevaisuuden tekijän pidemmälläkin tähtäimellä, joten saat kehittymismahdollisuuksia ja haasteita ensimmäisestä päivästä lähtien. We dare.

Perehdytys

Et jää yksin. Saat loistavan startin kattavalla perehdytyksellä, joka jatkuu läpi kesän. Tueksesi saat kokeneempien ammattilaisten joukkion, jolta voit aina kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. We care.

Tasapuolisuus

Olet osa Telia-perhettä. Olet tasavertainen työntekijä ja pääset kartuttamaan osaamistasi turvallisessa ympäristössä. Sinulla on kesän aikana käytössäsi samat edut kuin muillakin telialaisilla. We simplify.

#teliakesä

Vastuullinen kesäduuni

Nuorten ammattilaisten kotipesä

Meillä toimii aktiivinen vastavalmistuneiden ja nuorten osaajien verkosto Telia Young Talents eli TYT, joka järjestää hauskoja tapahtumia niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin.

Tutustu toimintaan

Oppilaitosyhteistyö

Teemme myös paljon oppilaitosyhteistyötä suomalaisten kaupallisten ja teknisten korkeakoulujen kanssa.