Rajattomia mahdollisuuksia ja kasvunpaikkoja

Telia on kasvun paikka. Tarjoamme loputtomia mahdollisuuksia uraansa aloitteleville talenteille.

Kesätyöhaku on käynnissä 11.1.–28.2.2021

Meillä on ilo tarjota vuosittain satoja kesätyöpaikkoja nuorille talenteille. Kesätyöpaikkoja on tarjolla eri puolilla yritystämme asiakasrajapinnasta aina vaativiin asiantuntijatehtäviin asti. Olemme monelle opiskelijalle erinomainen väylä työelämään – olitpa sitten ensimmäisen tai viimeisen vuoden opiskelija tai kenties vastavalmistunut.

Vuoden 2021 kesätyöhaku on käynnissä 11.1.–28.2. Tunnistat kesätyöpaikat helposti siitä, että niiden tehtävänimikkeet alkavat sanalla ”kesätyö”. Huom! Jotta näet kaikki avoinna olevat kesätyöpaikat, muista painaa ”näytä lisää” -painiketta.

Avoimet kesätyöt

Voit tutustua meihin tarkemmin työnantajana ja kysyä mieltäsi askarruttavia asioita Facebook-ryhmässämme Telian Kesäduunit. Tuttuun tapaan jaamme siellä myös vinkkejä kesätyöhakuun, joten ota ryhmä seurantaan!

Liity Telian Kesäduunit -ryhmään

Olemme vastuullinen työnantaja

Hyvä hakijakokemus

Eikö puhelin soi? Pidämme sinut ajan tasalla rekryjen etenemisestä sähköpostitse ja Facebookin kesäduuniryhmässä. Olemme ryhmässä vain sinua varten, joten kysy mitä tahansa. We care.

Mielekäs työ

Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Näemme jokaisessa kesätyöntekijässämme tulevaisuuden tekijän pidemmälläkin tähtäimellä, joten saat kehittymismahdollisuuksia ja haasteita ensimmäisestä päivästä lähtien. We dare.

Perehdytys

Et jää yksin. Saat loistavan startin kattavalla perehdytyksellä, joka jatkuu läpi kesän. Tueksesi saat kokeneempien ammattilaisten joukkion, jolta voit aina kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. We care.

Tasapuolisuus

Olet osa Telia-perhettä. Olet tasavertainen työntekijä ja pääset kartuttamaan osaamistasi turvallisessa ympäristössä. Sinulla on kesän aikana käytössäsi samat edut kuin muillakin telialaisilla. We simplify.

#teliakesä

Nuorten ammattilaisten kotipesä

Meillä toimii aktiivinen vastavalmistuneiden ja nuorten osaajien verkosto Telia Young Talents eli TYT, joka järjestää hauskoja tapahtumia niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin.

Tutustu toimintaan

Kansainvälinen Dare Trainee -ohjelma

Haluamme sinun haastavan meidät. Se vaatii sinulta draivia, energiaa ja sitoutumista, mutta vastineeksi saat mahtavan startin urallesi kansaivälisessä firmassa ja pääset työskentelemään ylimmän johdon kanssa heti ensimmäisistä päivistäsi lähtien.

Dare Traineena saat vastuullesi oman projektin siinä maassa, johon sinut on ensisijaisesti palkattu. Samaan aikaan liityt osaksi kansainvälistä ohjelmaamme, jossa vuoden ajan tutustut syvällisesti toimialaamme sekä liiketoimintaamme, otat osaa innovaatioprojekteihin ja työskentelet yhdessä ylimmän johdon kanssa. Saat myös paljon tilaisuuksia jakaa oppimaasi ja kokemuksiasi, tavata muiden maiden Dare Trainee -kokelaita sekä kasvaa ja kehittyä omalla asiantuntija-alueellasi.

Lue lisää

Tutustu Dare Trainee -kokelaisiin

Oppilaitosyhteistyö

Teemme myös paljon oppilaitosyhteistyötä suomalaisten kaupallisten ja teknisten korkeakoulujen kanssa.