Uusi mahdollisuutesi on jo lähellä

Meiltä löydät avoimia työpaikkoja Pohjolan ja Baltian kuumimmista tech-kaupungeista, kuten Helsingistä, Tukholmasta tai Tallinnasta. Telia Carrierin kautta saattaa polkusi kulkea jopa New Yorkiin, Lontooseen tai Berliiniin. Oletko valmis lähtemään matkalle?

Avoimet työpaikat

Tehtävänimike

Maa

Kaupunki

Haku päättyy

Uusia mahdollisuuksia tytäryhtiöissämme

Tytäryhtiömme Telia Cygate kasvaa voimakkaasti ja rekrytoi seuraavan vuoden aikana yli 100 osaajaa vaativiin teknisiin asiantuntija-, arkkitehti- sekä konsulttitehtäviin Espooseen, Helsinkiin, Jyväskylään, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Ouluun, Tampereelle, Lahteen, Kotkaan ja Turkuun.

Cygaten työpaikat

Telian B2B-perheeseen kuuluva Telia Inmics-Nebula on ICT-yritys, jolla on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta. Osaajia tarvitaan jatkuvasti konsultointiin, ylläpitoon, myyntiin ja monipuolisiin teknisen asiantuntijan tehtäviin. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä sekä Tampereella, Turussa, Lahdessa, Oulussa, Vaasassa, Kuopiossa ja Joensuussa.

Inmics-Nebulan työpaikat

Mitä kannattaa huomioida ennen hakemista?

Polkusi meillä

Monien mahdollisuuksien talo

Mahdollisuutesi kasvaa Telialla ovat loputtomat. Moni telialainen on esimerkiksi aloittanut uransa kesätöissä Telia Kaupassa tai asiakaspalvelussamme ja työskentelee nykyään esimerkiksi data-analyytikkona tai osana tuotekehitystiimiämme. Erilaiset tehtävät tarkoittavat toki erilaisia uramahdollisuuksia. Jotkin asiat pysyvät silti samoina huolimatta siitä organisaatiolaatikosta, jonne ensimmäisenä päädyt työskentelemään.

Onnistumisen avaimet

Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme, tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta.

Emme usko tiukkaan hierarkiaan, vaan ihmisiin, jotka kukoistavat itsensä johtamiseen pohjautuvassa kulttuurissa. Muun muassa jatkuvan palautteen antamisen ja coachingin avulla varmistamme, että pysymme oikealla polulla, mutta pystymme tarvittaessa nopeastikin muuttamaan suuntaamme. Työskentelytapamme ovat hyvin joustavia ja vaihtelevat sen mukaan, miten parhaiten pystyt palvelemaan asiakkaitamme ja liiketoimintaamme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Se tarkoittaa, ettei meillä juuri tällä hetkellä ole unelmiesi tehtävää avoinna. Sellaisen avautumista odotellessa, tutustu erilaisiin työtehtäviin, joita meillä haluaisit tulevaisuudessa tehdä.

Seuraa meitä ja matkaamme somessa

Oletko opiskelija?