Avoimet työpaikat

Meiltä löydät avoimia työpaikkoja Pohjolan ja Baltian kuumimmista tech-kaupungeista, kuten Helsingistä, Tukholmasta tai Vilnasta. Oletko valmis lähtemään matkalle?

Näihin tehtäviin etsimme osaajia juuri nyt

Tehtävänimike

Maa

Kaupunki

Haku päättyy

Telia Cygate

WELCOME TO HOME OF EXPERTS

Olemme yritysten ja julkishallinnon kumppani digitaalisen infrastruktuurin pystyttämisestä menestyksen rakentamiseen ja jatkuvuuden vaalimiseen. Siksi tarjoamme kaikki ICT-palvelut yhdestä paikasta. Avainasemassa menestyksessämme ovat nykyiset ja tulevat osaajaamme, joille rakennamme Teliasta huippuasiantuntijoiden kotia - Home of Experts.

Toimintaamme ohjaa vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Täällä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Meillä pääset toimimaan vapaassa ja vastuullisessa työilmapiirissä, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologioiden parissa. 

Suomen parhaat osaajat, Euroopan modernein datakeskus, maailman johtavat teknologiat

Tiesitkö, että Telia on yksi Suomen suurimmista ICT-palveluiden tarjoajista? Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Meillä on vankkaa kokemusta edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja -palveluiden tuottamisesta niin pienille yrityksille kuin globaaleille jäteille.

Tietoturva- ja pilviasiantuntijat hoi!

Panostamme nyt erityisesti tietoturva- ja pilviasiantuntijuutemme kasvattamiseen ja tulemme rekrytoimaan useita alan osaajia eri Telian yksiköihin. Jos haluat olla mukana matkallamme, voit jättää yhteystietosi meille. Rekrytoijamme on sinuun yhteydessä, kun osaamistasi vastaavia työmahdollisuuksia avautuu!

Mitä kannattaa huomioida ennen hakemista?

Polkusi meillä

Monien mahdollisuuksien talo

Mahdollisuutesi kasvaa meillä ovat loputtomat. Moni telialainen on aloittanut uransa kesätöissä Telia Kaupassa tai asiakaspalvelussamme ja työskentelee nykyään esimerkiksi data-analyytikkona tai osana tuotekehitystiimiämme. Erilaiset tehtävät tarkoittavat toki erilaisia uramahdollisuuksia. Jotkin asiat pysyvät silti samoina huolimatta siitä organisaatiolaatikosta, jonne ensimmäisenä päädyt työskentelemään.

Onnistumisen avaimet

Tarvitsemme jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme ihmisiä ja tiimejä, jotka tykkäävät haastaa nykytilannetta, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta.

Emme usko tiukkaan hierarkiaan, vaan ihmisiin, jotka kukoistavat itsensä johtamiseen pohjautuvassa kulttuurissa. Muun muassa jatkuvan palautteen antamisen ja coachingin avulla varmistamme, että pysymme oikealla polulla, mutta pystymme tarvittaessa nopeastikin muuttamaan suuntaamme. Tapamme työskennellä ovat joustavia ja vaihtelevat sen mukaan, miten parhaiten pystyt palvelemaan asiakkaitamme ja liiketoimintaamme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Se tarkoittaa, ettei meillä juuri tällä hetkellä ole unelmiesi tehtävää avoinna. Sellaisen avautumista odotellessa, tutustu erilaisiin työtehtäviin, joita meillä haluaisit tulevaisuudessa tehdä.

Seuraa meitä somessa

#telialainen #teliafinland

Oletko opiskelija?