Avoimet työpaikat

Meiltä löydät avoimia työpaikkoja Pohjolan ja Baltian kuumimmista tech-kaupungeista, kuten Helsingistä, Tukholmasta tai Vilnasta. Oletko valmis lähtemään matkalle?

Näihin tehtäviin etsimme osaajia juuri nyt:

Tehtävänimike

Maa

Kaupunki

Julkaisupäivä

Haku päättyy

  • ...
  • 1
  • ...

Monia mahdollisuuksia IT-asiantuntijoille

Olemme yritysten ja julkishallinnon kumppani digitaalisen infrastruktuurin pystyttämisestä menestyksen rakentamiseen ja jatkuvuuden vaalimiseen. Siksi tarjoamme kaikki ICT-palvelut yhdestä paikasta. Avainasemassa menestyksessämme ovat nykyiset ja tulevat osaajaamme, joille rakennamme Teliasta huippuasiantuntijoiden kotia.

Lue lisää

Etkö löytänyt etsimääsi?

Se tarkoittaa, ettei meillä juuri tällä hetkellä ole unelmiesi tehtävää avoinna. Sellaisen avautumista odotellessa, tutustu erilaisiin työtehtäviin, joita meillä haluaisit tulevaisuudessa tehdä.

Tutustu työnkuviimme

Onnistumisen avaimet

Tarvitsemme jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme ihmisiä ja tiimejä, jotka tykkäävät haastaa nykytilannetta, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta.

Emme usko tiukkaan hierarkiaan, vaan ihmisiin, jotka kukoistavat itsensä johtamiseen pohjautuvassa kulttuurissa. Muun muassa jatkuvan palautteen antamisen ja coachingin avulla varmistamme, että pysymme oikealla polulla, mutta pystymme tarvittaessa nopeastikin muuttamaan suuntaamme. Tapamme työskennellä ovat joustavia ja vaihtelevat sen mukaan, miten parhaiten pystyt palvelemaan asiakkaitamme ja liiketoimintaamme.

Monien mahdollisuuksien talo

Mahdollisuutesi kasvaa meillä ovat loputtomat. Moni telialainen on aloittanut uransa kesätöissä Telia Kaupassa tai asiakaspalvelussamme ja työskentelee nykyään esimerkiksi data-analyytikkona tai osana tuotekehitystiimiämme. Erilaiset tehtävät tarkoittavat toki erilaisia uramahdollisuuksia. Jotkin asiat pysyvät silti samoina huolimatta siitä organisaatiolaatikosta, jonne ensimmäisenä päädyt työskentelemään.

Seuraa meitä somessa

#telialainen #teliafinland

Oletko opiskelija?