Telia Hiomo

Hiomossa kehitämme tuotteitamme, palveluitamme ja toimintaamme aidosti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tule mukaan vaikuttamaan.

Hiomo on kehitysyhteisö asiakkaillemme

Hiomossa uudistamme Teliaa yhdessä asiakkaidemme kanssa, sillä asiakkaan ääni on parasta mitä voimme kuulla. Tule mukaan hiomolaisten joukkoon, ja auta meitä kehittämään kuluttajille suunnattuja palveluitamme, tuotteitamme ja toimintaamme paremmaksi.

Pääset testaamaan Hiomossa parannuksia ja uudistuksia, joita olemme työstäneet asiakaspalautteista intoutuneena. Toisinaan ennen ratkaisun ehdottamista meillä on myös tarve lisätä tietoamme, jolloin käännymme teidän Hiomon jäsenten puoleen kuulemaan näkemyksiänne asiasta.

Liity siis Hiomoon ja anna äänesi kuulua!

Tutustu ja liity

Näin Hiomo toimii

Hiomo on osa Telia Yhteisöä. Mukaan Hiomoon ovat tervetulleita niin uudet käyttäjät kuin vanhat Yhteisö-konkaritkin. Tutustu Yhteisöön

Usein kysyttyä Hiomosta

Miksi Hiomoon kannattaa liittyä?

Hiomossa pääset vaikuttamaan kuluttajille suunnattuihin palveluihimme sekä keskustelemaan asiantuntijoidemme ja kehittäjiemme kanssa. Hiomon kautta saat siis myös suoran väylän heihin, jotka tietävät ja vaikuttavat Telialla asioihin. Hiomossa voit myös keskustella toisten käyttäjien kanssa, lukea ja kommentoida heidän mietteitään ja kehittää yhdessä ideoista entistä parempia. Järjestämme toisinaan myös erilaisia arvontoja tehtäviin osallistuneiden kesken.

Jos siis osallistuminen, testaaminen ja palautteen antaminen on sinun juttusi, niin Hiomo on paikka sinulle.

Miten liityn Hiomoon?

Hiomo toimii Telia Yhteisön keskustelufoorumilla, jossa se on oma piilotettu osionsa. Jotta voimme avata sinulle pääsyn Hiomoon, tarvitset Yhteisön käyttäjätunnuksen. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, voit luoda sen vaikka heti.

Luo käyttäjätunnus

Kun sinulla on Yhteisön käyttäjätunnus, voit hakea mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Lue lisää

Mikä on Telia Yhteisö?

Telia Yhteisö on paikka nykyisille sekä mahdollisesti tuleville asiakkaillemme. Yhteisön sivustolla on keskustelufoorumi, jossa voit jutustella muiden käyttäjien kanssa ja saada neuvoja sekä suosituksia esimerkiksi laitehankintoihin tai ongelmatilanteiden ratkomiseen. Foorumilla voit myös kertoa kokemuksistasi Teliasta. Yhteisön sivustolla on myös artikkeleita, joista opit lisää tuotteistamme, uutuuksista ja tulevista jutuista ja löydät esimerkiksi uutuuslaitteiden esittelyjä.

Tutustu Yhteisöön

Miten Hiomo liittyy Telia Yhteisöön?

Koska Yhteisön foorumilla keskustellaan tälläkin hetkellä tuotteistamme ja palveluistamme, on luontevaa että Hiomokin löytyy samasta paikasta. Hiomo on oma piilotettu keskusteluosionsa Yhteisön keskustelufoorumilla ja se näkyy vain muille hiomolaisille. Jotta voimme avata sinulle pääsyn Hiomoon, sinun tulee olla siis myös Telia Yhteisön jäsen. 

Uskomme, että Hiomon tehtävien lisäksi löydät mielenkiintoista luettavaa Yhteisön keskustelufoorumin julkisista keskusteluista sekä artikkeleista, ja tämä on toinen syy jonka vuoksi halusimme rakentaa Hiomon osaksi Yhteisöä.

Millaisia tehtäviä Hiomossa järjestetään?

Tyypilliset tehtävät ovat lyhyitä kyselyitä ja äänestyksiä, jotka voi suorittaa netin välityksellä. Järjestämme ajoittain myös testejä ja haastatteluja niin netissä kuin livenäkin.

Koska Hiomo toimii keskustelufoorumilla, niin järjestämme usein myös keskusteluja, joissa käyttäjät pääsevät juttelemaan vaihtuvista aiheista keskenään sekä telialaisten kanssa.

Kuinka usein Hiomossa järjestetään tehtäviä?

Järjestämme noin 1–2 uutta tehtävää kuukaudessa. Voit osallistua niin moneen tehtävään kuin haluat. Toivomme kuitenkin, että olet innokas osallistumaan mahdollisimman moneen tehtävään koska mitä useampi osallistuu, sitä useamman käyttäjän mielipide ja palaute tulee kuulluksi.