Meidän kaikkien turvaverkko

Turvallisuuden merkitys mobiiliverkoissa kasvaa vauhdilla. Siksi me rakennamme mobiiliverkkoa ainoastaan kotimaisen kumppanin, Nokian kanssa.

Kotimainen on turvallinen

Kaikki data jota käytät ja tuotat, kulkee operaattorin tarjoaman verkon kautta – valokuvat,  pankkitoiminnot, seurustelu, opinnot. Mitä enemmän yhteiskunnan toimintoja siirtyy verkkoon, sitä tärkeämpiä ovat verkon luotettavuus, toimintavarmuus ja tietoturvallisuus. 

Lue kirjoitus – kotimaisuus tarkoittaa liittymäkaupoilla tietoturvaa

Siksi ulkomaisen teknologian sijasta rakennamme turvallista 5G-verkkoa yhdessä kotimaisen kumppanin, Nokian kanssa. Turvaamalla verkon, turvaamme muistomme ja tulevaisuutemme – ihmisten, yritysten ja valtioiden väliset yhteydet ja toiminnat. Jos verkko kaatuu, yhteys ihmisiin katkeaa. Silloin verkon hinta ja nopeus ovat toissijaisia asioita.

 
Kirjailija Tuomas Kyrö pohtii videolla turvaverkon merkitystä.

Olet tutkitusti laadukkaassa verkossa

Asiakkaanamme surffaat tutkitusti laadukkaassa verkossa: voitimme jälleen huippulaatu-kategorian mobiiliverkkojen käyttökokemusta mittaavassa tutkimuksessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sinulle sitä, että erinomaista suorituskykyä vaativat palvelut, kuten HD-tason videon katselu, videoneuvottelu ja mobiilipelaaminen, pyörivät verkossamme laadukkaasti – ja turvallisesti. 

Opensignalin riippumaton tutkimus perustuu 1.2.–1.5.2023 tehtyihin mobiilimittauksiin.

Tutustu tuloksiin (ENG)

Turvaverkko on yhteinen asia

Turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta. Turvaverkolla tarkoitamme ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan digitaalista turvallisuutta ylläpitävää kokonaisuutta. Rakennamme sitä yhdessä muiden turvallisuustoimijoiden kanssa.

Turvallinen arki

Ajankohtaiset kriisit ovat ravistelleet suomalaisten turvallisuuden tunnetta. Myös digitalisaatio tuo mukanaan epävarmuutta ja erilaisia tietoturvauhkia – me kaikki haluamme tuntea olevamme turvassa, kun ostamme mobiililipun, käytämme verkkopankkia tai olemme yhteydessä lähimmäisiimme. Haluamme, että lapsemme on turvassa netissä surffatessaan.

Kun rakennamme verkkoa yhdessä kotimaisen kumppanin kanssa, varmistamme, että tietomme pysyvät täällä Suomessa. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tarpeelliset tietoturvapalvelut ja asiantuntijuuden turvalliseen arkeen ja liiketoiminnan jatkuvuuteen.

Lue lisää

Aivotutkijan vinkit turvallisempaan oloon

Kotimaisen verkkoteknologian valitseminen kannatti

Digitaalinen vanhemmuuspakkaus suojaa lapsen netinkäyttöä
 

Turvallinen yhteiskunta

Verkko ja palvelut muodostavat sen digitaalisen selkärangan, jonka varassa yhteiskunnan tärkeimmät toiminnot pyörivät. Jokainen meistä on riippuvainen näiden palveluiden turvallisuudesta ja siksi otamme roolimme kriittisen infrastruktuurin toimittajana hyvin vakavasti.

Kotimaisten, turvallisten mobiiliverkkojen lisäksi olemme rakentaneet Telia Helsinki Data Centerin, joka on yksi Pohjoismaiden tietoturvallisimmista rakennuksista sekä tarjonneet vuosikymmenien ajan niin suuryrityksille kuin turvallisuuskriittisille viranomaisille luotettavia yhteyksiä. 

Lue lisää

Mobiiliverkko kansallisen turvallisuuden keskeinen osa

Telia Helsinki Data Center täyttää tiukimmatkin turvallisuuskriteerit

SOC-tietoturvakeskus seuraa ICT-ympäristöjä kellon ympäri
 

Yhteydet kuluttajille

Turvallisessa ja kotimaisessa 5G-verkossa kelpaa surffata, nauttia viihteestä ja olla yhteydessä läheisiin.

Verkot ja yhteydet yrityksille

Yritysverkkomme takaavat yrityksesi toimintavarmuuden liiketoimintaympäristön muutoksissa.