5G-liittymät ovat täällä

Tilaa kotimainen ja huippunopea 5G-liittymä puhelimeen tai kodin netiksi – saat mukaan C Moren leffat ja sarjat vuodeksi veloituksetta.

5G-puhelinliittymät

Kotimaisessa 5G-verkossa kelpaa surffata, nauttia viihteestä ja olla yhteydessä läheisiin. 5G tekee netin käytöstä puhelimella sukkelaa, olitpa sitten innokas pelaaja, somen käyttäjä tai muuten vain ahkera selailija.

Rajaton 5G 300 M

Kaikki irti laitteestasi – rajattomasti
5G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 32 Gt /kk
Voit tilata 5G-liittymän mukana C Moren 12 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

Rajaton 5G 450 M

Kaikki irti laitteestasi – nyt myös 5G-verkossa
5G-verkon maksiminopeus 450 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 41 Gt /kk
Voit tilata 5G-liittymän mukana C Moren 12 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

Rajaton 5G 1000 M

Uuden sukupolven 5G-superliittymä
5G-verkon maksiminopeus 1000 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 45 Gt /kk
Voit tilata 5G-liittymän mukana C Moren 12 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

C More 12 kk:n ajaksi 0 €

C More tarjoaa mielettömän sarja- ja leffavalikoiman, jota voit katsella C More -sovelluksella puhelimella ja tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Kuvan siirtäminen isolle TV-ruudulle on mahdollista myös mm. Chromecastilla tai AirPlaylla. Katso vaikka nämä:

  • Kaikki C Moren kotimaiset alkuperäissarjat, kuten Made in Finland, Harjunpää, Hautalehto, Onnela, Sunnuntailounas ja Rantabaari
  • Kansainvälisiä huippusarjoja kuten Kardashianit, Emmerdale, Love Island UK
  • Tuhansia tunteja brittidraamaa, kuten Pokka pitää, Konttori, The Cleaner ja Hakekaa kätilö!
  • Suosikkielokuvia
  • Kattava valikoima lastenohjelmia – nähtävillä niin vanhat klassikkosarjat kuin uudet suosikit
  • MTV3:n, Subin ja AVAn TV-ohjelmia ja esimerkiksi Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen aina maanantaisin

Tuotteeseen ei sisälly urheilua. C More ensimmäiset 12 kk veloituksetta (arvo 107,40 €), jonka jälkeen etuhintaan 8,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk, etu 4 €/kk).

Paras nopeus myös 4G-verkossa

Vaikka 5G-verkkomme kattaa jo yli puolet Suomessa asuvista, on yhä alueita joissa 5G-verkkoa ei vielä ole. Tällöin 5G-liittymämme toimivat alueella saatavilla olevassa verkossa, parhaalla nopeudella.

Liittymissä ei määräaikaisuutta

Liittymät eivät ole määräaikaisia, vaan saat 12 tai 24 kuukautta kestävän etuhinnan liittymääsi.

Kun etuhinta on päättymässä, ilmoitamme sinulle siitä tekstiviestillä.

Parempi käyttökokemus viiveettömyyden ansiosta

Viive, vasteaika tai ping tarkoittaa aikaa, joka joltain ohjattavalta asialta tai esineeltä menee reagointiin. 5G:n viive on olematon ja sen ansiosta esimerkiksi pelaaminen tai auton ohjaus liikenteen seassa on mahdollista reaaliajassa, ilman viivettä.

Enemmän nopeutta, vähemmän ruuhkaa

Nopeampi netti tarkoittaa, että kuvat ja elokuvat, videot ja muu sisältö ja tiedostot siirtyvät ja latautuvat nopeasti, jopa 10x nopeammin kuin 4G-verkossa. Myös 5G-verkon kapasiteetti on 5G-verkkoa suurempi, eli käytännössä useampi käyttäjä mahtuu saman tukiaseman verkkoon. Tämä tarkoittaa vähemmän ruuhkaisaa verkkoa.

Sisältöjen parempi kuvanlaatu ja katselukokemus ilman pätkimistä

5G:n tuoma nopeampi netti mahdollistaa teräväpiirtokuvan lähettämisen älypuhelimiin. 5G-yhteyden viiveettömyys vähentää latautumisen ja pätkimisen minimiin.

5G-netti kotiin

Kodin 5G-laajakaista on uuden sukupolven supernopea mobiililaajakaista. Se ei hyydy kovassakaan käytössä, vaan tarjoaa vakaan nettiyhteyden niin etätöihin, kuin viihtymiseenkin.

C More -edut Telian liittymäasiakkaille

5G:n tilaajalle C More 12 kk 0 €

Kun sinulla on meiltä 5G-puhelinliittymä tai 5G-laajakaista, saat C Moren vuodeksi veloituksetta (norm. 8,95 €/kk).

Tutustu

5G-nopeus

Tiesitkö, että Suomi on ensimmäisiä 5G-aikaan siirtyneitä maita maailmassa?

Muistat ehkä selkeän eron siirryttäessä 3G-verkosta 4G-verkkoon? Erilaiset sisällöt latautuivat aiempaa nopeammin ja videoiden katselukokemus koheni, kun pätkiminen väheni parantuneen yhteysnopeuden ansiosta. Huippunopea 5G-verkko on vielä huomattavasti 4G-verkkoa nopeampi.

Mikä on 5G? Sen lisäksi että 5G-nopeus tulee olemaan moninkertainen verrattuna nykyiseen 4G-verkon nopeuteen, on 5G-verkon etuina sen pienempi latenssi sekä parempi luotettavuus.

5G-verkon 4G-verkkoa moninkertaisesti pienempi latenssi, eli viiveaika, mahdollistaa esimerkiksi saumattomat pelikokemukset. Pienempi latenssi mahdollistaa myös aiempaa paremmin erilaisten laitteiden etäyhteyden muodostamisen toisiinsa. 5G-netin 4G-nettiin verrattuna huomattavasti parempi luotettavuus puolestaan tekee erityisen raskaidenkin sovellusten käytöstä varmempaa, kun käyttökatkot ovat minimissä.

5G-liittymät

5G-liittymän avulla saat kaiken irti 5G-laitteestasi! Esimerkiksi 5G-puhelinliittymällä surffaat kotimaassa rajattomasti jopa hurjalla 1000 Mbit/s nopeudella 5G-verkossa. Huomioithan, että 5G-yhteyksien saatavuus on vielä rajattua. Uusi 5G-verkko kuitenkin laajenee jatkuvasti.

5G-puheliittymä tarvitsee kumppanikseen 5G-puhelimen. Löydät meiltä esimerkiksi HuaweinSamsunginOnePlussan, Xiaomin ja Motorolan 5G-mallit.

Meiltä löydät myös 5G-mobiililaajakaistat ja 5G-prepaidit, jotka tarjovat samaa huikeaa nopeutta kuin 5G-puheliittymät. Jotta voit hyödyntää 5G-mobiililaajakaistaasi, tarvitset myös 5G-päätelaitteen.

Mobiililiittymien lisäksi voit saada huippunopean 5G-netin kotiisi. 5G-laajakaista kotiin on loistava valinta, jos tarvitset paljon kaistaa, mutta kotiisi ei ole vielä saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa.

Yhteys kotiin kiinteä 5G asennuspalvelu

Tuotteeseen kuuluva asennuspalvelu varmistaa parhaan mahdollisen yhteyden. Asentaja mittaa parhaan paikan johon ulkoyksikkö kannattaa sijoittaa, kiinnittää sen kiinteistön ulkoseinään ja yhdistää seinän läpi vietävällä kaapelilla sisätilan reitittimeen josta jaat nettiyhteyden kaikille kodin laitteille. Ulkoyksikön myötä 5G-signaali ei pääse vaimenemaan talon seinän vaikutuksesta ja tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden kotikäyttöön.

Yhteys kotiin kiinteä 5G -hintatiedot

Liittymissä 24 kk määräaikainen sopimus. Liittymä ja asennus 24 kk maksuajalla.

  • L-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1284,60 €
  • XL+-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1452,72 €
  • XXL-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1572,72 €