Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

SaiPan ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
SaiPan ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki SaiPan pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään SaiPan peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki SaiPan pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki SaiPan ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso Saipan pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

kausi 2020-2021: SaiPa

Rehdin päävalmentajansa Tero Lehterän johdolla uuteen kauteen lähtevä SaiPa luottaa tuttuihin kujeisiin: vahva ja urheilullinen neljän kentän Liiga-joukkue taistelee tahdolla ja tappuralla illasta toiseen, eikä päästä Lappeenrannan-visiitille piipahtavaa vastustajaansa helpolla.

SaiPa vahvistuu alkavalle kaudelle isolla nimellä, kun Pietarin SKA:sta siirtyvä huippusentteri Jarno Koskiranta liittyy karjalaiskatraaseen. Slovakkitykki Tomas Zaborsky pukee jälleen keltanutun ylleen, ja tulitukea antavat muun muassa HPK:sta siirtyvä Filip Krivosik, Elmeri Kaksonen ja Joni Nikko.

Tutustu tämän kauden SaiPa-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

lappeenrannan SaiPa

Perinteikäs lappeenrantalaisseura Saimaan Pallo eli SaiPa lukeutuu Liigan viime kausien piristysruiskeisiin. Ulkomaalaisvahvistuksissaan monesti onnistunut ja suurella sydämellä pelaava, tasapainoinen keltamusta ryhmä on tarjonnut vakuuttavan haasteen monelle suuremmalla budjetilla ja nimekkäämmällä miehistöllä Kisapuistoon saapuneelle vastustajalleen.

Alkava kausi on ”sputnikeille” jo seuran 46. pääsarjatasolla, mutta mitalipelit ovat kiertäneet SM-debyyttinsä vuonna 1959 tehnyttä seuraa kaukaa: kaapissa komeilee vain yksi pölyinen pronssi vuodelta 1966.

Vuonna 1948 perustettu SaiPa oli alunperin jää- sekä jalkapalloon keskittynyt seura. Jääkiekko valtasi kuitenkin nopeasti tilaa seuran toiminnasta tultuaan mukaan lajitarjontaan vuoden 1954 aikana.

Miten SaiPa pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

 

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport