Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

SaiPa-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kausi 2019-2020: SaiPa

Perinteikäs lappeenrantalaisseura Saimaan Pallo eli SaiPa lukeutuu Liigan viime kausien piristysruiskeisiin. Ulkomaalaisvahvistuksissaan monesti onnistunut ja suurella sydämellä pelaava, tasapainoinen keltamusta ryhmä on tarjonnut vakuuttavan haasteen monelle suuremmalla budjetilla ja nimekkäämmällä miehistöllä Kisapuistoon saapuneelle vastustajalleen. Alkava kausi on ”sputnikeille” jo seuran 45. pääsarjatasolla, mutta mitalipelit ovat kiertäneet SM-debyyttinsä vuonna 1959 tehnyttä seuraa kaukaa: kaapissa komeilee vain yksi pölyinen pronssi vuodelta 1966.

Rehdin päävalmentajansa Tero Lehterän johdolla uuteen kauteen lähtevä SaiPa luottaa tuttuihin kujeisiin: vahva ja urheilullinen neljän kentän joukkue taistelee tahdolla ja tappuralla illasta toiseen, eikä päästä Lappeenrannan-visiitille piipahtavaa vastustajaansa helpolla.

SaiPa saa alkavalle kaudelle nimekkäitä vahvistuksia hyökkäykseensä, kun Tapparasta siirtyvä slovakkitykki Tomas Zaborsky sekä liigajäille palaava kokenut sentteri Teemu Ramstedt pukevat keltanutun ylleen. Karjalaisten kapteenina alkavallakin kaudella häärää seuralegenda Ville Koho, jonka valvovan katseen alla alisuorittamista ei katsota läpi sormien.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

 

SaiPa-passi

Katso SaiPan kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
19,90 €/kk
Kun SaiPan pelit loppuvat, hinta 0 €/kk.

Liiga-passi

Haluatko sittenkin koko Liigan? Kaikkien joukkueiden kaikki pelit vain 5 € lisähintaan.
24,90 €/kk
Kesätauon ajan 0 €/kk

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa SaiPa-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liiga-passiin, päivitys tapahtuu automaattisesti kun tilaat Liiga-passin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, niin sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa SaiPan ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa SaiPa-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja paketteja voi katsoa myös suoraa selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.