Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Helppoa ja turvallista?

Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

sähköistä henkilöllisyytesi

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppo tapa todistaa henkilöllisyytesi netissä. Tunnistautuminen hoituu hetkessä omalla kännykällä, valitsemillasi tunnusluvuilla. Allekirjoita sähköiset sopparit ja shoppaa sujuvammin!

Monta syytä mobiilivarmentamiseen

Sähköistä henkilöllisyytesi

Ota mobiilivarmenne maksutta käyttöön verkkopalvelussasi.

Tunnusluku hukassa?

Jos unohdit tai kadotit tunnuslukusi, voit luoda uuden heti.

Luo uusi tunnusluku

Tsekkaa tarkemmat ohjeet

Turvapaketti – Tietoturva

Valitse sinulle sopivin turva

Valikoimastamme löydät kaikki tietoturvapalvelut laitteidesi sekä yksityisyytesi ja tietojesi suojaamiseen netissä. Onko Turvapaketti, Freedome VPN, eVakuutus vai Mobiilivarmenne juuri sinulle sopivin turva?

Tutustu tietoturvapalveluihin
                                                                                                                   

Lue lisää mobiilivarmenteesta!

Uusi EU-laki: Jatkossa tarvitset mobiilivarmenteen, kun maksat tavaroita tai palveluita puhelinlaskulla
Sadattuhannet suomalaiset ostavat puhelinlaskulle tuotteita tai palveluita. Syyskuun puolivälissä astuu voimaan uusi maksupalveludirektiivi, joka vaikuttaa kaikkeen maksamiseen – myös puhelinlaskuilla tehtäviin ostoksiin.
Ari Hakalan ryhmä kehitti palvelun, joka vielä hetki sitten olisi ollut laiton – palkittiin nyt Euroopan parhaana hankkeena
Ari Hakalan näpeissä kimaltelee palkintopysti, josta miljoonat suomalaiset saavat olla iloisia. Hakalan ryhmä kehitti Euroopan sujuvimman tavan liittää digitaalinen vahva tunnistautuminen verkkopalveluihin, mutta sitä ennen lainsäädännön piti muuttua ja pankkien hävitä raivoisa sota.
Sähköisiä vaaleja saadaan vielä odottaa
Suomessa sähköistä äänestämistä ei pidetä vielä riittävän turvallisena vaihtoehtona. Virossa taas on äänestetty netissä vuodesta 2005 asti. Miten Viro on vastannut nettiäänestyksen turvallisuushaasteisiin?
Lääkekopteri on digiapteekkarin toivelistalla
Apteekkari Marjo Rajamäki palvelee sodankyläläisiä sekä kivijalkaliikkeessä että verkossa. Verkkoapteekin tuotteet kulkevat asiakkaille tarvittaessa vaikka kirjastoauton kyydissä. Asiakas voi tunnistautua palveluun Mobiilivarmenteella.
"Uusi munuainen pelasti elämäni"
Pielavedellä asuva 47-vuotias Kirsi Rajasuo sai kolmetoista vuotta sitten uuden munuaisen – ja sen myötä uuden elämän. Parhaillaan yli 500 ihmistä Suomessa odottaa elinsiirtoa. Rajasuo kannustaakin kaikkia laatimaan elinluovutustahdon. Kerromme, kuinka voit tehdä sen kätevästi netissä.
Virosta tuli tärkeä identiteettiherätys
Jopa 750 000 sähköistä henkilökorttia jouduttiin sulkemaan muutama viikko sitten Virossa tietoturvariskin vuoksi. Tapaus on lajissaan ensimmäinen maailmassa ja jokaisen suomalaisenkin kannalta merkittävä.
Näytä lisää