Telia Helppi -tukipalvelu

Telia Helppi tarjoaa henkilökohtaista tukea teknisissä käyttöönotto- ja ongelmatilanteissa.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille. Näytä yritysasiakkaiden ohje.

Telia Helppi -tukipalvelu auttaa sinua selvittämään tietotekniset ongelmat. Helpin osaavat asiantuntijat ovat apunasi tietokoneisiin, älypuhelimiin, tabletteihin, viihde-elektroniikkaan sekä internetiin liittyvissä asennus-, käyttö-, opastus- ja ongelmatilanteissa.

Helppiläiset auttavat ja opastavat sinua puhelimitse tai paikan päällä sinun luonasi.

Tutustu Helppiin

Helpin tarjoamat palvelut

Telia Helppi on palvelukokonaisuus, jonka tehtävään kuuluu tehdä palveluiden ja laitteiden käyttöönotosta ja käytöstä helppo ja miellyttävä kokemus jokaiselle.

Autamme esimerkiksi, kun ohjelmistot eivät toimi, tarvitset opastusta laitteen käytössä, ohjelmistojen asennukset/päivitykset eivät ole sinun juttusi tai oma kiinnostuksesi teknisten pulmien parissa painimiseen ei riitä.

Tutustu palveluihin

Näin tavoitat Helpin
Puhelintuki

Palvelemme puhelimitse 0600 10 100 (2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm). Arkisin olemme tavoitettavissa klo 8–20 ja lauantaisin klo 9–16.30.

Tarvittaessa voimme ottaa yhteyttä kätevästi etätukisovelluksen kautta puhelimeesi, tablettiisi tai tietokoneeseesi. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Voit vain katsella, kun asiantuntijamme hoitaa tilanteen kuntoon päätelaitteellasi vaivattomasti. Sovellus on saatavilla Mac-, Windows-, iOS- ja Android-laitteille.

Lataa etätukisovellus

Lähituki

Voit tilata Helpin asiantuntijan myös kotikäynnille. Jos haluat Telia Helpin asentajan käymään kotonasi laitteiden luona, tilaa lähitukikäynti valitsemalla sivulla ensin tuote ja sitten palvelualue syöttämällä postinumero.

Onko sinulla palautetta tai kysymyksiä Helppi-palvelusta?

Jos sinulla on kysyttävää Helpin laskutukseen liittyen, otathan yhteyttä laskultasi löytyvään asiakaspalvelun yhteystietoon. Löydät Helpin yhteystiedot myös sivulta telia.fi/helppi/yhteystiedot.

Telia Helppi apunasi
Jos tarvitset apua käyttöön ja asennukseen liittyvissä asioissa, soita Telia Helppiin. Palvelemme sinua arkisin klo 8–20 ja arkilauantaisin klo 9–16.30. Voit myös varata asennusajan haluamallesi ajankohdalle.
0600 10 100
(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)
Lue lisää Telia Helpistä
Lisää samasta aiheesta

Telia Yhteyspiste -palvelun ohjeet

Ota yhteyttä

Telia Helppi

Helppi tarjoaa kattavat ratkaisut tietotekniikkapulmiin – liittymien, laitteiden ja palvelujen asennuksen sekä käyttötuen.

 0600 10 100

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)

Helppi auttaa esimerkiksi laitteiden käyttöönotossa, asentamisessa ja päivittämisessä puhelimitse tai paikan päällä. Jos tekniikka temppuilee, asia ratkeaa usein nopeasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkomme ongelmat ja opastamme sinua kuin olisimme vieressäsi.

Lue lisää Helpistä

Varaa soittoaika

Ma–pe 8–20, la 9–16.30.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Telia somessa

Asiakaspalvelutiimimme tavoitat Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.