Liigaa peli kerrallaan

Yksittäisiä Liiga-pelejä voit ostaa katsottavaksi Telia TV:n käyttöliittymän kautta. Yhden runkosarjan Liiga-ottelun hinta on 9,90 €.
Enemmän Liigaa? Liittymäasiakkaille Liiga etuhintaan C More -suoratoistopalvelussa alk. 32,95 €/kk.
Lue lisää

Osta yksittäisiä Liiga-pelejä

Käytkö yleensä matseissa areenalla ja haluat nyt katsoa yksittäisen vieraspelin? Tai onko lätkäfiilistä pursuava kaveriporukkasi tulossa kohta illanviettoon? Saat kotikatsomon nopeasti pystyyn ottamalla käyttöön maksuttoman Telia TV sovelluksen ja ostamalla haluamasi Liiga-ottelun selaimella osoitteesta tv.telia.fi, jonka jälkeen voit katsoa pelin sovelluksesta tai selaimesta. Jos sinulla on Telia TV digiboksi, voit ostaa yksittäisen pelin suoraan TV:n käyttöliittymästä. Liiga-pelit ovat katsottavissa 48 tunnin ajan pelin alun jälkeen.

Näin ostat yhden Liiga-pelin Telia TV:stä

Sinulla on jo Telia TV

Jos sinulla on Telia TV digiboksi*, osta peli suoraan TV:n käyttöliittymästä. Tulevat Liiga-matsit löydät Urheilu-osiosta.

Telia TV sovellukseen voit ostaa pelin selaimessa kirjautumalla Telia TV -tunnuksillasi osoitteessa tv.telia.fi. Mene Urheilu-osioon, valitse haluamasi peli ja valitse "Osta". Tämän jälkeen voit katsoa pelin sovelluksesta tai selaimesta.

Yhden runkosarjan Liiga-ottelun hinta on 9,90 €. Maksu veloitetaan laskulla.

* Yksittäisiä Liiga-pelejä ei voi ostaa SDMC DV8919 -mallisella digiboksilla, joka toimii Android TV -käyttöjärjestelmällä.
 
Sinulla ei ole vielä Telia TV:tä
  1. Tilaa maksuttomat Telia TV sovelluksen tunnukset verkkokaupastamme. Varaa kuitenkin ensimmäisellä kerralla hetki aikaa ennen pelin alkua, jotta ehdit ottaa Telia TV:n käyttöön ja valita haluamasi pelin.
  2. Kirjaudu selaimella Telia TV -tunnuksillasi osoitteessa tv.telia.fi. Mene Urheilu-osioon, valitse haluamasi peli ja valitse "Osta". Tämän jälkeen voit katsoa pelin sovelluksesta tai selaimesta.

Yhden runkosarjan Liiga-ottelun hinta on 9,90 €. Maksu veloitetaan laskulla.

Katso Liigaa isolta ruudulta Chromecastilla ja Apple TV:llä

Katso ostamasi Liiga-ottelu

Telia TV digiboksilla tai Telia TV sovelluksella:

✓ nettiselaimella osoitteessa tv.telia.fi tai
✓ lataa Telia TV sovellus laitteesi sovelluskaupasta
✓ Chromecastilla ja Apple TV:llä

Ostamasi pelit ovat katsottavissa Telia TV:n Urheilu-osiossa 48 tuntia pelin alun jälkeen, ja niissä on vihreä Ostettu-merkintä.