Osta yksittäinen Liiga-peli

Yksittäisiä Liiga-pelejä voit ostaa katsottavaksi suoraan Telia Play -palvelusta. Yhden Liigan playoffs-ottelun hinta on 13,90 €.

Enemmän Liigaa? Liittymäasiakkaillemme Liiga etuhintaan MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa alk. 31,95 €/kk.
Lue lisää

Liigaa ottelu kerrallaan

Käytkö yleensä matseissa areenalla ja haluat nyt katsoa yksittäisen vieraspelin? Tai onko lätkäfiilistä pursuava kaveriporukkasi tulossa kohta illanviettoon? Laita kotikatsomo nopeasti pystyyn ostamalla yksittäinen Liiga-ottelu osoitteesta teliaplay.fi. Liiga-pelit ovat katsottavissa 48 tunnin ajan pelin alun jälkeen. Katso tarkemmat ohjeet alta.

Näin ostat yhden Liiga-pelin Telia Play -palvelusta

Sinulla on jo Telia Play -sovellus tai -boksi
  1. Mene osoitteeseen teliaplay.fi ja kirjautudu sisään Telia Play -tunnuksillasi
  2. Mene Urheilu-osioon, valitse haluamasi Liiga-peli ja valitse "Osta"
  3. Tämän jälkeen voit katsoa pelin haluamallasi laitteella Telia Play -sovelluksella, tietokoneen selaimella tai Telia Play -boksilla.

Yhden Liigan playoffs-ottelun hinta on 13,90 €. Maksu veloitetaan laskulla.

Venhemmilla Arris-merkkisillä digiboksilla yksittäsen Liiga-pelin ostaminen onnistuu suoraan digiboksilta.
 
Sinulla ei ole vielä Telia Play -palvelua
  1. Tilaa maksuttomat Telia Play -sovelluksen tunnukset verkkokaupastamme. Varaa kuitenkin ensimmäisellä kerralla hetki aikaa ennen pelin alkua, jotta ehdit ottaa Telia Playn käyttöön ja valita haluamasi pelin.
  2. Kirjaudu selaimella Telia Play -tunnuksillasi osoitteessa teliaplay.fi. Mene Urheilu-osioon, valitse haluamasi Liiga-peli ja valitse "Osta". Tämän jälkeen voit katsoa pelin Telia Play -sovelluksella tai tietokoneen selaimella.

Yhden Liigan playoffs-ottelun hinta on 13,90 €. Maksu veloitetaan laskulla.

Liigaa isolta ruudulta Chromecastilla ja Apple TV:llä

Katso ostamasi Liiga-ottelu

Telia Play -boksilla tai Telia Play -sovelluksella:

✓ nettiselaimella osoitteessa teliaplay.fi tai
✓ lataa Telia Play -sovellus laitteesi sovelluskaupasta
✓ Chromecastilla ja Apple TV:llä

Ostamasi pelit ovat katsottavissa Telia Playn Urheilu-osiossa 48 tuntia pelin alun jälkeen, ja niissä on vihreä Ostettu-merkintä.

 

Älytelevision sovellus

Tee ensin yksittäisen Liiga-pelin osto selaimella osoitteessa teliaplay.fi. Jos käytössäsi on LG- tai Android-älytelevisio, voit katsella älytelevision Telia Play -sovelluksen kautta tilaamiasi sisältöjä. Käytä kirjautumiseen Telia Play -sovelluksen tunnuksiasi.

Ohjeet Telia Play -sovelluksen käyttöönottoon älytelevisioille

Puhelimet ja tabletit

Tee ensin yksittäisen Liiga-pelin osto selaimella osoitteessa teliaplay.fi ja katso Liiga-matseja missä ja milloin vain puhelimellasi tai tabletillasi Telia Play -sovelluksella. Telia Play -sovellus toimii Android-puhelimissa ja tableteissa sekä iPhoneissa ja iPadeissa. Käytä kirjautumiseen Telia Play -sovelluksen tunnuksiasi.

Lataa Telia Play -sovellus omalle laitteellesi:

Google Play

App Store

Tarkat laitevaatimukset

Tietokone

Voit ostaa ja katsella yksittäisiä Liiga-otteluita selaimella osoitteessa teliaplay.fi. Käytä kirjautumiseen Telia Play -sovelluksen tunnuksiasi.

Tarkat selainvaatimukset

Chromecast / Apple-TV

Tee ensin yksittäisen Liiga-pelin osto selaimella osoitteessa teliaplay.fi. Jos käytät Apple TV:tä tai Chromecastia, voit peilata Telia Play -sovelluksen kuvan mobiililaitteesta tai tietokoneelta suoraan TV-ruudullesi. Käytä kirjautumiseen Telia Play -sovelluksen tunnuksiasi.

Telia Playn käyttäminen Chromecastilla
Telia Playn käyttäminen Apple TV:llä

Telia Play -boksi

Tee ensin yksittäisen Liiga-pelin osto osoitteessa teliaplay.fi. Jos käytössäsi on Telia Play -boksi*, voit katsella ostamaasi Liiga-ottelua myös digiboksin kautta.

Lue lisää Telia Play -boksista

*Vanhemmilla Arris-digibokseilla voit ostaa yksittäisen Liiga-pelin myös suoraan digiboksilta.