Liigaa peli kerrallaan

Yksittäisiä Liiga-pelejä voit ostaa katsottavaksi Telia Playn käyttöliittymän kautta. Yhden runkosarjan Liiga-ottelun hinta on 9,90 €.
Enemmän Liigaa? Liittymäasiakkaille Liiga etuhintaan C More -suoratoistopalvelussa alk. 1 kk € 0, jonka jälkeen 32,95 €/kk.
Lue lisää

Osta yksittäisiä Liiga-pelejä

Käytkö yleensä matseissa areenalla ja haluat nyt katsoa yksittäisen vieraspelin? Tai onko lätkäfiilistä pursuava kaveriporukkasi tulossa kohta illanviettoon? Saat kotikatsomon nopeasti pystyyn ottamalla käyttöön maksuttoman Telia Play -sovelluksen ja ostamalla haluamasi Liiga-ottelun selaimella osoitteesta teliaplay.fi, jonka jälkeen voit katsoa pelin sovelluksesta tai selaimesta. Jos sinulla on Telia Play -boksi, voit ostaa yksittäisen pelin suoraan TV:n käyttöliittymästä. Liiga-pelit ovat katsottavissa 48 tunnin ajan pelin alun jälkeen.

Näin ostat yhden Liiga-pelin Telia Play -palvelusta

Sinulla on jo Telia Play

Jos sinulla on Telia Play -boksi*, osta peli suoraan TV:n käyttöliittymästä. Tulevat Liiga-matsit löydät Urheilu-osiosta.

Telia Play -sovellukseen voit ostaa pelin selaimessa kirjautumalla Telia Play -tunnuksillasi osoitteessa teliaplay.fi. Mene Urheilu-osioon, valitse haluamasi peli ja valitse "Osta". Tämän jälkeen voit katsoa pelin sovelluksesta tai selaimesta.

Yhden runkosarjan Liiga-ottelun hinta on 9,90 €. Maksu veloitetaan laskulla.

* Yksittäisiä Liiga-pelejä ei voi ostaa SDMC DV8919 -mallisella digiboksilla, joka toimii Android TV -käyttöjärjestelmällä.
 
Sinulla ei ole vielä Telia Play -palvelua
  1. Tilaa maksuttomat Telia Play -sovelluksen tunnukset verkkokaupastamme. Varaa kuitenkin ensimmäisellä kerralla hetki aikaa ennen pelin alkua, jotta ehdit ottaa Telia Playn käyttöön ja valita haluamasi pelin.
  2. Kirjaudu selaimella Telia Play -tunnuksillasi osoitteessa teliaplay.fi. Mene Urheilu-osioon, valitse haluamasi peli ja valitse "Osta". Tämän jälkeen voit katsoa pelin sovelluksesta tai selaimesta.

Yhden runkosarjan Liiga-ottelun hinta on 9,90 €. Maksu veloitetaan laskulla.

Katso Liigaa isolta ruudulta Chromecastilla ja Apple TV:llä

Katso ostamasi Liiga-ottelu

Telia Play -boksilla tai Telia Play -sovelluksella:

✓ nettiselaimella osoitteessa teliaplay.fi tai
✓ lataa Telia Play -sovellus laitteesi sovelluskaupasta
✓ Chromecastilla ja Apple TV:llä

Ostamasi pelit ovat katsottavissa Telia Playn Urheilu-osiossa 48 tuntia pelin alun jälkeen, ja niissä on vihreä Ostettu-merkintä.