Yhteys Multi – liittymä useaan laitteeseen

Käytä puhelinliittymäsi yhteyttä esimerkiksi älykellossa tai tabletissa missä ja milloin tahansa, ilman puhelimen läsnäoloa.

Sama yhteys usealle eri laitteelle
Saatavilla lähes kaikkiin laitteisiin, joissa on SIM-korttipaikka
Myös 5G-verkossa

Puhelinliittymän rinnakkaisliittymät

Yhteys Multi -rinnakkaisliittymällä voit käyttää puhelinliittymäsi yhteyttä ja numeroa muissa laitteissa, kuten älykellossa, kakkospuhelimessa tai tabletissa. Voit esimerkiksi lähettää ja vastaanottaa puhelinnumeroosi lähetettyjä viestejä, puheluita ja käyttää nettiä usealla eri laitteella. Puhelimesi ei tarvitse olla näiden laitteiden välittömässä läheisyydessä, kuten Bluetooth- tai wifi-yhteydessä, vaan riittää että puhelin on päällä.

Tuoteperhe koostuu tuotteista Yhteys Multi, Yhteys Multi+ ja Yhteys Multi+ 5G. Palvelun voi ottaa käyttöön uuden numeron avauksen tai numeronsiirron yhteydessä, tai lisätä jälkikäteen Telia Kaupassa tai asiakaspalvelumme kautta.

Oletko yritysasiakas? Yhteys Multi Yrityksille

Valitse käyttöösi sopiva liittymä

Yhteys Multi

Rinnakkaisliittymä älykelloon

2,99 €/kk

3 kk ajan, jonka jälkeen 7,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta. Kytkentämaksu 0 €.

Ota käyttöön

Yhteys Multi+

Rinnakkaisliittymä toiseen puhelimeen ja tablettiin

9,99 €/kk

6 kk ajan, jonka jälkeen 14,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta. Kytkentämaksu 0 €.

Ota käyttöön

Käyttöönotto onnistuu myös  Telia Kaupassa tai asiakaspalvelussa.

Yhteys Multi+ 5G

Rinnakkaisliittymä toiseen 5G-puhelimeen

24,99 €/kk

6 kk ajan, jonka jälkeen 29,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta. Kytkentämaksu 0 €.

Ota käyttöön

Käyttöönotto onnistuu myös  Telia Kaupassa tai asiakaspalvelussa.
Yhteys Multi ja eSim-kortti

Yhteys Multi ja eSIM

Yhteys Multi -palvelun voi kytkeä myös sähköiselle SIM-kortille, eli eSIM-kortille. Lue lisää eSIMistä ja laitteista, jotka tukevat sitä.

Tutustu eSIM-korttiin

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on Yhteys Multi -palvelu?

Yhteys Multi on puhelinliittymälle kytkettävä lisäpalvelu, joka mahdollistaa yhden puhelinnumeron käytön useammalla eri laitteella, eli samaa numeroa voi käyttää esimerkiksi kakkospuhelimella, tabletilla ja älykellolla. Jokainen laite tarvitsee oman Multi-rinnakkaisliittymän, joita voi olla useampi. Yhteys Multi korvasi Multi-SIM-palvelun.

Rinnakkaisliittymän nopeus on sama kuin pääliittymässä, kuitenkin max. 300 Mbit/s ja älykelloissa max. 10 Mbit/s.

Lisätietoja Yhteys Multi -rinnakkaisliittymistä voit lukea asiakastuestamme. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voiko Yhteys Multi -palvelua käyttää kaikkien laitteiden ja liittymien yhteydessä?

Yhteys Multi -palvelun voi kytkeä lähes kaikkiin kelloihin, puhelimiin ja tabletteihin joissa on SIM-korttipaikka. Palvelua voi käyttää laitteissa, joissa on perinteinen SIM-kortti tai sähköinen eSIM.

Jotta voit käyttää Yhteys Multi -palvelua, pääliittymälläsi on oltava 4G-puhe kytkettynä ja mahdollisuus kytkeä Wifi-puhelut. Palvelu on kytkettävissä kaikkiin Telian liittymiin, poislukien erikoisliittymät (Telia Dot, mobiililaajakaista, Prepaid ja M2M-/koneliittymät). Lue lisää Yhteys Multin ohjeita asiakastuestamme.

Kuinka saan Yhteys Multi -palvelun käyttöön?
  • Apple iPhone & Apple Watch tai Samsung-puhelin & Samsung Watch -laitepareille voit tilata palvelun suoraan puhelimesi kellosovelluksen kautta (iPhonessa Watch ja Samsungissa Galaxy Wearable). Katso myös ohjeemme liittymän käytöönottoon älykellossa.
  • Muille laitteille Yhteys Multi -palvelun tilaaminen onnistuu uuden liittymän tilauksen yhteydessä verkkokaupassa tai jo olemassa olevalle liittymälle Minun Teliassa. Käyttöönotto on mahdollista myös Telia Kaupassa ja asiakaspalvelussa. Katso ohjeet tilaukseen asiakastuestamme.
Mikä on eSIM?

eSIM tarkoittaa sähköisessä muodossa olevaa SIM-korttia. Laite sisältää valmiiksi SIM-kortin kaltaisen teknologian, jolloin laitteeseen ei tarvitse perinteistä muovista SIM-korttia.

Lue lisää eSIM-kortista