Yhteys multi – liittymä useaan laitteeseen

Yhteys Multi -palvelun avulla voit käyttää puhelinliittymääsi esimerkiksi älykellossa tai tabletissa. Sekä pää- että rinnakkaisliittymillä voi soittaa ja vastaanottaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä sekä käyttää nettiä.
Jopa 5 kpl usealla laitteella toimivaa rinnakkaisliittymää samalle liittymänumerolle
Multi+ -palveluun myös saatavissa 5G-lisäpalvelu
Lähes kaikkiin kelloihin, puhelimiin ja tabletteihin joissa SIM

Yhteys Multi -palvelu

Yhteys Multi-tuoteperhe koostuu tuotteista Multi, Multi+ ja Multi+ 5G. Palvelun avulla voit esimerkiksi vastaanottaa yhteen numeroon lähetettyjä viestejä ja soitettuja puheluita usealla eri laitteella sekä käyttää nettiä esimerkiksi älykellossa, tablettissa tai kakkospuhelimessa siirtelemättä SIM-korttia laitteesta toiseen.

eSIM

E-SIM ja sitä tukevat laitteet

Yhteys Multi -palvelussa voi hyödyntää eSIMia, joka mahdollistaa useampien laitteiden verkkoon kytkemisen. Näin voit esimerkiksi soittaa, vastaanottaa puheluita ja lähettää viestejä suoraan älykellostasi. Lue lisää eSIMIsta ja laitteista, jotka tukevat sitä.

TUTUSTU

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on Yhteys Multi -palvelu?

Telia Yhteys Multi -palvelu on kuluttaja- ja yritysasiakkaille suunnattu palvelu, joka mahdollistaa yhden puhelinnumeron käytön useammalla eri laitteella, eli samaa numeroa voi käyttää esimerkiksi puhelimella ja älykellolla.

Lisätietoja Yhteys Multi -palvelusta voit lukea asiakastuestamme. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voiko Yhteys Multi -palvelua käyttää kaikkien laitteiden ja liittymien yhteydessä?

Yhteys Multi -palvelun voi kytkeä lähes kaikkiin kelloihin, puhelimiin ja tabletteihin joissa on SIM. Palvelua voi käyttää laitteissa, joissa on perinteinen SIM-kortti ja niissä, jotka sisältävät eSIMin.

Jotta voit käyttää Yhteys Multi -palvelua, pääliittymälläsi on oltava 4G-puhepalvelu ja mahdollisuus kytkeä Wifi-palvelu. Palvelu on kytkettävissä kaikkiin Telian liittymiin, poislukien erikoisliittymät (Telia Dot -liittymät, mobiililaajakaista, Prepaid ja M2M-/koneliittymät).

Minulla on jo Telian liittymä. Voiko saman liittymän yhdistää älykelloon tai tablettiin?

Kyllä voi ja tämän ansiosta esimerkiksi puhelut, viestit sekä nettiyhteyden vaativan sisällön käyttö onnistuu laitteella ilman, että puhelimen tarvitsee olla lähettyvillä.  

Huom!  iPhone Watch tai Samsungin Galaxy Wearable -älykelloon Yhteys Multi -palvelu otetaan käyttöön sovelluksen kautta. Muille älykelloille ja laitteille (esim. tabletti tai 2. puhelin) Multi Yhteys -palvelu otetaan käyttöön kirjautumalla Minun Teliaan.

Mikä on eSIM?

eSIM  tarkoittaa sitä, että laite sisältää valmiiksi erityisen eSIM-kortin, jolloin perinteistä muovista SIM-korttia ei tarvitse asentaa. eSIM-profiilin luonti ja liittymän tilaus voidaan tehdä täysin sähköisesti ja jopa ennen kuin laite otetaan käyttöön. 

Voiko eSIMiin kytkeä minkä tahansa liittymän?

eSIMiin voi kytkeä minkä tahansa Telian kuluttaja- tai yritysliittymän.

Kuitenkaan kaikki laitteet eivät tue eSIMia, voit tarkistaa yhteensopivuuden eSIM-sivuilta.