Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

C More TV liittymäasiakkaan etuhintaan

Telian liittymäasiakkaana koet hetkessä enemmän uudella C More TV:llä: Ex-Onnelliset ja muut C Moren kotimaiset huippusarjat sekä valikoidut leffat, lastenohjelmat ja kansainväliset sarjat 4,95 €/kk. Kokeile nyt 3 kk veloituksetta.

Mestarien liiga alkaa 20.10.

Mestarien liiga ja kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muut urheilusisällöt, kuten Formula 1, sekä leffat ja sarjat samassa paketissa – C More Total+ nyt liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk.

Suosituimmat juuri nyt

UUTUUS: C More TV
C Moren kotimaiset sarjat sekä valikoidut elokuvat, lastenohjelmat ja kansainväliset sarjat liittymäasiakkaalle 3 kk maksutta. Telian 5G-liittymäasiakkaille kokeilujakson pituus 12 kk.
Liittymäasiakkaan etuhinta
UUTUUS: C More Hockey
Liiga-kauden alun kunniaksi kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muut jääkiekko-ottelut sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaalle huippuedullisesti C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etu
UUTUUS: C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muut urheilusisällöt, kuten Formula 1 ja Mestarien liiga, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta

Huippuviihdettä parhaalla kuvanlaadulla

Valitse Telia TV digiboksi, Tallennuspalvelu ja C More yhteishintaan 24,90 €/kk 24 kk ja nauti sarjoista ja leffoista huippukuvanlaadulla juuri kun sinulle sopii.

Poimintoja ohjelmista