Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Katso KHL-ottelu Jokerit - TsSKA Moskova veloituksetta Telia TV:stä su 27.9. klo 16. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV:tä, tilaa maksuttomat tunnukset.
Lue lisää

UUTUUS: C More Hockey

Liittymäasiakkaan etuna kaikki Liiga-pelit Telia Liigapassilla, muut C Moren jääkiekko-ottelut sekä viihde huippuedullisesti nyt vain 24,95 €/kk. Katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa.

Valtavasti urheilua samassa paketissa

Liiga- ja NHL-ottelut, F1, La Liga ja paljon muuta huippu-urheilua – Telia Liigapassi + C More Sport + V sport nyt etuhintaan 39,90 €/kk 6 kk ajan, jonka jälkeen 54,90 €/kk. Vaatii Telia TV digiboksin tai kaapelikortin.

Suosituimmat juuri nyt

UUTUUS: C More Hockey
Liiga-kauden alun kunniaksi kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muut jääkiekko-ottelut sekä leffat ja sarjat nyt liittymäasiakkaan etuna huippuedullisesti yhdessä.
Liittymäasiakkaan etu
347-telia-liigapassi---c-more-sport---v-sport
Telia Liigapassi + C More sport + V sport
Liiga, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta
346-telia-liigapassi---v-sport-jaakiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja V sport -jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta

Huippuviihdettä parhaalla kuvanlaadulla

Valitse Telia TV digiboksi, Tallennuspalvelu ja C More yhteishintaan 24,90 €/kk 24 kk ja nauti sarjoista ja leffoista huippukuvanlaadulla juuri kun sinulle sopii.

Poimintoja ohjelmista

Liiga-kauden alkuun
päivää
päivää
tuntia
tuntia
minuuttia
minuuttia
sekuntia
sekuntia
Liiga-kausi on alkanut!