Turvallinen liittymä lapselle

Tilaa lapselle turvallinen ensiliittymä ja puhelin edullisesti – tutustu valikoimaamme alta ja katso vinkit perheen digiarkeen.

Alk. 15,99 €/kk
Tutustu ja tilaa

Liittymä lapselle ja mielenrauha vanhemmille

Löydä edullinen ensimmäinen puhelinliittymä koululaiselle. Liittymän mukana voit halutessasi tilata MTV Katsomon sisältöjä etuhintaan. MTV Katsomosta näet kotimaisten suosikkien lisäksi lastenohjelmia ja koko perheen elokuvia.

Rajaton Lite 5 M

4G-verkon maksiminopeus 5 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Puhelut ja viestit 0,07 €/min tai kpl
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 17 Gt /kk

Rajaton 20 M

4G-verkon maksiminopeus 20 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 29 Gt /kk

Telia Dot 4G Rajaton

4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 24 Gt /kk
Lopeta liittymätarjousten perässä juokseminen. Vähintään kahden Telia Dot -liittymän omistajalle 10 % keskittämisetu joka kuukausi.

Puhelin lapselle

Olipa haussa ensipuhelin lapselle tai muuten vaan uusi puhelin perheen pienimmän iloksi, löydät meiltä sopivan puhelimen lapsen jokaiseen tarpeeseen.

Puhelin lapselle

Olipa haussa ensipuhelin lapselle tai muuten vaan uusi puhelin perheen pienimmän iloksi, löydät meiltä sopivan puhelimen lapsen jokaiseen tarpeeseen.

Vinkkejä lasten puhelimen käyttöön

Digitaalinen vanhemmuuspakkaus

Kokosimme digitaalisen vanhemmuuspakkauksen, joka auttaa vanhempia suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

Digitaalinen vanhemmuuspakkaus

Kokosimme digitaalisen vanhemmuuspakkauksen, joka auttaa vanhempia suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

Turvapaketti suojaa surffatessa

Aivan kaikki netissä ei sovi lasten silmille. Suojaa lapsen puhelin haitallisilta sisällöiltä ja haittaohjelmilta Telia Turvapaketilla.

Turvapaketti suojaa surffatessa

Aivan kaikki netissä ei sovi lasten silmille. Suojaa lapsen puhelin haitallisilta sisällöiltä ja haittaohjelmilta Telia Turvapaketilla.

Yhteisön vinkit lapsiperheille

Telia Prepaid ensiliittymäksi

Telia Prepaid ensiliittymäksi

Telia Prepaid -liittymä on turvallinen ja helppo liittymä lapselle. Saldo ladataan etukäteen ja vaikka se loppuisi yllättäen, voi asetettuun turvanumeroon soittaa tai tekstata. Ei kuukausimaksua tai yllätyskuluja – maksa vain käytöstä.

Prepaid-liittymät

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä on hyvä ottaa huomioon, kun hankkii ensimmäistä puhelinliittymää lapselle?

Hankittaessa ensimmäistä liittymää lapselle, on hyvä huomioida ensimmäisenä puhelimen käyttötarkoitus. Jos puhelinta käytetään lähinnä yhteydenpitoon, pienempikin netin nopeus riittää. Jos taas puhelimella on tarkoitus vaikka pelata, niin nopeampi netti on jo tarpeen.

Useimpiin liittymiimme sisältyy rajattomat puhelut ja viestit sekä rajaton netti kotimaassa Pohjolassa ja Baltiassa, joten nettiä voi käyttää huoletta.

Prepaid-liittymä voi olla myös vaihtoehto lapselle liittymäksi ensimmäiseen puhelimeen. Prepaid-liittymässä saldo tai paketti ladataan liittymälle etukäteen, joten yllätyslaskua ei pääse kertymään.

Lue lisää vinkkejä lapsen liittymän valintaan

Tutustu tarkemmin liittymiimme:

Lasten liittymät

kaikki puhelinliittymät

 

Mikä puhelinliittymä on paras lapsen kellopuhelimeen?

Lapsen ensipuhelimena voi toimia hyvin myös kellopuhelin, jolla vanhemmat voivat pitää yhteyttä lapseen puheluilla ja viesteillä ja seurata missä lapsi liikkuu GPS-sijainnin avulla. Kellopuhelin on turvallinen valinta ensipuhelimeksi, koska siinä ei ole pääsyä nettiin, sosiaaliseen mediaan tai sopimattomaan sisältöön. Liittymäksi kellopuhelimeen sopii hyvin esimerkiksi edullinen Rajaton 20 M, joka sisältää mm. rajattomat puhelut ja viestit.

Miten huolehtia lapsen turvallisesta puhelimen ja liittymän käytöstä?

Usein vanhempia saattaa askarruttaa mahdolliset liittymän yllätyskulut ja miten välttää ehkä vahingossakin muodostuneet lisälaskut. Lapsen liittymästä kannattaa tarkistaa kuntoon liittymän estot. Varsinkin palvelupuhelu- ja palveluviestiestot kannattaa laittaa päälle, jottei puhelimille pääse soittamaan maksullisiin numeroihin tai tilaamaan palveluita tai tuotteita. Myös ulkomaanpuhelu- ja viestiestoa on syytä harkita lapsen liittymään. Liittymään on hyvä asettaa myös saldoraja tai -vahti, jos liittymä on käytön mukaan laskutettava liittymä.

Kaikki perheen puhelimet kannattaa suojata haitallisilta sisällöiltä ja haittaohjelmilta Telia Turvapaketilla.

Tutustu myös digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, jonne kokosimme yhdessä Pelastakaa Lasten kanssa mm. vinkkejä ja työkaluja vanhemmille lasten turvalliseen netinkäyttöön.

Mikä liittymä lapselle?

Tilaa lapselle sopiva ensimmäinen liittymä meiltä. Kaikilla liittymillämme voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Rajaton netti takaa sen, että lapseen saa tarvittaessa yhteyden.

Millainen halpa liittymä lapselle kannattaa hankkia? Tietenkin lapsellesi paras ja sopivin liittymä. Löydät tältä sivulta edulliset liittymät, jotka sopivat täydellisesti koulunsa aloittavalle ekaluokkalaiselle, pienelle tai vähän vanhemmallekin koululaiselle.

Ensimmäinen puhelin lapselle

Ensimmäiseksi älypuhelimeksi sopii puhelin, joka on helppo käyttää ja joka toimii luotettavasti. Yhteisistä pelisäännöistä kannattaa sopia, jotta kaikki sujuu hyvin ja lapsi voi rauhassa tutustua uuteen puhelimeensa. Lue vinkkimme yhteisten pelisääntöjen sopimiseen ja puhelimenkäytön opettelemiseen.

Puhelinmalleihin voit tutustua puhelimet-osiossamme, josta voit tilata sopivan puhelimen helposti. Vaihtoehdon puhelimelle tarjoavat myös lasten kellopuhelimet, jotka toimivat liittymän kanssa hyvin lapsen ensipuhelimena. Turvallisen ja helppokäyttöisen Xplora-kellopuhelimen ja liittymän voit tilata kätevästi myös yhdessä edulliseen kuukausihintaan.

Löydät meiltä myös ladattavat 5G-prepaid paketit. Kodin yhteydet puolestaan kuntoon saa nopea kiinteä laajakaista, 5G-netti taikka mukana kulkeva mobiililaajakaista.

Turvapaketti suojaa surffatessa

Netissä on paljon mielenkiintoista sisältöä, mutta aivan kaikki ei sovi lasten silmille. Telia Turvapaketti varmistaa lapsen turvallisuuden netissä ja auttaa vanhempia hillitsemään surffausta, jos siihen on tarvetta.

Telia Turvapaketti

Rajaton netti kotimaassa

Kaikilla liittymillämme voi käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa.

MTV Katsomo ja muut liittymäasiakkaan edut

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä, kiinteä laajakaista tai mobiilinetti, saat yllättävän reiluja etuja.

  • Viikoittain vaihtuvat laitetarjoukset
  • Pidennetty takuu puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G -tietokoneille
  • Etuja liittymistä
  • MTV Katsomon ja Maxin laatuviihde ja urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan.

Lue lisää asiakaseduista