10.10. alkaen C More on MTV Katsomo
Lue lisää

Huikean laaja sisältöjen valikoima

Urheilu, leffat, sarjat, lastenohjelmat ja dokkarit – kaikkea löytyy. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle sopivin kanavapaketti tai suoratoistopalvelu.

Tutustu valikoimaan

Kaikki kanavapaketit ja suoratoistopalvelut

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
C More
C More -alkuperäissarjat, kotimaiset ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaillemme 3 kk 0 € C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
C More + Netflix
C More + Netflix tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen sisältöä kahdesta suositusta suoratoistopalvelusta.
Liittymäasiakkaille
C More TV
C Moren sarjat (ei BritBox- ja Hayu-sisältöjä), elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa. Muutamia mainoksia.
Liittymäasiakkaille
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Kokeile maksutta
HBO Max
HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa suosittuja elokuvia, hätkähdyttäviä tarinoita laatusarjojen parissa, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä.
488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, CHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
203-v-sport-golf
V sport golf
Golfiin keskittyvässä paketissa mm. major-turnaukset, DP World Tour (ent. European Tour) ja LPGA Tourin parhaat palat.
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Valitut pelit saatavilla myös huipputerävällä 4K Ultra HD -laadulla.
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille
Yksittäinen Liiga-peli
Voit ostaa yksittäisen Liiga-pelin Telia Playn käyttöliittymän kautta. Peli on katsottavissa 48 tunnin ajan lähetyksen alun jälkeen.
26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa!
discovery+
Tuhansia tunteja viihdesisältöä: kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, suosittuja realityohjelmia sekä laadukkaita dokumentteja discovery+-palvelussa.
discovery+ Sport
Eurosportin huippu-urheilua ja mm. leijonakiekkoa, suoria tv- ja urheilukanavia sekä tuhansia tunteja viihdettä discovery+-palvelussa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
507-europe
Europe
Ruotsalaisia kanavia sekä Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews sekä BBC-uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä.
246-toto-tv
Toto TV
Kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä.
vuokraamo
Vuokraamo
Telia Playsta löydät leffauutuudet kuten Barbie, Sisu, Avatar: The Way of Water ja Pieni Merenneito. Ensimmäinen vuokraus 0 €!
Leffa maksutta
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe huikea määrä huippu-urheilua, kuten Formula 1, Liiga ja Mestarien liiga. Lisäksi valtavasti elokuvia ja sarjoja sekä lasten suosikkeja.
Liittymäasiakkaan etuhinta

Hallinnoi tilauksiasi
Telia Playn kanavalistatApua ja tukea


Kanavapaketit tarjoavat parasta viihdettä jokaiseen kotiin

Telia Play -palvelu tuo ulottuvillesi kaikki parhaat viihdeohjelmat: katsotuimmat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa dokumenttien ja urheilun ystäville. Laajasta valikoimastamme löydät suosituimmat kanavapaketit ja maksukanavat. Mikä parasta, Telia Play -sovelluksella suosikkiohjelmat kulkevat aina mukanasi – sovellus toimii millä tahansa laitteella, liittymästä ja operaattorista riippumatta. Kaikkien ilmaiskanavien ja maksukanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat-sivulta.

Tutustu tarkemmin vaikkapa C Moren suosittuihin kanavapaketteihin. Urheilun superpaketti C More Sport välittää esimerkiksi jalkapallofaneille Mestarien liigan, La Ligan ja Serie A:n pelit suorina lähetyksinä, ja C More Total -kanavapaketti pitää sisällään tuhdin annoksen viihdettä sekä urheilua. Tarjoamme myös liittymäasiakkaillemme etuhintaisia tuotteita C Moren suoratoistopalvelussa. C More -suoratoistopalvelu -tuotteita ovat C More, C More TV ja C More Total+, joten liittymäasiakkaana nautit viihteestä ja urheilusta aina edullisesti. Jääkiekon Liigan pelit näet C Moren suoratoistopalvelusta tai Telia Playsta.

HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa monipuolisesti viihdettä kaiken ikäisille. SkyShowtime -suoratoistopalvelusta löydät paljon koukuttavia ja jännittäviä sarjoja, leffoja sekä koko perheen viihdettä. Pikkuväki viihtyy takuuvarmasti esimerkiksi Lasten paketin laadukkaiden lastenohjelmien parissa. Suosituimmat Ruotsin kanavat sekä muita eurooppalaisia kanavia löydät Europe-kanavapaketista. Lisäksi Telia Playn huikean laajasta elokuvavuokraamosta voit vuokrata uutuusleffat sekä klassikot juuri sinun makuusi.

V sport, series & film (aiemmin Viasat) -kanavapakettien laajaan valikoimaan kuuluvat V premium-, V film- ja V sport golf -kanavapaketit. Ne tarjoavat valtavasti elokuvia ja muuta viihdettä sekä urheilua, kuten F1-kilpailut suorina lähetyksinä ja Valioliigan ottelut, laadukkaita dokumentteja sekä katsottavaa lapsille.