Huikean laaja sisältöjen valikoima

Urheilu, leffat, sarjat, lastenohjelmat ja dokkarit – kaikkea löytyy. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle sopivin kanavapaketti tai suoratoistopalvelu.

Tutustu valikoimaan

Kaikki kanavapaketit ja suoratoistopalvelut

Max Standard
Max tarjoaa HBO:lta ja Discoverylta tuttuja ikonisia sarjoja, menestysleffoja ja alkuperäisuutuuksia. Pariisin olympialaiset ilman muuta urheilua.
Liittymäasiakkaille
Max Standard Sports
Max tarjoaa HBO:lta ja Discoverylta tuttuja ikonisia sarjoja, menestysleffoja ja alkuperäisuutuuksia. Lisäksi runsaasti liveurheilua (mm. Pariisin olympialaiset, snookeria, PGA-golfia, Grand Slam -tennistä).
Liittymäasiakkaille
MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
MTV Katsomo+
MTV-alkuperäissarjat, kotimaiset ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaillemme 1 kk 0 € MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
MTV Katsomo ja Netflix
MTV Katsomo ja Netflix tarjoavat ainutlaatuisen kattauksen sisältöä kahdesta suositusta suoratoistopalvelusta liittymäasiakkaan etuhintaan.
Liittymäasiakkaille
25-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde
Viihteen suurkuluttajan kanavapaketti tarjoilee kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Kokeile maksutta
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Kokeile maksutta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
488-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti---v-film
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film
Kaikki MTV Katsomon ja V filmin viihdetarjonta: elokuvia, sarjoja, realityä, dokumentteja, MTV-alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
203-v-sport-golf
V sport golf
Golfiin keskittyvässä paketissa mm. major-turnaukset, DP World Tour (ent. European Tour) ja LPGA Tourin parhaat palat.
26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa! Sisältää mm. kanavat Disney Channel, Nick Jr. ja MTV Juniori.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
507-europe
Europe
Ruotsalaisia kanavia sekä Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews sekä BBC-uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä.
246-toto-tv
Toto TV
Kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä.
vuokraamo
Vuokraamo
Telia Playsta löydät leffauutuudet kuten Räkä ja Roiskis, Dyyni: Osa kaksi ja Perfect Days. Ensimmäinen vuokraus 0 €!
Leffa maksutta
Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde
Nauti MTV Katsomon laatuviihteestä: kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvia, koukuttavinta realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.
Etuhinta
Telia Play + Tallennuspalvelu + Max Standard
Rentoudu Maxin viihdetarjonnan parissa. Mukana suosittuja HBO-alkuperäissarjoja sekä laaja kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia sekä lastenohjelmia. Sisältää myös Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.
Etuhinta
Telia Play + Tallennuspalvelu + Max Standard Sports
Virittäydy Max-tilauksella seuraamaan liveurheilua, kuten Pariisin olympialaisia, PGA-golfia, Grand Slam -tennistä ja snookeria. Lisäksi näet myös Maxin kaikki viihdesisällöt. Sisältää Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.
Etuhinta

Hallinoi tilauksiasiTelia Playn kanavalistatApua ja Tukea


Kanavapaketit tarjoavat parasta viihdettä jokaiseen kotiin

Telia Play -palvelu tuo ulottuvillesi kaikki parhaat viihdeohjelmat: katsotuimmat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa dokumenttien ja urheilun ystäville. Laajasta valikoimastamme löydät suosituimmat kanavapaketit ja maksukanavat. Mikä parasta, Telia Play -sovelluksella suosikkiohjelmat kulkevat aina mukanasi – sovellus toimii millä tahansa laitteella, liittymästä ja operaattorista riippumatta. Kaikkien ilmaiskanavien ja maksukanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat-sivulta. Selaa Telia Playssa katsottavissa olevia ohjelmia ja sarjoja, elokuvia ja urheilua.

Tutustu tarkemmin vaikkapa suosittuihin MTV Katsomon kanavapaketteihin. Esimerkiksi MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketti välittää jalkapallofaneille Mestarien liigan, La Ligan ja Serie A:n pelit suorina lähetyksinä sekä jääkiekon Liigan kaikki pelit. Paketti pitää sisällään paljon muutakin urheilua sekä valtavasti sarjoja ja elokuvia. Tarjoamme myös liittymäasiakkaillemme etuhintaisia tuotteita MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Suoratoistopalvelun tuotteita ovat MTV Katsomo+ ja MTV Katsomo+ Urheilu sekä MTV Katsomo+ ja Netflix.

Max-suoratoistopalvelu yhdistää HBO Maxin suositut sisällöt sekä discovery+:n viihteen ja urheilun. SkyShowtime -suoratoistopalvelusta löydät paljon koukuttavia ja jännittäviä sarjoja, leffoja sekä koko perheen viihdettä. Pikkuväki viihtyy takuuvarmasti esimerkiksi Lasten paketin laadukkaiden lastenohjelmien parissa. Suosituimmat Ruotsin kanavat sekä muita eurooppalaisia kanavia löydät Europe-kanavapaketista. Lisäksi Telia Playn huikean laajasta elokuvavuokraamosta voit vuokrata uutuusleffat sekä klassikot juuri sinun makuusi.

V sport, series & film (aiemmin Viasat) -kanavapakettien laajaan valikoimaan kuuluvat V premium-, V film- ja V sport golf -kanavapaketit. Ne tarjoavat valtavasti elokuvia ja muuta viihdettä sekä urheilua, kuten jääkiekon MM-kisatF1-kilpailut suorina lähetyksinä ja Valioliigan ottelut, laadukkaita dokumentteja sekä katsottavaa lapsille.