Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kärpät-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

Kausi 2019–2020: Kärpät

Puolen Suomen joukkueena tunnettu Oulun Kärpät on Liigan lähihistorian ehdoton kestomenestyjä. Vuonna 1946 perustetun seuran kahdeksasta mestaruudesta seitsemän on tullut 2000-luvulla, ja viimeisen viiden kauden aikana kärppälauman kapteeni on nostanut Kanada-maljan kohti kattoa kauden päätteeksi peräti kolmesti. Vuoden 2003 jälkeen Kärpät on jäänyt mitaleitta vain viidellä kaudella. Oululaisten kausi 2018-2019 päättyi seitsemännen finaalin jatkoajalla karvaaseen hopeamitaliin, mutta pohjoisessa ollaan valmiita revanssiin.

Kärpät on jälleen varautunut huudattamaan Raksilan kotiyleisöä timantinkovalla rosterilla. Viime vuosina tutuksi tulleeseen tapaan joukkueen kärki uudistuu jälleen, sillä moni avainpelaaja suuntaa menestyskauden päätteeksi rapakon taakse, mutta oululaiset ovat houkutelleet riveihinsä kovia vahvistuksia.

Uusina kasvoina eturiviin astelevat ennen kaikkea Lukosta siirtyvä tsekkipakki Jakub Krejcik ja SHL:stä kotiin palaava vuoden 2011 maailmanmestari Janne Pesonen. Kärppien kokoonpanossa myös jatkaa huippunimiä: nestorit Jussi Jokinen, Mika Pyörälä ja Lasse Kukkonen puhaltavat yhteen hiileen alkavallakin kaudella. Penkin takana huippukoutsi Mikko Manner pitää taitavan ryhmän tiiviisti samalla taktiikkasivulla, joten Kärpät on vahva kandidaatti kannujahtiin myös alkavalla kaudella.

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

Katso Kärppien pelit Telia TV:stä

Kärpät-passi

Katso Kärppien kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
19,90 €/kk
Kun Kärppien pelit loppuvat, hinta 0 €/kk.

Liiga-passi

Haluatko sittenkin koko Liigan? Kaikkien joukkueiden kaikki pelit vain 5 € lisähintaan.
24,90 €/kk
Kesätauon ajan 0 €/kk

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko vaihtaa Kärpät-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liiga-passiin, päivitys tapahtuu automaattisesti kun tilaat Liiga-passin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, niin sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa Kärppien ottelut?
  • Tietokoneella / läppärillä
  • Puhelimella 
  • Tabletilla
  • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

  • Mac, PC
  • iOS, Android
  • Chromecast, Apple TV
  • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa Kärpät-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja paketteja voi katsoa myös suoraa selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.