Kärpät-pelit MTV Katsomossa

Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Kärppien Liiga-pelit MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Kärppien MTV Katsomossa

Älä missaa yhtäkään Kärpät-peliä! Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Kärppien koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä MTV Katsomon huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Liiga-pelit sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun.

Katso Kärppien pelit suorana

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Liiga-joukkue: Kärpät

Kärpät on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Raivaako Kärpät tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana MTV Katsomossa tai Telia Playssa ja seuraa Kärppien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden Kärpät-joukkueeseen

Oulun Kärpät

Puolen Suomen joukkueena tunnettu Oulun Kärpät on Liigan lähihistorian kestomenestyjä. Vuonna 1946 perustettu seura on nostanut Kanada-maljan kohti kattoa useasti ja Kärpät on aina varautunut huudattamaan Raksilan kotiyleisöä timantinkovalla rosterilla. Oululaiset ovat totutusti liikkeellä vakuuttavalla pelaajalistalla.

Miten Oulun Energia Areenaa kotipesänään pitävä Kärpät pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta