Kärpät-pelit C Moressa

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Kärppien Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Kärppien C Moressa

Älä missaa yhtäkään Kärpät-peliä! Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Kärppien koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä C More -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä C Moren huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Telia Liigapassin sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun, jolla näet kaikkien Liiga-otteluiden lisäksi paljon muuta huippu-urheilua.

Katso Kärppien pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia Play -palveluun
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille

Liiga-joukkue: Kärpät

Kärpät on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Raivaako Kärpät tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa tai Telia Playssa ja seuraa Kärppien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden Kärpät-joukkueeseen

Oulun Kärpät

Puolen Suomen joukkueena tunnettu Oulun Kärpät on Liigan lähihistorian kestomenestyjä. Vuonna 1946 perustettu seura on nostanut Kanada-maljan kohti kattoa useasti ja Kärpät on aina varautunut huudattamaan Raksilan kotiyleisöä timantinkovalla rosterilla. Oululaiset ovat totutusti liikkeellä vakuuttavalla pelaajalistalla.

Miten Oulun Energia Areenaa kotipesänään pitävä Kärpät pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta