HPK-pelit MTV Katsomossa

Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki HPK:n Liiga-pelit MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.

Kaikki HPK-ottelut MTV Katsomossa

Älä missaa yhtäkään HPK-peliä! Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki HPK:n koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä MTV Katsomon huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Liiga-pelit sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun.

Katso HPK:n pelit suorana

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Liiga-joukkue: HPK

HPK on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkeet. Raivaako HPK tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana MTV Katsomossa tai Telia Playssa ja seuraa Jukurien sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden HPK:n joukkueeseen

Hämeenlinnan HPK

HPK eli Hämeenlinnan Pallokerho perustettiin vuonna 1929. Seuran alkuperäinen nimi oli Hämeenlinnan Jääpalloseura, ja kuten nimikin jo kertoo, ei seuran pääpainona perustamishetkellä ollut jääkiekko, vaan jääpallo. Jääkiekko astui mukaan seuran toimintaan vasta monia vuosia myöhemmin. HPK pelasi ensimmäisen kautensa Suomen jääkiekon pääsarjassa kaudella 1949–1950. Menestys on ollut vaihtelevaa, mutta joukkue on saavuttunut vuosien varrella myös Liiga-mestaruuksia sekä lukuisia mitalisijoja. HPK pelaa kotiottelunsa Pohjantähti Areenalla.

Miten HPK pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta