Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

HPK-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

Kaikki HPK-pelit Joukkuepassilla

Kannusta joukkuettasi, älä missaa yhtäkään HPK:n peliä. Tilaa HPK-joukkuepassi, ja näet kaikki HPK:n pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Ostamalla HPK:n joukkuepassin, näet kaikki HPK:n ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain kuukausilta joina HPK pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun HPK ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun HPK pelaa kauden viimeisen pelin. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain.
 

Katso HPK:n pelit Telia TV:stä

HPK-passi
HPK:n kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
HPK-passi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Liigapassi + HBO Nordic
Nappaa Chernobyl, Vikings, Game of Thrones ja muut HBO Nordicin laatusarjat Liigan kylkeen edullisella yhdistelmäpassilla.
Liigapassi + HBO Nordic

Kausi 2019–2020: HPK

Legendaarisella Rinkelinmäen jäähallilla majaansa pitävä ”Kerho” pyrkii uusimaan kevään 2019 voittonsa, vaikka rosterin kärjessä kasvot vaihtuvatkin. Monen ratkaisupelaajan vaihtaessa maisemaa uusina vahvistuksina ritaripaitaan on pestattu mm. SaiPasta siirtyvä vikkelä kanadalaissentteri Cody Kunyk, Turun Palloseurasta naarattu puolustaja Elmeri Eronen ja Sportista Hämeenlinnaan matkaava Tommi Tikka. Joukkueessa myös jatkaa Niclas Luceniuksen, Jere Innalan ja Markus Nenosen kaltaisia profiilipelaajia, joten täysin tyhjän päälle HPK ei joudu kokoonpanoaan rakentamaan. 

Penkin takana seisoo yhä MM-kultajoukkueessakin keväällä juhlinut päävalmentaja Antti Pennanen, joten työteliäs kokoonpano saa nauttia alkavallakin kaudella huippuluokan valmennusosaamisesta.

Tutustu tämän kauden HPK-joukkueeseen

hämeenlinnan HPK

HPK, eli Hämeenlinnan Pallokerho perustettiin vuonna 1929. Seuran alkuperäinen nimi oli Hämeenlinnan Jääpalloseura, ja kuten nimikin jo kertoo, ei seuran pääpainona perustamishetkellä ollut jääkiekko, vaan jääpallo. Jääkiekko astui mukaan seuran toimintaan vasta monia vuosia myöhemmin. HPK pelasi ensimmäisen kautensa Suomen jääkiekon pääsarjassa kaudella 1945-1950.

HPK:n Liiga-kausi 2018-2019 päättyi lopulta kultajuhliin, kun oranssiin sonnustautunut ritarilauma sai kunnian nostella Kanada-maljaa intensiivisen finaalisarjan päätteeksi. Vuonna 1949 pääsarjataipaleensa aloittaneelle HPK:lle mestaruus oli historian toinen – edellisen kerran kultamitalit oli ripustettu hämeenlinnalaisten kaulaan kauden 2005–2006 päätteeksi. HPK:n palkintokaapista löytyy kahden mestaruuden lisäksi kolme hopeista ja yhdeksän pronssista mitalia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko vaihtaa HPK-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa HPK:n ottelut?
 • Tietokoneella / läppärillä
 • Puhelimella 
 • Tabletilla
 • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

 • Mac, PC
 • iOS, Android
 • Chromecast, Apple TV
 • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa HPK-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi suoratoistopalveluita, ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.

Liigan yhdistelmäpaketit

 • Liigapassi + Viasat Jääkiekko
 • Liigapassi + HBO Nordic
 • Liigapassi + C More Sport
 • Liigapassi + C More Total
 • Liigapassi + C More Sport + Viasat Urheilu

C More -kanavapaketti sisältää

 • C Moren viihdekanavat: C More First, C More Stars, C More Hits, C More Series, SF-kanalen ja C More Juniori 
 • C More -ohjelmakirjaston
 • C Moren oman suoratoistopalvelun, jota voit käyttää Telia TV -tunnuksillasi.

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

Saat käyttöösi Telia TV -tunnuksillasi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja sen viihdesisällöt. C More -suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Hotel Swan Helsinki, Onnela ja Roba. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.