HPK-ottelut Telia Liigapassilla

Tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk ja katso kaikki HPK:n Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Liiga, Serie A ja paljon muuta huippu-urheilua

C More Total+ sisältää kaikki C Moren urheilu- ja viihdesisällöt suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk.

Kaikki HPK-pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään HPK:n peliä. Tilaa Telia Liigapassi ja katso kaikki HPK-pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki HPK:n ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut. Liittymäasiakkaillemme on tarjolla etuhintainen C Moren suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva tuote C More Total+ (alk. 29,95 €/kk), joka sisältää Telia Liigapassin lisäksi myös paljon muuta huippukiekkoa, kuten jääkiekon MM-kisat ja CHL-ottelut, urheilua sekä C Moren viihdesisällöt. Tutustu C More -suoratoistopalvelun Liiga-tuotteisiin

Voit myös tilata pelkän Telia Liigapassin tai Telia Liigapassin sisältävän yhdistelmäpaketin Telia TV:seen. Telia Liigapassilla näet pelkästään Liiga-ottelut. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso kaikki HPK:n pelit suorana

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Sisältää 1.9.2022 alkaen myös Liiga UHD -kanavan.
Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total
Tallenna peruskanavilta lempiohjelmasi. Näe kaikki Liiga-pelit ja C Moren koko urheilutarjonta, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä nauti C Moren laatuviihteestä.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso Liigapassi-yhdistelmäpaketit Telia TV:seen
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga ja huikea määrä muuta huippu-urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga ja rallin MM-sarja, sekä C Moren kaikki viihdesisällöt.

Liiga-joukkue: HPK

HPK on mukana jääkiekon Liiga-kaudella. HPK saa kauden aikana vastaansa Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Onko HPK mukana kauden playoffs-otteluissa? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa ja seuraa HPK:n sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden HPK-joukkueeseen

Hämeenlinnan HPK

HPK, eli Hämeenlinnan Pallokerho perustettiin vuonna 1929. Seuran alkuperäinen nimi oli Hämeenlinnan Jääpalloseura, ja kuten nimikin jo kertoo, ei seuran pääpainona perustamishetkellä ollut jääkiekko, vaan jääpallo. Jääkiekko astui mukaan seuran toimintaan vasta monia vuosia myöhemmin. HPK pelasi ensimmäisen kautensa Suomen jääkiekon pääsarjassa kaudella 1945-1950.

Miten HPK pärjää uudella Liiga-kaudella? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.